Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 727
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Кърджали
Игра е някаква
И аз мисля че Серкан е измислил нещо. Още един фалшив годеж устройва него най вече. Ще му даде време докато измисли нещо по-свястно. Но нека дойде събота, че вече няколко пъти предполагам едно, а излиза друго

# 497
Привет и от мен,
Аз изгледах епизода с английски субтитри и ми се струва, че този епизод трябваше да се случи много по-рано. Ако сериалът се окаже само 25-26 епизода ще сме гледали ГГ по-дълго разделени отколкото заедно... И преди съм писала много личи, че Айше не е писала сериал от първи до последен епизод и, че сценарият не е балансиран. Съгласна съм с paterina, че много омотаха и жанровете.
Честно казано в сериала сцените на Неслихан и Керем за мен са най-емоционални, защото са като сблъсък на титани... Ханде има още много да учи. Керем е толкова изразителен и за мен най-голямото майсторство на един актьор е да може играе с всяка фибра и жилка на тялото си. А Керем го прави превъзходно и с очи, и с жестове и с глас... В тази сцена с Ханде беше уникално как погледа му се променяше пред очите ни и как и болката, и вината, и мъката и любовта се четяха там... Керем хваща много добре всички нюанси дори само с поглед.

Днес слушам нон стоп песента на Еmir Taha и със сигурност пак ще шокираме пуританите:

“ Ще прекрача границата ти
За цветето между бедрата ти
Два противоположни свята се сблъскват”.
Пускам текста и биографията му на английски от Spotifу в скрит текст.
И Еmir като Керем е дете на света, живял в Лондон и ЛА. Песните му съчетават мелодиите на Изтока и Запада, написани и на турски и на английски и напомнят за културата на родината му чрез свежо алтернативно R&B звучене.
Скрит текст:
Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk
Oh you all through my veins
Oh you make me feel some way

Pure water with that flavor
Out singing in the rain
She returning all the favors
IOUs overpaid

I'm crossing your borderline
For the flower between your thighs
Two opposite worlds collide

Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

You come thru when she want to
Left her two shoes by the bathroom
Swap a hot tub for the deep blue
Face red like a beetroot

Şelaleler, geceden geceye dökülen

Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

# 498
  • In the light side of the Moon!
Честит да му е на Сарп мушмурона! 👶

Кукичке, благодаря, че посочи камерата, че ме подсети 👻
за тази камера в туитър пишеха, че е на Керем. Той нали на скоро беше пуснал стори, че най-накрая камерата му е дошла, пък и я бил показал на лайфа им вчера.

Значи Айдан се пренася при айфер, барабар със Сейфи. Не ми се вярва истинската причина да е Алптекин, може би нея ще изтъкне, но мисля, че истинската причина е да е по-близо до Еда, пък и там Серкан ще ходи да посещава майка си 😂😂😂

Alican не е различен от героя си., това не е роля.  Аз нямам 2 мнения по въпроса, още от еп 1. Познавам ги много добре и тук искам да вметна, за да не ме разберете погрешно, че нямам нищо против тях, заобиколена съм от такива хора и съм свикнала с различието им, контактувам с тях всеки ден. Ако попаднете на клипче на Alican не в роля, ще забележите, че няма кой знае каква разлика .
Има няколко типа, Alican например е от този който аз харесвам, интелигентен, забавен, любознателен, усмихнат, позитивен, артистичен. С него можеш да говориш на много теми, те са много чувствителни и бързо раними. За неговата чувствителност разбрах от интервюто му, което Алекс (ако не се лъжа) ни преведе преди време. Там той сподели, че се бил засегнал от въпрос на Неслихан, когато се запознали,  която го питала, какво е завършил 😂 , като че ли кой знае, какво го е питала, но тъй като се смятат (особенно в средата в която живее той)  за още повече различни и подценени и най-малкото нещо ги наранява. Това са страхотни хора с добри души, искащи да се доказват непрекъснато и да израстват. Повечето от тях се занимават с дезайнерство и тук ни показаха Сейфи ангажиращ се с партита, рокли и т.н

Я да видя какво сте писали 😂

# 499
  • Кърджали
Песента ми хареса. На мен. И онази другата, която пуснаха, май като  страда ха двамата сами.
druon77, аз нали няколко пъти казвам, че сцените Серкан-Айдан са мк любими. Страшна игра и от двамата. Тия двамата трябва винаги да играят по някакъв начин заедно в сериали.  Както и тя самата писа - от сега нататък искам все аз да играя негова майка. Страхотен тамдем с са.

# 500
Игра е някаква
И аз мисля че Серкан е измислил нещо. Още един фалшив годеж устройва него най вече. Ще му даде време докато измисли нещо по-свястно. Но нека дойде събота, че вече няколко пъти предполагам едно, а излиза друго
Ама ако е измислено от Серкан, защо Еда му придърпва ръката, за да се вижда 🤔
Да не се окаже нейна идея или обща, за която да не казват на другите. Ако е нещо такова, то тогава оправдавам изненаданите физиономии - до вчера скъсали, днес годеж. Като в началото...
Чувствам се все едно на мен са ми дали друг Мардински чай и нищо не разбирам 😂😂

# 501
Един колаж Simple Smile

П.С. Според бразилките Фокс и продуцентите на нашите (MF Yapım) имат клауза в договора, с която получават процент от приходите за продажба в чужбина и брой епизоди. Затова нашите са спокойни и си я карат бавно в развитието на действието. Рейтингът не бил определящ (добре е да не пада под 3).  Дори СЕМ - Турция вчера са предупредили канала в озета да не пущат сцената в банята, но от канала не са се съобразили...
Нещо забавно Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=d2KYpQqhcM0&t=2s

# 502
  • Кърджали
Nalbantova, ако ти кажа, че снощи преди да напиша превода на фрага три пъти го изгледах, цититрах Керем (сещаш се с коя реплика), чудих се аз ли нещо не разбирам...Явно на всички са ни дали чая (Серкан не напразно май питаше миналата седмица за билката от чая, ето че им трябвала)
Засега си мисля че такава игра устройва най вече Серкан. А той за да е Еда около него и звезда в точно определен цвят ще свали. Та годеж ли - не е нещо което да му е чуждо. На него му трябва време Еда да е около него доксто спечели отново доверието

# 503
Момичета , удивена съм от фрага на 21 епизод. Гледах го многократно, но нищо не се
               разбра по въпроса, но и от това което публикувате май и вие сте в потрес. Единственото нещо,
               което ми иде на ум е, че това е поредната схема хризантема на Серкан. Ако се върнем назад в
               епизодите не случайно Енгин го нарече "чакал" на няколко пъти. Явно ги разбира тия работи и
               ги реди безпогрешно. Още повече репликата на Еда:"Защо я въвлича във всичко това?".
                            Сигурно имате някоя друга идея, споделете я моля. Ще се гътна от любопитство.
Танита, първата реплика от фрага - "Защо ме въвличаш в това" я казва Айфер. Поне аз на нейния глас го правя. Говорят си нещо с Мело. Ама какво се случва само господ и Айше знаят. Ние ще траем до събота.
Druon, благодаря за инфото. И аз от вчера си я пускам тази песен, но не потърсих информация. Интересно ми беше да прочета. Аз като писах, че и без да говори Керем ми заседна буца вгърлото и ми се насълзиха очите - точно тази сцена беше. Продължавам да се чудя къде съм спала толкова години да не го видя това талатнливо момче.
Налбантова, аз мисля че Еда се опитва да му махне ръката от талията си, ама той да не е от вчера, няма да се дава така лесно на някаква сърничка да го ограничава я. 
За играта може наистина Серкан да я е измислил. Нали като се разделяха в цветарницата Еда му каза да се погрижи за папараците, че не иска да се занимава с тях. Човекът си търси поводи да е близо до нея, какво да прави. Може ли човек да живее далеч от сърцето си? Хеле пък екс робот. Цъ. Олмаз.
Песента ми хареса. На мен. И онази другата, която пуснаха, май като  страда ха двамата сами.
druon77, аз нали няколко пъти казвам, че сцените Серкан-Айдан са мк любими. Страшна игра и от двамата. Тия двамата трябва винаги да играят по някакъв начин заедно в сериали.  Както и тя самата писа - от сега нататък искам все аз да играя негова майка. Страхотен тамдем с са.
Алекс +1. Обожавам съвместните им сцени. Винаги са страхотни.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 21:30 от blue`

# 504
 Дори СЕМ - Турция вчера са предупредили канала в озета да не пущат сцената в банята, но от канала не са се съобразили..
Ай стига бе, те да не вярват наистина, че бебетата ги носят щъркелите? Може ли толкова да им бъркат в здравето тези нашите. Нито са имали някакви голотии, освен на Ханде краката, нито извънбрачни деца, нито злепоставящи работи, само един Алптекин...ами честно ми иде да попитам - те пор*о канали имат ли? Чак толкова да издребняват, не ми се иска да е истина, в кскъв черен списък сме влезнали, че не може да се изкъпят главните герои????

Алекс вярно е, но сега ми се заби в мозъка защо Еда прави така. Да не би нещо заради бабата да искат да покажат, че видиш ли, те наистина са сгодени и разни такива. Съмнявам се, че е заради куцото пиле.

blue` не, не, издърпва я. Първо една такава с ръката я побутва и после в издърпва на показ, стиснала го за безименния 😂😂😂

# 505
Игра е някаква
Ама ако е измислено от Серкан, защо Еда му придърпва ръката, за да се вижда 🤔
Да не се окаже нейна идея или обща, за която да не казват на другите. Ако е нещо такова, то тогава оправдавам изненаданите физиономии - до вчера скъсали, днес годеж. Като в началото...
Чувствам се все едно на мен са ми дали друг Мардински чай и нищо не разбирам 😂😂
Според мен не му придърпва ръката, за да се вижда ами му я бута, защото той искаше да я прегърне и затова..  Ама то и аз нищо не разбрах от този фраг, така че може да греша

# 506
Според мен не му придърпва ръката, за да се вижда ами му я бута, защото той искаше да я прегърне и затова..  Ама то и аз нищо не разбрах от този фраг, така че може да греша

Избутва и придърпва... 😂 Може нещо да я е гъделичкал, знам ли... Оф

# 507
+1 за актьорското майсторство на Керем.  Не знам с очи ли, как ли -абе, както има една приказка - който си го може, си го може.  Сега се сещам, дето ви писах, че се бях зарибила да гледам едни интервюта с Керем - като заваляха - че цяла неделя надали ама 2 нощи - и в едно от интервютата журналиста го пита : Упорита работа или талант - и Керем много уважително и мило, но устойчиво отговаря - талант.   

Така че не знам с очи ли със жестове ли - можеш ли да обясниш таланта?

Неслихан също, че и Биге - дето писахте - като си се хванал на хорото, ами според мен си играе ролята.

Също съм съгласна и с писанията ти за сценариите - ами - те смениха ли сценариста, както писаха - не може привсеки полъх на критика да сменяш сценаристи и сценарии, някак си накрая съвсем ще тръгнат да творят глупости. 
Е, ще ги гледам пак - има ли пуснат тоя линк с ENG буквички, докато дойдат достопочтените Кирил и Методий?

Привет и от мен,
Аз изгледах епизода с английски субтитри и ми се струва, че този епизод трябваше да се случи много по-рано. Ако сериалът се окаже само 25-26 епизода ще сме гледали ГГ по-дълго разделени отколкото заедно... И преди съм писала много личи, че Айше не е писала сериал от първи до последен епизод и, че сценарият не е балансиран. Съгласна съм с paterina, че много омотаха и жанровете.
Честно казано в сериала сцените на Неслихан и Керем за мен са най-емоционални, защото са като сблъсък на титани... Ханде има още много да учи. Керем е толкова изразителен и за мен най-голямото майсторство на един актьор е да може играе с всяка фибра и жилка на тялото си. А Керем го прави превъзходно и с очи, и с жестове и с глас... В тази сцена с Ханде беше уникално как погледа му се променяше пред очите ни и как и болката, и вината, и мъката и любовта се четяха там... Керем хваща много добре всички нюанси дори само с поглед.

Днес слушам нон стоп песента на Еmir Taha и със сигурност пак ще шокираме пуританите:

“ Ще прекрача границата ти
За цветето между бедрата ти
Два противоположни свята се сблъскват”.
Пускам текста и биографията му на английски от Spotifу в скрит текст.
И Еmir като Керем е дете на света, живял в Лондон и ЛА. Песните му съчетават мелодиите на Изтока и Запада, написани и на турски и на английски и напомнят за културата на родината му чрез свежо алтернативно R&B звучене.
Скрит текст:
Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

Pure water with that flavor
Out singing in the rain
She returning all the favors
IOUs overpaid

Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

You come thru when she want to
Left her two shoes by the bathroom
Swap a hot tub for the deep blue
Face red like a beetroot

Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

# 508
  • In the light side of the Moon!
Ама те така или иначе не дадоха цялата сцена под душа 😈
И ние точно това не искаме, да са само 25-26 еп...нали за толко се говори, че са вече продадени......
Искаме повече!!!! Затова малко или много рейтинга ни касае, ако е добър ще има още епизоди.

Ок, ами ако няма годеж или ако е нещо свързано с Енгин и Пърл, щото те също бяха много стреснати , ама тогава пък защо ще са е къщата на Еда....
хихи...ужас!!!! Как няколко кадъра може да те накарат да пишеш цял ден за тях 😂

# 509
Според мен не му придърпва ръката, за да се вижда ами му я бута, защото той искаше да я прегърне и затова..  Ама то и аз нищо не разбрах от този фраг, така че може да греша

Избутва и придърпва... 😂 Може нещо да я е гъделичкал, знам ли... Оф
Ами нека се погаделичкат малко и тогава турското СЕМ съвсем ще измрънка.. Щот нали това е за лица над 55 години... 🤬

Общи условия

Активация на акаунт