💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 974
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На Милен хлапето е голям сладур,одрало му е кожата Simple Smile

# 61
  • София
Представяте ли си Лазаринов победител? Гласувах за Катя, щото е скорпион.

# 62
  • Испания
Представяте ли си Лазаринов победител?

Всичко си представям аз. Очаквай неочакваното!

# 63
За Катя съм почти от самото начало. Точка.  Laughing

# 64
Гласувах за Вайс, смятам, че е най-комплексния играч.Ваня ми е супер неприятна с жалките си опити за коалиция с всеки. Милен ми е прекалено безличен, не показа кой знае какви качества.

# 65
Не четете спойлера. Поне тези, които не искат.

Скрит текст:
На Попския плаж лятото видяхме 4ма човека един срещу друг в битка.. предполагам, че това са последните 4ма: Ваня, Боби, Катя и Вайс. Беше някъде към края на август.. не помня точно.

# 66
Скрит текст:
Този спойлер ми събуди интереса, тъй като вече бях приела, че Милен е победителят. Доста бих се радвала ако това са четиримата финалисти.

# 67
Гледам на балотажа Вайс обрал гласовете от отпадналите 😀

Гласувах за Боби, защото беше сираче с 1 глас 🥺😪🤧
С по-малко гласове дори от Йо, вий сирьозно ли 🤯

# 68
  • София
Скрит текст:
Този спойлер ми събуди интереса, тъй като вече бях приела, че Милен е победителят. Доста бих се радвала ако това са четиримата финалисти.

Скрит текст:
Аз във ФБ го четох това,беше подхвърлено еднократно,че последните трима са 2 жени и един мъж,конкретно Вайс.Ми нека да е така! По един от племе.От 4-мата само Ваня и Боби не съм ги чела за победители.

# 69
# 70
Скрит текст:
Страхотна зрителна памет, браво! хаха

# 71
Ох, Чудо как се е наврял в тези дънки? Като видя мъж с такива впити панталони и ми става лошо.Confounded

# 72
Скрит текст:
Ако последните трима са Ваня, Катя и Вайс, аз ще съм доволна. Някой тук твърдеше, че победител ще е Вайс или Катя. За Вайс уж знаем, че не е. Да видим Simple Smile

# 73
  • София
Гласувах за Катя, дано има късмет.
Вторият ми фаворит е Ваня.

# 74
Смайли, Flowers Hibiscus!

Поклон за търпението!
Моето предпочитание е да НЕ е Табуретката. Естествено, че отворих спойлерите /човещинка.../ и най-вероятно ще си спестя гризането на нокти.
Явно количеството изядени пуканки тази седмица ще е осезаемо повече. Ама то така и така идва Коледа, та отслабването ще е догодина.
На мене лично ще ми хареса да има по 2 пълноценни битки на вечер, но по възможност да са безкръвни...

Общи условия

Активация на акаунт