💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 779
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 600
Ако можеше както Тодор изчезна тая вечер от играта, така да изчезнат и всички подобни на него от тая държава...

# 601
  • Испания
Да личи, че са спечелили?

# 602
Абсурдни неща им предлагат.
Имунитет или двоен глас.

Абсурдно е да си купуват имунитет във финала.Не трябва парите да решават кой ще отпадне.То като ще е така,  направо да дават наградата на този,  който има най-много пари.

# 603
На мен ми е много странно какво толкова трудно има в броенето и запомнянето на няколко цифри, не трябва кой знае какво ай кю за това. Иначе малко ми е жал за Тошко, защото е колоритен въпреки изцепките и има своите достойнства. Повече ми се искаше да е втори в тази битка и да отпадне непосредствено преди финала.

# 604
Толкова ли не могат една свястна игра да измислят, тази, позната до болка. Нито е за финал, нито е екстремна, нито е за ИВ. Същата, на която Наско разхождайки се би Георги. Все очаквах да измислят нещо по-раздвижено, но не....нали Катя трябва да ходи като мисирка по терена, бавно и славно да победи на пъзела. Прозрачна отвсякъде.

Скрит текст:
Моля, който писа, че Тодор отпада шести от Катя, да си признае, че да не се подлъгваме друг път

# 605
  • София
Утре Катя е явен фаворит за победата с това предимство, защото като гледам игрите са статични и това има значение.

# 606
Да, бе точно Катя не стигна заради уменията си. Почти винаги номинирана. Това й е трети дуел.... Хич..

Предишните дуели на Катя бяха смях в залата... и ако не си бяха изпуснали нервите и Александър, и Николай имаха напълно реалната възможност да победят Катя. Тя изобщо не е толкова комплексен играч, колкото останалите играчи. За мен тя изпъкна единствено и само на частта с пъзелите.

# 607
 Ако табуретката можеше да брои, то имаше реални шансове да дръпне доста в началото и да компенсира по-бавната наредба на пъзела. На Тодор пъзелите са му най-малкия проблем.

# 608
  • Испания
Ваня как скача, прескача, катери се... Сладурче!

# 609
  • София
Каква е тази прическа на Боби? :О

# 610
Борислав продължава да отвръщава с прически.

# 611
Ваня: "Животът стана изведнъж рязко по-красив и по-добър."

# 612
Абе, Боби да не е взел на Криста скалпа?
Получава от мен доктатура  по фризура 😁.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 09:09 от Диничка

# 613
Ваня е направила косата и на Боби.. Grinning

# 614
  • Вестерос
Смях, не смях, факти!

Борислав е хипер смешен с тази коса.

Кофти им е, защото са живели с него толкова време, гледали са го всеки ден  и затова. Човешко е.

Общи условия

Активация на акаунт