Отговори
# 495
То същото може да се каже и за нашия пол, само не знам как точно се остойностяват критериите и за двата пола. В какво съотношение са търсенето и предлагането. Вече разбрах, че мъж, който не е хубав, по нечии критерии няма право на красива жена, щото - не можел да предложи същото. Много жени си умират да се хвалят ли, оплакват ли, че интелектуално превъзхождат мъжете (си), ама си ги търпят. Защо ли? Сигурно защото много искат семейства Simple Smile

# 496
  • София
Всеки иска да произведе възможно по-по-най-идеалното поколение, затова и има изисквания към потенциалния партньор. Човещинка.

# 497
Ей това пък по моя критерий е направо смертелно. Да живея с, обичам по-глупав мъж от мен, че даже и да го търпя. Няма как да стане. Има жени големи хитруши (поне за такива се смятат), завъртят на някой мекушко акъла и започват сметките (често без кръчмар), разчитайки на това, че не му е много акъла. Ужасно, има го, да. А вече се намират и все повече мъже с тази заветна цел, но някак винаги се е приемало, че мъж с повече пари има право да завърти някоя хубавка и глупавка.

# 498
  • София
Да беше само търсенето и предлагането с мед да го намажеш.
Лошото е, че критериите на вашия пол са ужасно противоречиви.
И накрая ни красив, ни богат, ни умен, но пък има тръпка.
Вчера четох някаква статия за някакъв руснак многоженец (не ми се търси линка).
Едната му жена казва нещо от сорта "Ами аз отначало бях абсолютно против идеята за многоженството. После се съгласих, ЗАЩОТО ТОЙ ИСКАШЕ ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО"

Това мъж може ли да го напише? Значи критерии, критерии, но накрая жената е с който (и както) си поиска. Т.е. да умееш да си искаш. Майната им на критериите.
Simple Smile

# 499
  • Пловдив
То същото може да се каже и за нашия пол, само не знам как точно се остойностяват критериите и за двата пола. В какво съотношение са търсенето и предлагането. Вече разбрах, че мъж, който не е хубав, по нечии критерии няма право на красива жена, щото - не можел да предложи същото. Много жени си умират да се хвалят ли, оплакват ли, че интелектуално превъзхождат мъжете (си), ама си ги търпят. Защо ли? Сигурно защото много искат семейства Simple Smile
Дренке, както знаеш партньор не се избира само по една характеристика. Да речем... имаш външност, характер, интелект, финанси, кариера. Лично за мен преценявам какво ми е най-важно. Примерно характера ми е най-важен - давам му коефицент 10, интелект е с коефицент 8, финанси е 7, кариера е 5, външност 4. И гледам насреща ми МЪЖ, по скала от 1 до 10 му преценявам характера - тоя е борсук, 2ка за характер, иначе е и умен, интелект 9, много хубав - 10 за външност, кариера средна работа, 4ка, финанси 5ца. Умножавам коефицента по дадената оценка и получавам обща стойност за дадения индивид. Сега разбираш ли как се преценява?

# 500
Янтра кефи. Ето жена, която знае какво иска.

# 501
Не, обърках се. То уж по важност се избира, ама накрая като натиснат тотал, се получават няколко различни бройки (мъже).

# 502
  • Пловдив
Не, обърках се. То уж по важност се избира, ама накрая като натиснат тотал, се получават няколко различни бройки (мъже).
То жените сме различни Simple Smile

# 503
Ама и много си приличаме - на чужд мъж кусур да търсим Simple Smile

# 504
  • София
Това си е мутация отвсякъде.
Как ги мерите финансите и кариерата? По колата?

И секса с какъв коефицент е? 1?

# 505
  • Пловдив
Това си е мутация отвсякъде.
Как ги мерите финансите и кариерата? По колата?

И секса с какъв коефицент е? 1?
Виж, аз говоря за себе си. Другите жени може да имат други критерии, с други коефиценти. Примерно дрга жена да сложи на сексуални умения коефицент 10 и да търси представяне поне за 8-ца.

Давам пример, че никога един мъж не се избира само заради едно качество.

# 506
  • София
Е то това ясно ... И аз се чудя на тия с едното качество.
Но за всеки влак си имало пътници.
Отделно, че качествата са на групи. Такива само с по 1 не мога да си представя. Глупав, мързелив и грозен, но пък с кариера и финанси.
Simple Smile

Хаха, сега се сетих вариант за само 1 качество: Обича мусака!

# 507
  • Пловдив
Е то това ясно ... И аз се чудя на тия с едното качество.
Но за всеки влак си имало пътници.
Отделно, че качествата са на групи. Такива само с по 1 не мога да си представя. Глупав, мързелив и грозен, но пък с кариера и финанси.
Simple Smile
Аз познавам един не точно глупав, но мързелив и грозен, ама има пари по наследство. Финанси оценка 10, кариера 1. И умножавам по зададения коефицент.

# 508

А ти защо си мислиш, че говоря за "нормални" мъже. Повечето, които познавах дори като приятели имаха такива невероятни изисквани (нищо, че бяха към 30), че просто нямаше коя да им ги изпълни. Самите те бяха ниски, плешиви, дебели и безпарични - но изискванията бяха до небето. После се ревеше, че нямало подходяща.

Защото има съществена разлика между "Мечтая си за комбинация от младите Анджелина Джоли и Джена Джеймисън с парите на стария Джеф Безос" и "Успях най-сетне да си хвана приятелка, обсче я зарязах, защото качи 2 кила". Мечтатели много, ама като се сдобият с истинска жена, им спадат претенциите. Плюс това повечето са що-годе нормални. Ако срещаш и ти връзват основно ненормални, значи имаш проблем със себе си първо.

# 509
Момчетата затова ги отделят в мъжки групи като започнат пубертета, за да се научат на йерархия и да поемат отговорност.
Легендите за как казармата правела от момчетата мъже?

Лошото е, че критериите на вашия пол са ужасно противоречиви.
И накрая ни красив, ни богат, ни умен, но пък има тръпка.
Така и не разбрах кое точно е противоречиво, но вече няколко пъти намесваш визията на мъжете.

Едната му жена казва нещо от сорта "Ами аз отначало бях абсолютно против идеята за многоженството. После се съгласих, ЗАЩОТО ТОЙ ИСКАШЕ ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО"

Това мъж може ли да го напише? Значи критерии, критерии, но накрая жената е с който (и както) си поиска. Т.е. да умееш да си искаш. Майната им на критериите.
Simple Smile
Не, мъж не може да го каже, защото по принцип нямате идея за семейство извън социалния натиск. А цитираната наташка е видяла някакво рядко изключение, което е решило да си официализира нагона с полигамия. Така хем опрашва много жени, хем и жените са на плюс, че имат деца и някой се грижи за тях.
Жените по принцип търсят баща с читави гени и някаква склонност да полага грижи за собственото си поколение (Боже, почвам да звуча като Сирената). Като не е пръв красавец, може да компенсира с грижа (пари основно). Нормална жена не би избрала болен, безпаричен, безсилен, грозен, луд, насилник, тъп - с такива, ако изобщо някоя се обвърже, то тя няма избор или тя самата е с една или повече от тези характеристики. Мъже като Питър Динклидж и Стивън Хокинг са единици и притежават и компенсират недъзите си с наистина изключителни качества в други области.

Общи условия

Активация на акаунт