Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Алекс, да ти е живо и здраво детенцето, много здраве, щастие и късмет в живота!

Еда направо се гаври със Серкан. Никога не съм харесвала хората, които искат да променят всички около себе си така като им харесва на тях. На сила не става. На човек от вътре му идва да се променя, особено като срещне някого и се влюби, това е неизбежно.
Много връзки се разпадат точно заради желанието на единия да променя човека до себе си. Например може да си зададе въпроса: Защо се влюбих в него (нея)? Като променяш човека дали ще се получи това което искаш, и няма ли да съжаляваш за тази промяна???
Е спирам да философствам.

Меги, добре че имаме такива липси, защото нямаше да сме в тази прекрасна тема и да си прекарваме толкова приятно, вече имам чувството че се познаваме отдавна!

Желая ви лека и приятна седмица!
Забравих Честит Първи Сняг! При нас е такава снежна приказка, с голям кеф разчиствах снега от колата, все едно съм малко момиченце играещо си със снега. Kiss

# 586
А като се замислим, Еда вместо да се прибере и да види каква ще е реакцията на Айфер, след като е прочела писмото ѝ, предпочете да отиде на вечерята със Серкан. Май имаше нужда да се зареди първо с неговата любов преди да се изправи пред неизвестното около реакциите на леля, но уви Rolling Eyes

# 587
# 588
  • Кърджали
Я сега прочетох какво му липсвал на нашия сериал. 🤣🤣🤣🤣
Май не само актьорите не ги слушат главирюте, ами и зрителите сме на същото дередже...

# 589
Алекс, да ти е жив и здрав Анди! Nature Snowman Днес е ден за снежни човеци, ние с моите бърборковци излизаме да правим след часовете! Blush
 Новият фраг ми е много старнен, надявам се на хубава развръзка вече, че се уморих от тези гоненици постоянни!

# 590
Я сега прочетох какво му липсвал на нашия сериал. 🤣🤣🤣🤣
Май не само актьорите не ги слушат главирюте, ами и зрителите сме на същото дередже...
То си е заразно🤭🤭🤭

# 591
Аз не знам защо сме разперели всички крила като орлици над Серкан. Това е мъж, който се е доказал във всичко! Дори детето в него се е справило в живота. Той дава шанс на Еда да се справи с болката си. Той й съчувства не само , защото я обича, а защото като всеки нормално състрадателен човек знае, че тя изживява житейски шок. Нещо за много голяма емоционална интригантка я имаме. Всички възможни квалификации употребихме. Тя просто е  много влюбено момиче, в чиято любов паралелно е навлязла истината за най-голямата трагедия в личния й живот. Е, какво сме очаквали от нея да се хвърли на шията му и да реве ден и нощ или да му каже, че не е  виновен за нищо, а това, че не е посмял да й каже истината показва колко много я обича?!? И за да бъде по-драматично и за да се разбере колко много повече от нея е Серкан да възкликне: Аз не те заслужавам...

За мое оправдание ще кажа, че обичам и двамата - Серкан и Еда. При екстремните обстоятелства, в които разцъфна тяхната любов се справят прекрасно...сценаристите, де.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 11:25 от mari08

# 592
  • Кърджали
mari08, за Еда единствено казах че не ми харесва подхода. Иначе има пълното право да се сърди, той скри от нея нещо много жестоко. Но сега, когато тя трябваше да каже същото това жестоко нещо на леля си, видя че не е никак лесно. Добре, че приятелките ѝ бяха до нея и Фифи ѝ даде идеята за писмото. Иначе можеше да се окаже, че и тя няма да има куража да го каже в лицето. Защото това не е нещо дето ще го кажеш ей така, все едно казваш "купих домати, ама забравих хляб". Идеята с договора може би щеше да е добра, ако засягащ само тях двамата (излишно беше това с Ердем. Ми ако тогава например беше влезна баща му, пак ли трябваше да се извинява на него защото условието на Еда беше такова - ще се извиниш на първият човек който се появи пред очите ти). Мен това ме подразни. Иначе, както и вчера писах - опитвам се да я разбера, тя е импулсивна, емоционална и заради това понякога прави грешки. Но нейните грешки не са с лошо намерение.
А защо повече защитавам (аз за себе си мога да отговоря) Серкан - в много отношения имаме общи черти в характера (искам му само спокойствието, че аз напоследък го изгубих моето), преживяното му ме трогна (не че Еда не е преживяла и тя малко), а може би и защото Керем играе прекалено реалистично да му се не види...
Така съм влезнала във филма, че на моменти забравям, че е само филм

# 593
  • София
Алекс, честит имен ден на твоето най-скъпо нещо в живота, детенцето! Нека да е жив и здрав и да изживее едно прекрасно детство, обграден от любовта на мама и тати.

# 594
Здравейте къзлар Heart Eyes
Алекс Hug да е жив и здрав юнака Flowers Four Leaf Clover , много да ви радва и най-вече да слуша майка си , която е заета с преводи в групата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
  • Плевен / София
Алекс, само с добро да споменават Анди! Да ви е жив и здрав и да расте много щастлив Simple Smile

Аз ще се изкефя, ако подлият план на Селин със смяната на адресите, вместо да избоде очи, да изпише вежди. Серкан никога няма да се откаже от Еда. Може да има някакво моментно дистанциране, но всъщност това може да помогне на Еда да се осъзнае, че малко прекали с превъзпитанието на роботчето ни. Сама тя май остана изненадана колко безропотно изпълняваше всичките ѝ прищевки. Дано е използвала времето, в което чакаше Серкан в грешния ресторант, за да разбере, че и тя не може без него, но ако продължава да го мъчи, може един ден наистина да остане без него...
+1
Алекс, да ви е живо и здраво момчето, само радост да ви носи.

# 596
  • Бургас
Бро 😂 🤗
И от моята кръвна група не е! Джан ми е малко надувко, отначало си мислех, че е поза заради РП, но след няколко изгледани интервюта установих, че не е. Лично мнение, не засягам никой с него. Ама пак добре, че сме се наредили след него 😂😂😂 Най не харесвам точно такива надувковци, тежкари, пиян мъж или дори леко подпийнал, лицемери и някой да ме будалка 😂 На Джан, като, че ли му дойде прекаленото самочувствие точно от РП. Не го познавам преди това, но така си мисля!

Та, да ви кажа каккво му липсва на нашия сериал за рейтинг 10-12

- купуване на булка , демек Серкан купува Еда
- след продажбата идва ПБН по несъгласие от страната на жената демек смятайте Еда, свенлива, дърпа се, зачервява се, на Серкан обаче целта му е да си свърши работата и друго не го интересува
- Еда се отскубва и избягва, Серкан я настига
- удря й едно круше и я занемя на земята
- Еда се събужда в прегръдките на ААйдан, която вече е изживяла същото преди 20 год
- Окото й е посинено, устните й станали двойни, все едно е ходила на ботокс
- през това време Серкан е в кръчмата, утолява мъката си, че Еда не му се е отдала по желание
- там обаче идва един от най-върлите му врагове и се сбиват
- Серкан осъмва в затвора, арестуван е за 1 месец
- Еда обаче се чувства гузно, затова че не дала на Серкан и му отива на свиждане да му се извинява и да му занесе чиста риза, чисти чорапи и боксерки и малко бюрек, който направила със собствените си ръце през ноща, плачейки над него, осолен със собствените й сълзи
- Серкан обаче е инат и не иска да се срещне с Еда
- Еда си тръгва разочарована, но по пътя я среща оня същия върлия враг на Серкан, който я замотава , щото тя нашата е глупава и наивна
- отвежда я в гората и я изнасилва
- закарват я в болницата след като един коняр я намира по пътя
- Серкан му изтича ареста, разбира за Еда и полита към болницата
- Там разбира, че Еда е бремена
- Серкан изважда пистолета и стреля по Еда
- Еда пада на пода
- Серкан съжалява и скача плачейки върху нея
- Но не преценява силата на скока и счупва едно ребро на Еда
- Докторите я закарват в хирургията
- Серкан се тюхка, Айдан му идва на помощ и за подкрепа
- операцията е приключила и докторите идват с крайно становище
- Еда е загубила бебето и ще е в кома за известно време трябва да остане под наблюдение
- Настаняват я в лична стая, Серкан е до нея бършейки ред сълзи ред сополи (по нашия край им викаме цифки)
- Еда е в кома, но Серкан е плътно до нея, целувайки я, галейки я, сънувайки я, душейки я,  навсякъде и накрая тъкмо да я целуне и хоп еда се събужда, отблъсква го с думите" извратен маниак, махай се"

Ето това е липсата, ощетени сме, осакатени сме!!!!

с няколко думи, липсва ни бой, %*&№^  и още нещо......
Така , че мили  романтички, нека се наслаждаваме на всеки забавен и романтичен момент, колкото ни позвли турската аудитория 😉 от която зависи рейтинга!

Хайде на мен лека, на вас добро утро! 🤗

Уаааааау! Хахахахахаха!
Онемях от този сценарий! Ейвала!

# 597
MegiTeo, списъкът с липсите на сериала ми оправи деня! 😃😂
Като гледам колко неща липсват как не са ни спрели сериала, не знам... хахахахаха! ВЪРХА Е!😂Особено със скока върху Еда и счупеното ребро!!
Пепел ми на езика, не искам да ни спират сериалчето.. не съм изгледала серията още, за това само ви чета ❤

# 598
# 599
На нашия красавец много му отива❤
Дали в сериала ще го видим пак в ролята на баща?

Общи условия

Активация на акаунт