💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз пък гледах лайв на Ивана и Вайс. Ивана изобщо не я харесвам, но доста се посмях с Вайс. Симпатичен ми е, че не се взима на сериозно.

# 1 351
Миналия сезон финалът беше много по-колоритен от сегашния и с по-силни и открояващи се участници, сега наистина е скучно. Никой от останалите участници не ме впечатлява и не ме кара да изкрещя едно "браво, беееее".

Докато миналата година дори не можещият да плува Доба беше страхотен в някои игри, да не споменавам Юлиян Smiley

# 1 352
Няма защото може би и самият Тодор не е искал. Очевидно е доста butthurt заради отпадането си. И с право донякъде - употребиха го и го разкараха. Но той самият е знаел къде влиза. Като е разбрал, че всичко е цирк, да си беше отишъл още в началото - да имитира контузия, да каже, че физически не се чувства ок и щяха да измислят как да отпадне. Но не - стоеше и се стремеше да стигне до финал.

# 1 353
Аз пък ви се чудя защо му гледате лайфовете, не бих си го причинила.

# 1 354
Да, много е тъпо това за Тодор, като гледам продукцията съм по склонна да вярвам на него. А и преди дни имаше лайф в инстаграм с него Николай и Влади и общо взето думите им се припокриваха.Така, че не е само хейт Тошковото мрънкане.

# 1 355
  • София
На Тодор ще му треснат някоя неустойка по договора за уронване на престижа на продукцията.

# 1 356
Не е само мрънкане - и продукцията е яко зле (щом некадърникът Тупарев е замесен). Но участниците са си дали задниците (с извинение) и сега няма какво да се правят на ощипани девойки. Едва ли късно са разбрали в какъв сапунен сериал участват. Няма какво да ги жалим.

# 1 357
Мен пък много ме кефи как се подиграват с Тодор. Хора като него трябва да са натикани в дъното.
Хора, които му се рaдват е все едно да се радват на хора с прякори тип Хамстера, Очите, Маджо и т.н.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:29 от Blackbling

# 1 358
Само ме е яд, че онуй подмолно същество Борислав взе имунитета и камара жълтици >.> Не го искам на финала.

Иначе играта вчера беше явно наклонена в полза на мъжете, както е имало и такива в полза на жените. Попринцип това е много трудно да се избегне в смесени състезания, без игрите да станат тотално безлични. Единствено за пъзелите няма какво да се жалват, освен ако не искат да признаят, че жените са по-умни Joy За мен този елемент си е напълно полово неутрален Wink

На мен пък, жеста на Вайс, много ми хареса и като цяло, самия той в битките е наслада за очите! Тодор беше, като развързан, разярен бик /навел глава и тича да боде/! Искам Вайс на финал, заедно с Ваня и Милен!  Нямам особени очаквания, за интелекта на такъв тип хора и затова не съм разочарована, но пък и прекалено много хейт събра, според мен!

Донякъде, разбирам и недоволството на Борислав  и Лазаринов /не ги харесвам и двамата/, защото жеста на Йо, за спасяване на Катя, щеше да застраши Лазаринов, ако не беше успял срещу жените.

Според мен жестът на Вайс не беше съвсем лишен от стратегия, но все пак беше мил. И аз щях да го напрегръщам на мястото на Джери Grin С Катя също се отнесе мъжки, не я изправи срещу сестра й, след като видя, че е разстроена. 50/50 ми е той като човек.

Вайс не пожали Катя. Ако я беше оставил да победи, Джери също трябваше да играе отново и беше застрашена.
А "жестът" на Вайс си е чиста стратегия. Как не забелязваше Джери, докато имаше за съюзник Сузи, после Ивана и накрая Тодор.

# 1 359
Тодор пък какво мрънка, нали е в Бургас? Искали са да му пратят интервюиращ, той е отказал. Какво друго да направят?
Любо си беше дошъл от Словакия за интервюто, май .. и сега пак не си е в България.

# 1 360
Имаше едно реалити, ама кое беше, когато при Гала не поканиха спечелилият второ място, ако не се лъжа, жена май беше, и доста беше говорила срещу продукцията. Оф, скоро беше.

п.п. много съм тъпа- Юлиян не поканиха.

# 1 361
От лайва на Тодор не останах с впечатление, че самият той е искал да бъде в студиото им. Но каквото такова - като е толкова отворен, защо не направи друг лайв, в който да си каже как стоят нещата и да нахрани продукцията? Така никой няма да го спре.
А че някои са удобни на продукцията, а други не - спор няма. Всичко е голям цирк.

# 1 362
Имаше едно реалити, ама кое беше, когато при Гала не поканиха спечелилият второ място, ако не се лъжа, жена май беше, и доста беше говорила срещу продукцията. Оф, скоро беше.

п.п. много съм тъпа- Юлиян не поканиха.

Есил Дюран от "Маскираният певец" май не беше при Гала. Но тя не е на второ място.

# 1 363
Бауууу 🤣🤣🤣

# 1 364
  • София

Вайс не пожали Катя. Ако я беше оставил да победи, Джери също трябваше да играе отново и беше застрашена.
А "жестът" на Вайс си е чиста стратегия. Как не забелязваше Джери, докато имаше за съюзник Сузи, после Ивана и накрая Тодор.

Е тогава защо й даде първия рунд? А Джери вече не беше застрашена, Димо каза, че двубоят ще е между сестрите. Джери била по-добра в преките двубои или нещо такова. Иначе за другото съм съгласна, затова и казах, че ми е 50/50. Не е тотален тъпанар като Тошо, но и в него има бая.

Общи условия

Активация на акаунт