Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Кърджали
Ферит, това момиче е като капка вода - красиво, емно, адвокат. Как го изтърва
не знам и аз лельо, как успях

# 211
хахах върна му пръстена
Лошото е, че русата метла Селин видя. Гадина. /извинете ме, но наистина ролята и гадна/

# 212
Според италианките истинска целувка, както му е редът, ще е чак в 22 епизод...., че затова..... някой да ги възпира ...
Все пак има график ... то като се нагрябят 20 еп. отиде 2...... 3.....4 .... 5... айде джуниър ... Wink

# 213
Еда,защо не му каже в прав текст НЕ ТЕ ИСКАМ ,а му връща пръстена все едно ...нати си парцалките,дай си ми кукличката.....аз знам,че един пръстен върне ли се то всичко е приключило.......ако съм на Серкан хич няма да и обръщам внимание /колкото и да ме боли/ и да видя ЕДА как ще бяга с 200 след него

# 214
  • София
пернатото седи в засада и ги подслушва...

# 215
  • Кърджали
Сейфи не и ксазва какво е видял ... Разбирам го, ама...

# 216
Много детинско се държи Еда, прекалено ми е. Серкан наистина не го заслужава. Сякаш му се подиграва. А той е толкова разбран и влюбен.

Време е Серкан да си върне настройката "робот" ..тогава и  волтажа на Еда ще се регулира .....

# 217
  • София
Очаквам Айдан да научи от пресата за забежките на Алптекин. Ще го снимат някъде и изтипосат в някой сайт.

Славена, от Селин всичко може да се очаква. И в джобовете на хората, ако почне да рови, няма да ме учуди. Жалка история е тази жена. Интригите никога не съм ги могла, против природата са ми и много мразя такива хора - лицемерни и интриганти.

# 218
  • Кърджали
Ааааа... Еда не знаела как да каже на леля си за инцидента...Нямала смелост..
Ама .... Серкан все е крив, че не е казал веднага ...
Предлагат и да напише писмо, в което Еда да разкаже всичко на Айфер

Хареса ми като каза че грешките ни помагат да ставаме по - добри . Защо не вярваш че и аз мога
Не е същото
Еда, не бъди толкова жестока с мен

Убеждават ги за търга...

# 219
Плосък сценарий за този епизод. "Силната" Еда, се държи като 15 годишна.
Селин правя ролята на сериала. Всеки неин поглед вдига напрежението и гледаемостта.
Керем е змей - той изживява всеки миг.
И свеки, на която дадоха повече време и се разгърна в целият си актьорски блясък.
Малко са и ролите на Ханде, в които играе нещо различно като емоции. Трябва и опит.

# 220
"Капитанът" на детската градина

П.С. Еда тая серия много "Слаба" ....

# 221
  • Кърджали
Добре, разбирам - наддалия най много ще вечеря със Серкан. Ама дамите тук не наддават... Как Еда ще я озовем на една маса със Серкан

Сейфи след малко ще дойдеш и ще ми кажеш че маекенките са се натровили и няма да дойдат
А манекенки ли ще идват
няма да идват
Тогавава защо ще го казвам това
ти вмсичко ли трябва да знаеш

Най-много са наддавали за теб
Да
Ясно ли е кой ще е
Да
Разбирамм
Искаш да го видя ли ..VМислиш че ревнувам ли
Не, искам да вечерям с теб
Точно като за теб... Какво напарви, даде астрономическа сума за себе си та никой да не вечеря с теб ли
Адреса на ресторанта  е в плика . Ще те чакам

# 222
освен Серкан на наддаде
всъщност спрях да гледам, нещо ми дойде too much

# 223
Добре, разбирам - наддалия най много ще вечеря със Серкан. Ама дамите тук не наддават... Как Еда ще я озовем на една маса със Серкан
Не знам дали искам да вечеря с Еда, верно че е лигла

# 224
Ох, Мело нещо много зле са я гримирали като бяло петно е.
Серкан искал да излезе на вечеря с Еда. Май той е наддал най-много за себе си Joy
Моделите са се натровили и нямало да дойдат.
Натровили се с хамбургери.
-Че кои модели ядат хамбургери?
-Защо те не са ли хора? Joy

Общи условия

Активация на акаунт