Отговори
# 480
Всяка 2ра тема е хули срещу мъжете, които искали готвено и обгрижване, а сега пък това се изтъква като единственият плюс на жените.
Кой го изтъква като единствен плюс?

# 481
  • Пловдив
Дренка - Нали осъзнаваш, че и сама да живееш пак има битовизми?

# 482
  • София
Има, ама си има и едно предимство - занимаваш се с тях, когато поискаш и както поискаш, без да се налага да се съобразяваш.

# 483
На 32ра страница стигнахме до отговора на въпроса на темата "Мутирала ли е любовта?"
Отговор: Да, мутирала е в готвене на мусака, сервиране на салата с ракия от вратата и обгрижване.
Simple Smile

Което е и поредният 2ен аршин.
Всяка 2ра тема е хули срещу мъжете, които искали готвено и обгрижване, а сега пък това се изтъква като единственият плюс на жените.
Аз лично се надявам да не е вярно ... Аз съм свикнал сам да се грижа за себе си. Не съм умрял за една мусака, нищо че обичам. А и в Кауфланда и Тмаркета има доста прилична.

То не е само до мусаката. Видимо това търсят много от мъжете - жени, които да ги карат да се чувстват удобно и уютно вечер, като се приберат от работа, в почивните дни, като се мотаят из вкъщи. Може и с полуфабрикати да ги хранят или с мусака от топлата витрина, друго е важното.
Всъщност имам така позната, само полуфабрикати купува, при положение, че от близо 20 години не е работила, откакто е с мъжа си, не е и красавица, ама умее да го предразположи. Нещо, което немного жени умеят.

# 484
  • София

Повето хора и на 20 не са ослепително красиви и повечето от неослепително красивите успявт да го осъзнаят и преодолеят преди 40, и някак не им е сред първите приоритети за сериозна връзка. А и нормалните мъже, които не си мерят собствения ханш и глезени с тези на жените, намират за привлекателни и съвсем обикновено изглеждащи жени, и нямат против да правят секс и да имат връзка с такива, дори и 40-годишни, особено ако са приключили с правенето на деца.Най-много се харчи сред моите познати на средна възраст обгрижващият тип жени, създаващи уют, посрещащи ги с манджа и т.н.
Аз това не мога да го изтълкувам по друг начин.
Наблегнато е на обикновено изглеждащи жени, приключили с децата, посрещащи с манджа.

Някакво качество, освен обгрижването видя ли написано!?

Всъщност имам така позната, само полуфабрикати купува, при положение, че от близо 20 години не е работила, откакто е с мъжа си, не е и красавица, ама умее да го предразположи. Нещо, което немного жени умеят.
Предполагам, че е приемливо за някои хора. Аз не бих могъл така да изкарам нито ден, нито година; за живот, да не говорим.
Просто хората са различни, праговете им на приемане са различни.

# 485
  • France
Аз не съм перфектна и не съм търсила перфектен. Искам само да ми е хубаво. Всичко останало са подробности.

# 486
Дренка - Нали осъзнаваш, че и сама да живееш пак има битовизми?

На мен битовизмите нито ми пречат, нито някога са ми пречили на отношенията. Чета и слушам непрекъснато за тях обаче. Пък много искат хората да живеят заедно бе.

# 487
Скрит текст:

Повето хора и на 20 не са ослепително красиви и повечето от неослепително красивите успявт да го осъзнаят и преодолеят преди 40, и някак не им е сред първите приоритети за сериозна връзка. А и нормалните мъже, които не си мерят собствения ханш и глезени с тези на жените, намират за привлекателни и съвсем обикновено изглеждащи жени, и нямат против да правят секс и да имат връзка с такива, дори и 40-годишни, особено ако са приключили с правенето на деца.Най-много се харчи сред моите познати на средна възраст обгрижващият тип жени, създаващи уют, посрещащи ги с манджа и т.н.

Аз това не мога да го изтълкувам по друг начин.
Наблегнато е на обикновено изглеждащи жени, приключили с децата, посрещащи с манджа.
Моля?! Flushed
Жената ти написа в цитираното мнение, а впоследствие се повтори, че мъжете търсят обгрижващ персонал. Мъжете оценяват единствено мусаката. Кукумицинка не е твърдяла, че мусаката е най-ценното, което една жена може да предложи, не знам как си видял подобно нещо.

# 488
  • София
Защото търсят майките си в това.

# 489
  • Пловдив
Аз съм спокойна. Готвя мусака по-добре от свекървата!

# 490
Те може много неща да търсят, но това им е приоритет, естествено, че и други качества може да има дадената жена, ама все пак говорим в общия случай за обикновени мъже, и като визия, и като капацитет, с нормално житие и битие. Дори и да им върже някоя изключителна красавица, ако ги кара постоянно да седят на тръни и не могат да ѝ удовлетворят изискванията, вероятно няма да искат да живеят с нея. Днес, като прецъквах каналите, попаднах на Лео Бианки, който обясняваше как имал връзка с българка, която била изключително красива, обаче не се получили нещата, понеже италианците държали жена им да им е дясната ръка, а тя не била такава. Жената, с която е създал семейство, не е някаква красавица. То и българите това ценят, да им е опора жената, да ги подкрепя и да ги кара да се чувстват добре.

# 491
Вярно е, че голяма част търсят майките си и така и не ги намират. Или намират някоя дето да ги търпи известно време и после си обере крушите понеже се освести, че заслужава нещо по-добро.

# 492
  • София
Затова в културите има повече ритуали за инициация как момчетата стават мъже, а не как момичетата стават жени. При момичетата е лесно, природата го решава поне на 50 процента, когато момичетата родят. Но при момчетата е проблем, на тях не им се променя кой знае колко ежедневието и отношението, затова са такива драми като се роди тяхното бебе, защото веднага виждат конкуренция в бебето, как то обсебва цялото внимание на майката, която преди това е обгрижвала основно мъжа си. Как да не ги съжали човек мъжете, толкова трудно се става мъж! Момчетата затова ги отделят в мъжки групи като започнат пубертета, за да се научат на йерархия и да поемат отговорност.

# 493
Ох, то всичко е търпене, цял живот ги  търпим тия мъже, нали? И със секса  е така,  като изключим някакви там първоначални тръпнения, докато се уреди работата със сериозните намерения и пр. конкретни цели.

# 494
Ох, то всичко е търпене, цял живот ги  търпим тия мъже, нали? И със секса  е така,  като изключим някакви там първоначални тръпнения, докато се уреди работата със сериозните намерения и пр. конкретни цели.

Ами търпим ги как не. Wink Колко мъже си обират крушите като нещо не им хареса или разкарват приятелката си като е качила два килограма? Жените са много по-толерантни и търпеливи. Виждаме ги тука какви изисквания имат - ако някоя прекрачи границата веднага вероятно я разкарват.

Общи условия

Активация на акаунт