Манго тема - 17

• 145 636
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 485
Съгласна с горния пост. Имам госпожица на 7 г, но е висока. Взимам и 9-10 години задължително. Но аз винаги гледам за какъв ръсте. Тя е висока от както се роди и е вървяла напред и съм свикнала да взимам за по-голяма възраст.
Аз много харесвам клиновете на Манго за момичета. По-плътни са, но не са ватирани, много удобни и меки са.

# 1 486
  • Бургас
Дъщеря ми е около 83-84 см, но размер 86 от Манго ѝ е малък. Всичките и дрехи от там са 92 и са абсолютно точни на дължина.
На НМ 92 все още ѝ е голямо.
Моето мнение също е, че са леко умалени, особено блузи, рокли и връхни дрехи. Клинове, дънки и панталони отговарят, поне тези които съм купила.

# 1 487
Уж нямаше да поръчвам повече тази година, но... Пуснах роклята, която беше 5 лева на ЧП за 9, че тогава я пропуснах, плюс някоя блузка още. Направих поръчката основно заради една бебешка рокля за подарък, те пък ми писаха че се е изчерпала, но са ми махнали доставката.

# 1 488
  • София
Harmonie*, аз направих 3 поръчки от свгашното намаление. Последната - заради едно колие. И ми писаха, че е изчерпано. В следващите дни беше пак налично и им писах. Но не го добавиха. Днес са я пратили тази поръчка без колието с безплатна доставка.

# 1 489
Моето мнение също е, че  детските са леко умалени. Пазарувам от Манго аутлет откакто има такава възможност изобщо.

# 1 490
И аз към тези, които мислят, че дрехите са умалени. Взимам 9-10г, 134 и са точно на 6г дете, около 120см и 23кг.

На малкото на 1г и половина му взимам 98 блузки, ами точни са му от Манго. Децата ми са нормални на размери, нищо фрапантно едро Simple Smile на хм нещата са уголемени, там същите деца носят долния размер.

# 1 491
  • Пловдив
Дойде ми днес зелената кожена пола. Заспа ми!
Благодаря на Мария! Kissing Heart

# 1 492
  • Бургас
Много се радвам, Мистик! 🙂

Дрехите на Манго не са за слаби деца, защото на ширина са доволно широки. Просто са къси и от там идва усещането, че са умалени.

# 1 493
Моето детенце е на 3 г. слабичко (12-13кг) високо около 100-тина см., може би да е и по-малко. Панталоните на манго са ѝ много широки, винаги взимам по малкия размер само заради ширината. Иначе си върви с номерацията -98/104 за тази възраст.

# 1 494
  • Бургас
Здравейте!
Моя приятелка си е купила палто от основния сайт, на редовна цена. Сега е намалено със 70 лв. Имат ли политика да възстановяват разликата или да го върне и поръча обратно? Нали от основния сайт е безплатно връщането?

Благодаря предварително!

# 1 495
Здравейте! Някой случайно да е поръчвал от тези плетени рокли? Интересува ме дали си отговарят и дали не са уголемени.

https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/fine- … 7047610.html?c=37

# 1 496
Здравейте!
Моя приятелка си е купила палто от основния сайт, на редовна цена. Сега е намалено със 70 лв. Имат ли политика да възстановяват разликата или да го върне и поръча обратно? Нали от основния сайт е безплатно връщането?

Благодаря предварително!
Страшна политика да приспадат намаленията.😂
Може да го върнете и да си го поръчате пак.

# 1 497
Здравейте! Някой случайно да е поръчвал от тези плетени рокли? Интересува ме дали си отговарят и дали не са уголемени.

https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/fine- … 7047610.html?c=37
Здравейте, да уголемени са, номер надолу смело, имам екрюто от основния от ЧП.

# 1 498

Здравейте, да уголемени са, номер надолу смело, имам екрюто от основния от ЧП.

Благодаря 🙂

# 1 499
Някой има ли тези ботуши,
интересуваме много ли са високи и отговарят ли на номера си, отопляеми ли са. Благодаря 🤗https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/leather-high-leg-boot … html?c=99&n=1

Общи условия

Активация на акаунт