💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 902
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Реално погледнато няма и един,който наистина да заслужава да бъде победител.
Или бай ганьовци,или скатавки или откачалки или злобарки..
Избирам Ваня като най-малкото зло.

И аз съм изненадана от подкрепата на Катя.Ужасно непоносим ч1овек.

# 91
  • Испания
Айй загледали сте ТоШЕ и ви няма никакви. 😁
Мерси за темата! 🌺🤗
Много хубави снимки от гостито у Милен. 😊
Аз няма да гадая кой ще спечели,ще си изчакам до 4-ти и ще видим.

Само мернах, че са двамата. Гледам МШ.

# 92
  • София
Аз не мога да гледам в момента, уви.
Ако си го качат в инста, то вярвам, че ще има добри хора да го публикуват тук, както бе с Ваня. Simple Smile

# 93
Най-много заслужават зрителите.
С едни 100к вложени в съоръжения за игрите нещата много могат да се променят към по-добро за трети сезон Simple Smile

Забрави.Не и от тези продуценти.Те просто не могат да направят тскова предаване.То не е лъжица за всяка уста.

# 94
Тъкмо публикувах и видях линка,цъкнах,ама тъпотия. Коментират долу поздрави от Перник,поздрави от Лом,от Враца и Влади почва да обяснява бил ли е в съответния град и какво е правил. 😁 ТошЕ по-малко говори,но ме дразни и затворих. 1000 човека ги гледали,кефи се,ама бързо станаха 800.

# 95
  • София
Много свежи! Bowtie

# 96
  • Испания
Гледам МШ, ама надничам и в ИГ.

ИванКа напомня за лайва утре с Вайс.

Предполагам, че не става въпрос за сутринта. Неграмотница!

# 97
Влади е с Тодор на лайфаа😍😍😍 само заради него го пуснах.

# 98
  • Испания
Пускам за секунда и чувам Владислав да казва: "Тошко е номер 1".

# 99
Ох, Чудо как се е наврял в тези дънки? Като видя мъж с такива впити панталони и ми стаhttps://ва лошо.Confounded
Като гледам ръба - едвам, легнал на пода и с помощ от приятел!

# 100
Аз пък /като една от харесващите Екатерина/ се изненадвам, че има хора, които подкрепят Тодор. За щастие всички сме различни. Ако мислехме еднакво щеше да е безкрайно скучно.
Много съм любопитна утре как ще се държат бившите Ловци с Тодор. Дали някой освен Боби ще има то... ъъъъ, куража да му каже това, което коментираха пред камерата. За жените е ясно-  не са от мълчаливите Smile

# 101
Аз пък /като една от харесващите Екатерина/ се изненадвам, че има хора, които подкрепят Тодор. За щастие всички сме различни. Ако мислехме еднакво щеше да е безкрайно скучно.
Много съм любопитна утре как ще се държат бившите Ловци с Тодор. Дали някой освен Боби ще има то... ъъъъ, куража да му каже това, което коментираха пред камерата. За жените е ясно-  не са от мълчаливите Smile

Уффф, аз пък точно от драмите се ужасявам в последната седмица. Искам да гледам хубави и динамични битки, а не скандали и разправии в стил кой е по-по-най.

# 102
# 103

От лайва.
Бяха много забавни и двамата, а Влади го видях в много различна светлина. Изглежда веселяк и забавен.
Каза, че Тодор е много добър човек и само хората, които го познават знаят какъв е. От продукцията му изграждали лош образ. Другата седмица Тодор щял да идва в София и ще се видят и с Николай.
На въпрос за Катя, Тодор отговори, че даже са в много добри отношения. С Ванчето в предаването са имали пререкания, защото и двамата са силни характери, но в реалния живот нямат проблем, даже тя доста често му праща разни забавни съобщения. На въпрос за Йоанна отново отговори- "Ама коя е тази, аз Йоанна не познавам".😄 
Говориха си как веднъж в Резиденцията са се напили двамата, но не са го излъчили. Като цяло не били излъчили почти нищо от хубавите им моменти, а само лошите.
За "нагласените" битки Тодор отговори, че не са режисирани, но от продукцията знаят в какво те бива и в какво не, и ако искат да те изгонят могат да го направят много лесно.
За отказването на Николай Влади каза, че би постъпил по същия начин.
Общо взето това бе по-важното. Доста дълъг лайв беше, но успях да издържа докрая!😂

# 104
  • София
Маидън, мерси за инфото.
Наистина този сезон участниците си позволяват големи волности спрямо продукцията... И много неща лъсват или се подразбират между редовете.
Прави ми впечатление и че някак си повечето се разбират след формата въпреки някои пререкания вътре, но с Йоанна липсва този момент. Явно нея наистина не я харесват... Или ние не виждаме някои неща (не ни ги излъчват) или сега след гледането на формата не им е харесало това което са видели от нея.

Общи условия

Активация на акаунт