💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 518
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Знам, че звучи злобничко, но Йоана нали беше много добра на пъзелите, какво стана сега? На Ивана й се възхитих на хладнокръвието, как не мръдна това момиче, не трепна!  Мъжете излязоха по-големи интриганти от жените, станаха ми много неприятни.

# 1 876
Йоана е права за себе си. Ако си самоуверен, ако си вярваш имаш много повече шанс да успееш. А Ваня се е готвила специално за пъзели, за последният каза, че знае какво трябва да се прави, което само може да събуди уважение за професионалното отношение. Жалко, че не е напреднала с плуването.

# 1 877
  • София
Е-хеее, какъв другарски съд сте спретнали на Милен! И то защо - че не бил ходил на индивидуални. Ами сам ли да се номинира човека? Една и съща игра ли гледаме, в която състезателите не си избират сами да ходят или не на битки?
За да не го номинират, разбира се, си има причини. Първата е, че изнасяше на гърба си голяма част от отборните битки, плуваше, тичаше, влачеше, каквото е необходимо. Втората е, че явно е добър, възпитан човек, с добро отношение към останалите, не е обиждал, не се е дърлил с всички.
Обърнахте си мнението за него, като номинира Ники като по-слаб от Лазаринов, обаче някой може ли да си изкриви душата и да каже, че не е така? По-слаб е и още как. Същото и с Йоана и Боби. Сори, ама колкото и да мразите Боби, не е по-слаб от Йоана. Не е излъгал в никоя номинация. Каза си открито и мнението за Ваня и защо я номинира. Изобщо, не мога и тука да видя казус.
А, да, последното от снощи - що стоял с Боби и си говорел кой предпочита да се върне и кой ще номинира. Откога това е грешно в игра като тази и как може да го приравнявате със сплетниченето на Ваня цял сезон, моля ви се.
Ако не е станало ясно досега, за Милен съм, хахах, от ден едно, та и досега, не съм си променила мнението. Не мисля, че ще спечели финала, смятам, че Вайс и Ваня са по-силни от него, но това не пречи да ми е фаворит.

Последно дописвам - няма никаква истина в приказките, че от лекар е отишъл да продава лекарства. Милен работи в клиничките изпитвания на лекарствата, което е изключително важна сфера, както всички виждаме в момента, затаили дъх за ваксина и лекарство срещу новата болест. Нищо на никого не продава, а помага да се появят нови лечения за гадни болести.

# 1 878
Само да вметна, че в клиничните изпитвания също е бизнес- да намериш болници и пациенти, които са готови да рискуват да тестват лекарства. Това е много сериозен пазар, на който пак се работи като търговец- към тези които поръчват изпитванията и към тези, които в действителност ги провеждат. И се вадят огромни пари- пример д-р Врабевски, който пращаше самолети за огъня от Божи гроб.

# 1 879
Четох, четох, дошли сте на моето мнение и за Милен и за Бобчето 😸
Довечера съм за Йоана.

# 1 880
  • Варна
Е-хеее, какъв другарски съд сте спретнали на Милен! И то защо - че не бил ходил на индивидуални. Ами сам ли да се номинира човека? Една и съща игра ли гледаме, в която състезателите не си избират сами да ходят или не на битки?
За да не го номинират, разбира се, си има причини. Първата е, че изнасяше на гърба си голяма част от отборните битки, плуваше, тичаше, влачеше, каквото е необходимо. Втората е, че явно е добър, възпитан човек, с добро отношение към останалите, не е обиждал, не се е дърлил с всички.
Обърнахте си мнението за него, като номинира Ники като по-слаб от Лазаринов, обаче някой може ли да си изкриви душата и да каже, че не е така? По-слаб е и още как. Същото и с Йоана и Боби. Сори, ама колкото и да мразите Боби, не е по-слаб от Йоана. Не е излъгал в никоя номинация. Каза си открито и мнението за Ваня и защо я номинира. Изобщо, не мога и тука да видя казус.
А, да, последното от снощи - що стоял с Боби и си говорел кой предпочита да се върне и кой ще номинира. Откога това е грешно в игра като тази и как може да го приравнявате със сплетниченето на Ваня цял сезон, моля ви се.
Ако не е станало ясно досега, за Милен съм, хахах, от ден едно, та и досега, не съм си променила мнението. Не мисля, че ще спечели финала, смятам, че Вайс и Ваня са по-силни от него, но това не пречи да ми е фаворит.

Последно дописвам - няма никаква истина в приказките, че от лекар е отишъл да продава лекарства. Милен работи в клиничките изпитвания на лекарствата, което е изключително важна сфера, както всички виждаме в момента, затаили дъх за ваксина и лекарство срещу новата болест. Нищо на никого не продава, а помага да се появят нови лечения за гадни болести.
Много точно казано.

# 1 881
  • earth
Борислав разсъждава и се изказва умно. Откакто се е появил ми прави впечатление с това.

# 1 882
Аз тази година за първи път загледах "Фермата" и съм на мнение, че там игрите са много по-изпипани. Първо - игрите се теглят като жребий от няколко възможни, второ - следи се много прецизно дали не се нарушават правилата по време на игра. А в "Игри на волята" оставаш с усещането, че всяка една игра е нагласена предварително кой да я спечели. Аз и затова не се впрягам за крайния победител, цялото предаване от реквизита до изпълнението ми оставя усещане за нескопосаност и аматьорщина.

Така е.Като сравниш двете предавания и виждаш разлика от небето до земята.Пълна некадърност при Тупарев и едно добре направено реалити при Иван и Андрей.Можем само да съжаляваме че реалити като Игри на Волята не се прави от хора като последните.Има много потенциал в това предаване,  но трябва някой да умее да го реализира,  и явно Тупарев не е този някой.

# 1 883
  • Sofia
И какво точно е направила Ваня,  къде точно е интригантствала? Сериозно започвам да се замислям дали гледаме едно и също предаване? Ако си спомняте добре, Ваня беше нападната от Тошко още първия ден, само защото имаше небрагоразумието да спечели първата капитанската битка. Как не я беше срам да го направи, при това жена!? Защо големите "мъжкари" начело с Милен (с накърненото му чувство за справедливост) не взеха отношение, а удобно се скриха зад гърба на Тодор и дружно изолираха Ваня? Замислете се, как бихте постъпили Вие в подобна ситуация? Уважавам чуждото мнение, но някои неща ми идват в повече. И не на последно място, ценностите ни системи са много различни, и всеки пречупва видяното през неговата си призма. Хубав ден на всички!

# 1 884
Аз за лисичката Ваня да кажа, преди 4-5 год. когато участваше в другото предаване на Тупарев Милионер(ха ха Малък Тошко) търси съпруга, Витомир и там беше редактор и си имаха заигравка 💑с ВанчеТО. Та тук тя има задачи, какво да каже как да се държи от ден 1 , за да може да се създаде интрига и да е интересно за драгия зрител, срещу което пък я бутат до колкото може по напред за да има съспенс, пък вече на финала , к'ъвто матря'л са подредили такъв ще се бори и спечели.  Всяко едно предаване на Туп §ко. е разработвано по един сценарий.

# 1 885
  • София
Този сезон също като миналия е важно не да стреляш първи, а последен Simple Smile

Че и почивка му дадоха...
Само като видите финалната битка,ще разберете кой печели.
Ами за Милен как да разбера-коя му е силата?
Във въпроса се съдържа и отговора.
Няма ярко изявени силни страни Милен, но няма и ярко изявени слаби такива.
Демек средна работа...
Е, тогава какъв победител би бил !?

И сега като се замисля, уж умен, уж интелигентен /все пак завършил медицина Wink/, а лично аз едно умно нещо не чух от този човек /съзнателно избягвам мъж/, един запомнящ се разказ или коментар... ми, не!
А като прибавим и мън-мън-мън... и гласчето... и погледчето отдолу нагоре /щото все е с наведена глава/... и вечното скатаване и нежелание да поема отговоност /лошо му стана, че го предложиха за капитан и ще не ще, трябва да отиде на капитанска битка/... ми, неам думи...

# 1 886
  • Берлин
Добрютруууу.
Изчетох всичко прилежно и май съм с шизофрения. 99.5% от постовете на art deco са все едно аз съм ги мислила/писала. За пръв път ми се случва във форум.
Гала вече каза ли кой ще й гостува утре? 🧗🏻♀

# 1 887
  • Испания
В момента

# 1 888
Аз си "обърнах" мнението за Милен доста по-рано от номинацията на Николай. Още при ловците го гледах как си мълчи и се увърта около Тодор. Мъчех се да го оправдая, че е умен и възпитан човек и не иска да се разправя с простак. Но един път не видях този човек и по-късно да изрази категорично мнение, все "мън- мън". В битките не блесна с нищо, загуби всеки път, когато се изправи сам срещу някого -  от Джери, Вайс... Помня една битка, когато с Тодор бяха рамо до рамо и загубиха рибарите- тромав, бавен - докато се натутка Милен Тодор беше метнал пояса и спечели. Няколко пъти племето щеше да загуби, защото жътварите бяха по- добри и по-бързи. Ако не беше Катя накрая да обръща игрите с пъзелите щяха все да са губещи. И накрая все нея номинираха с довода, че е слаба. Ами имай доблестта да кажеш, че не я харесваш, не да носиш от девет кладенеца вода, за да си оправдаеш номинацията. Не номинираше Лазаринов, когато беше най-слаб, а някой от рибарите.Ако не беше в коалиция с другите двама- Борислав и Лазаринов не се знае дали нямаше да бъде номиниран. За какво да го харесвам? Заради какво заслужава да спечели? Че е по-нисък от тревата и тихомълком и без грам усилие добута до финала? Замислям се дали това не е много хитра стратегия  от негова страна. Да, некофликтен, тихичък, умен , възпитан...
Е, и ? Това не е съзтезание за добри обноски.
За това харесвам Катя, бореше се със зъби и нокти. Един път не си замълча само, за да се хареса на някого, не тръгна да лиже з@- ци, за да не я номинират. Някой беше я определил като невъзпитана. Предпочитам една "невъзпитана"  Катя, която ще ми каже всичко в очите пред един такъв възпитан, който ще ми мънка и увърта.
 Снощи се зачетох във ФБ, реакциите са долу горе като тези при нас. Имаше едно много хубаво предложение за име на игрите, ако има следващ сезон - "Познай Кой Сме Избрали Да Спечели".

# 1 889
На Ваня казах, че ѝ прощавам социалната игра, но какво наблюдаваме/хме чисто като отношения този сезон и ще наблюдаваме във всяко смесено "състезание" - риалити в нашата мила родина.
В отбор имаме 4-ма добре сложени, напомпани Мъже и стават тиха коалиция веднага. Ей така заради пол и солидарност. Влиза подготвена жена, знае, че със собствени сили ще стигне най-много до 2 фаза, защото тези напомпани момци ще я спукат от номинации. Започва открито да прави женска коалиция, като отпор на господата, но не се получава. Едната дама отпада първа, втората е готова да пере, третата реве... Опитва с флирт - не само, че не се получи, а ѝ беше унизена. И за да се спаси, защото реално виждат в нея конкуренция, все опитва ли опитва сближаване, а те редовно си я номинират... Мда, не е Симона, не е Джери, няма сестра...ха дано Продукцията наистина пък я подкрепи. Wink

А аз се замислям къде щеше да е сега Боби, ако бе попаднал като резерва при Рибарите вместо при Ловците. И дали Чудо на този етап не заслужаваше да е на негово място.

Като гледам кадрите с изпращането на участниците, някои игри са толкова смешни, цял сезон максимум три елемента, че плажа е малък...

Общи условия

Активация на акаунт