💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 936
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
Смайл, линка 'за Вайс' е същия от 'За Боби.'

Оправих го.

# 121
Тъкмо публикувах и видях линка,цъкнах,ама тъпотия.

Ама ти от Тошко очакваше умни неща ли да чуеш?Wink

# 122

, а Борислав ми е като младоженец на циганска сватба, остава само да почне да мърда гърдичките Smile Но какво ли разбирам аз от мъжка мода? Rolling Eyes
Направо на Фики Стораро ми бие 😸

# 123
  • IT
Смайли, както винаги фърсИ.
За Чудо и неговите дънки( не я видях)

# 124
Току що видях, че утре ИВ ще е от 20 часа, явно ще е дълъг епизод.

# 125
Ох, Чудо как се е наврял в тези дънки? Като видя мъж с такива впити панталони и ми става лошо.Confounded
А с терлички:smile:?

# 126
Ами друго си е да е слуша човек Милен. То изказ, то мисъл, то дикция. Смайл, линка 'за Вайс' е същия от 'За Боби.'
Джери явно е масовия фаворит на мъжете вътре, годинките и си казват думите, всеки иска да я закриля, а и Джери е неконфликтен човек и си мълчи и съгласява с всичко (уж поне).

Да, ключът от палатката е да си чалнат. Явно аз за това все удрям на греда, защото съм кандидатствал и за Сървайвър и за Фермата и за този сезон на ИВ. Освен да ги лъжа с нещо в биото си ама то ще се разбере, тъпо е някак си. Сигурно са хиляди кандидатите не знам как ги отсяват честно казано.

Diavolo, не е нужно да ги лъжеш - кажи им, че пишеш редовно в бг-мама и си вътре. Стискам ти палци за следващия път Hands Plus1

# 127

На тази снимка Милен и Лазаринов изглеждат добре според мен, но на Чудомир главата му ми изглежда като залепена върху някакви свлечени рамене, а Борислав ми е като младоженец на циганска сватба, остава само да почне да мърда гърдичките Smile Но какво ли разбирам аз от мъжка мода? Rolling Eyes
Не я разбирам и аз мъжката мода, ама от тази снимка ми се струва, че Боби и Чудото , добре са се справили с плуването.
Към другия бряг......

# 128
  • Испания
Да им ядете ушите!   Много са си добре момчетата. Предпочитам хиляди пъти да ги гледам тях, отколкото табуретки и талибани.

# 129
  • Варна
Раздесеторена съм, не знам кой искам, не знам.
Благодаря за темата.

# 130
  • София
Току що видях, че утре ИВ ще е от 20 часа, явно ще е дълъг епизод.
Да, благодаря ,за инфото, наистина така пише от 20ч , и после на 04.12 финала пак от 20ч.
В другите дни са си от 21ч.

# 131
  • Испания
Раздесеторена съм, не знам кой искам, не знам.
Благодаря за темата.

Раздеветорена, искаш да кажеш, може би.

# 132
Благодаря на всички, които качвате снимки, интервюта, лайфове за по-мързеливите от нас Hug И по-специално на Смайли, която качва даже по няколко пъти за неразбралите.

Явно доста са се сближили мъжете от второто рибарско племе, много яко домашно гости са си направили.
Чудото изглежда висок почти колкото Милен, Лазаринов и той... 
Чудо и Боби са много смешни с тези дамски дънки Laughing Няма как да не ги отрази човек. А Чудомир на снимката с обувките е направо нелеп Satisfied

# 133
Ох, тези клинчета, ужас Joy страстоубийки! Малко са ми млади и твърде напомпани тези момчета, но биват. Симпатяги са, за разлика от табуретката и дружката му.

# 134
  • IT
Изглежда мъжете с мускули така се обличат или поне в България😂Добре са момчетата, щом си се харесват. Не знам дали видяхте Бобчето с на Лазаринов модата?

Общи условия

Активация на акаунт