💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 776
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 330
Йо с рев се опитва да се спаси от среща с Катя ?!
Катя има грошове все пак.

И този рев сега с кака си аман вече .. да заминава ...

# 331
  • Испания
Прав беше Борислав. Това само се тръшка и реве, накрая двете хухавели - на финала.

# 332
  • София
Е, много е неприятна тази Йоана. Егати манипулатора долен.

# 333
  • Испания
Хайде да номинират Екатерина и Тодор!

# 334
Определено Йоана не е добре с нервите ... за пореден път се убеждавам 🙄
За разлика от кака си не агресира , но ...

# 335
  • София
Очаквам грошовете да влязат в употреба. Тодор и Катя би трябвало да се спасят.
Вайс ще е единия номиниран според мен.

# 336
  • София
Оф!!! Тая ревла вече не я дишам! Малка гадна манипулаторка Angry

Боби беше МНОГО ПРАВ!

# 337
Не очаквах, че Йоанна ще бъде последна на тази игра, мислех, че има по-добър баланс, но може би това, че е по-ниска ѝ беше в ущърб.
Точно ръста й беше причина за загубата.Ръцете са й по-къси ,в сравнение с останалите участници.

# 338
Леле, мазнотия потече от телевизора. "Не искам да се изправям срещу сестра си".. хубаво само дето на никой не му пука какво искаш Joy

# 339
Гледам Йоанна.. Сериозно ли Вайс си е паднал по нея хсхахх??!!

# 340
Ех, Тодоре, много са ти слаби нервите, много лесно избухваш, жал ми е за жена ти, колко ли псувни отнася.

Така като го гледам, едва ли й се разминава само с псувни. Докога толериране на мутрата и неговите изпълнения в предаването?

# 341
  • София
Аз я разбирам Йо, но това е игра и всички там са равни. Така ако ги пазят да не ги изправят една срещу друга ще изгорят други. Ми не става. Би трябвало да са щастливи, че са на финал, защото много добри играчи ги няма тук и сега.

# 342
Хора, тук коментиран ли е десетият финалист - на Джералдин задника? 😀

След играта дават кадър на всички участници как си тръгват от арената и честно, задникът й се придвижва като отделен участник. Много се смях 😆

# 343
Йо е добър манипулатор, но само когато е спокойна. С тоя рев и тръшкане ги настройва срещу себе си още повече.

Не ми се иска да номинират Катя, защото смятам, че ще отпадне нарочно за да може Йо да продължи.

# 344
  • Испания
Не очаквах, че Йоанна ще бъде последна на тази игра, мислех, че има по-добър баланс, но може би това, че е по-ниска ѝ беше в ущърб.
Точно ръста й беше причина за загубата.Ръцете са й по-къси ,в сравнение с останалите участници.

Ами, като е дребна, да не ходи там, където не ѝ е мястото! Все нещо не ѝ е натамън. Ваня да не е гигант!

Общи условия

Активация на акаунт