💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 380
Коментирайки номинационните битки, не знам защо пак се пише, че Ваня е била най-често номинирана, нарочена и неразбрана от всички.
Тодор ходи на най-много такива битки - 5. Първите две бяха в първата част на състезанието, когато се номинираха по двама от племе и там се спасяваше в първата битка. После се би срещу Влади, Чудо и сестрите.
Следва Катя с 4 и чак след това се нарежда горкото Ванче, с цели 2, ако се не лъжа, колкото и Йоана.

Сещам се да добавя, че дори отпадналият рано Ивайло беше 3 пъти номиниран.

# 1 381
А дали всъщност Ваня не може да плува? Или? Би било страхотна изненада и поне малко раздвижване, в тази супер скучна последна седмица, ако Ваня ги отвее на плуването. Стискам палци да се е преструвала досега (ама едва ли ).

# 1 382
Ваня беше в игра със Симона, Станимира и Христа и там стана първа. Игра и с Йоанна, Влади и Сюзън - там също стана първа. Игра на елиминации срещу Симона и я победи. Чрез игра е станала първият капитан на Ловците (тогава все още не гледах предаването). Взе имунитет в първата игра на обединеното племе. Справи се много добре и дори блестящо и в други игри. Примери: вчерашното представяне беше добро, супер представяне имаше в играта със стената, в която беше единствената жена, а и в първите 2 игри като мина към Жътварите. Още - играта с хвърляне на торбички в коша (където Йоанна беше потресаваща) и играта на хандбал. Единствено плуването й е по-слабо (въпреки че последният път беше прилично) и малко по-кофти се представи в бягането, където Лазаринов направи добра игра.
Така че има за какво да се надува и да заслужава място в топ 3 Simple Smile

# 1 383
А дали всъщност Ваня не може да плува? Или? Би било страхотна изненада и поне малко раздвижване, в тази супер скучна последна седмица, ако Ваня ги отвее на плуването. Стискам палци да се е преструвала досега (ама едва ли ).
Интересно би било, но за мен е абсурдно. Точно Ванчето, дето постоянно обича да  се изтъква колко е добра, ако беше поне малко добра в плуването, досега нямаше да пропусне да го покаже. Simple Smile

# 1 384
Като има качества ще се изтъква Wink

# 1 385
Като има качества ще се изтъква Wink
Не всички харесват хора тип "хвалипръцковци". Аз лично виждам много качества и в други играчи, но някак доста по-скромно го раздават от Иванка.

# 1 386
Ваня беше в игра със Симона, Станимира и Христа и там стана първа. Игра и с Йоанна, Влади и Сюзън - там също стана първа. Игра на елиминации срещу Симона и я победи. Чрез игра е станала първият капитан на Ловците (тогава все още не гледах предаването). Взе имунитет в първата игра на обединеното племе. Справи се много добре и дори блестящо и в други игри. Примери: вчерашното представяне беше добро, супер представяне имаше в играта със стената, в която беше единствената жена, а и в първите 2 игри като мина към Жътварите. Още - играта с хвърляне на торбички в коша (където Йоанна беше потресаваща) и играта на хандбал. Единствено плуването й е по-слабо (въпреки че последният път беше прилично) и малко по-кофти се представи в бягането, където Лазаринов направи добра игра.
Така че има за какво да се надува и да заслужава място в топ 3 Simple Smile

Добре, поправям се - 3 номинации до сега за Ваня, не 2.
И пак не я правят най-номинираният участник, както се твърдеше.
Ако броят на номинациите е определящ, то Тодор категорично води, следван от Катя.

# 1 387
Всеки с вкуса си. Аз пък не харесвам прекалено скромните хора.
Това за номинациите е вярно. Но Катя и Тодор са вече аут.

# 1 388
То Станимира и Христа не е трудно да ги биеш. Дори аз, която потъвам като ютия, сигурно щях да ги бия. Христа сравнително рано излетя, ама на Станимира много ме беше яд, че се позадържа. И двете бяха крайно спънати и в ръцете, и в краката.

А Иванка може и да има качества, но това самохвалство е много отблъскващо. А и ако трябва да съм съвсем честна, очаквах доста повече да видя, предвид професията ѝ. Не, че Ваня е силен играч, просто другите жени бяха много слаби играчи. Иванка си е на нормално ниво за спортуваща жена. И реално погледнато, ако в три племена абсолютно никой не те харесва, освен Катя ( евентуално), дали пък проблемът не е в собствения ти телевизор.

# 1 389
Ако съм проследила сезона и влизам за първи път в темата, при вида на следните редове няма да имам и грам съмнение, че е писано за Ванчето:
Говори спокойно, поучително и покровителствено, а всъщност таи доста злоба и многократно се опитва да манипулира хората около себе си за да печели дивиденти в играта. Настройва ги един срещу друг. Това което разправяше за пърхането на мигли на Йоана, всъщност го прави постоянно.

А то за кого било??? 😀😀😀

Действително имаме много различни усещания за хората, които логично отразяват нас самите.
Тези, които симпатизират на Катя, изначално не харесват Борислав. И обратно. Той пък на съвета й каза, че ако има дъщеря не иска да прилича на нея - точно с мъжа ми се чудихме какви ли родители са произвели тези 2 сестри.

Не съм ок един участник да има участие в на Кафе 15 минути, друг 5, трети 0. Същото като в самите игри. Дискриминация отвсякъде.
Спрямо мъжете!

Претупаният финал и коалиционното гласуване до самия край убиха и малкото неубито удоволствие от игрите.
Гафът с неоползотворените грошове също е грозно-запомнящ се.
Първият сезон ми беше по-интересен и дори по-логичен. Изключая развръзката, разбира се. 😃

# 1 390
Всеки с вкуса си. Аз пък не харесвам прекалено скромните хора.
Това за номинациите е вярно. Но Катя и Тодор са вече аут.
Разбира се. Simple Smile За да сме точни на мен ми допада представянето на Ваня като играч - прилично се справя в игрите, което не може да ѝ се отрече. Обаче поведението ѝ в частта с изтъкването и хваленето, както и самото ѝ общуване с другите е толкова дразнещо за мен, че направо отблъсква. Както и това, че постоянно е седнала 2-3 метра над останалите. Всеки с вкуса си, наистина.

# 1 391
Ваня е единствения играч, единодушно номиниран за елиминация от две различни племена.
Симона има единодушна номинация само от едно племе.
Екатерина няма единодушна номинация ( основно заради Йо )

Брой събрани негативни гласове на съвет
1. Екатерина 20 гласа
2. Тодор и Ваня 16 гласа
4. Ивайло 13 гласа

# 1 392
Гледах отново промото за днешния епизод. Не знам дали е подвеждащо и нарочно така монтирано, твърде е възможно, но сякаш накрая Димо гледа към Джери и Вайс, а погледите на Ваня, Лазаринов и Йоанна също са към другите 2ма. Дали няма Джери и Вайс да отпаднат?

# 1 393
И реално погледнато, ако в три племена абсолютно никой не те харесва, освен Катя ( евентуално), дали пък проблемът не е в собствения ти телевизор.
А, това с харесването и не харесването е много относително. Виждаш, че и тук в темата много хора си промениха харесванията и мненията.

# 1 394
  • София
Ако съм проследила сезона и влизам за първи път в темата, при вида на следните редове няма да имам и грам съмнение, че е писано за Ванчето:
Говори спокойно, поучително и покровителствено, а всъщност таи доста злоба и многократно се опитва да манипулира хората около себе си за да печели дивиденти в играта. Настройва ги един срещу друг. Това което разправяше за пърхането на мигли на Йоана, всъщност го прави постоянно.

А то за кого било??? 😀😀😀

Действително имаме много различни усещания за хората, които логично отразяват нас самите.
Тези, които симпатизират на Катя, изначално не харесват Борислав. И обратно. Той пък на съвета й каза, че ако има дъщеря не иска да прилича на нея - точно с мъжа ми се чудихме какви ли родители са произвели тези 2 сестри.
Скрит текст:
Не съм ок един участник да има участие в на Кафе 15 минути, друг 5, трети 0. Същото като в самите игри. Дискриминация отвсякъде.
Спрямо мъжете!

Претупаният финал и коалиционното гласуване до самия край убиха и малкото неубито удоволствие от игрите.
Гафът с неоползотворените грошове също е грозно-запомнящ се.
Първият сезон ми беше по-интересен и дори по-логичен. Изключая развръзката, разбира се.
😃

Нее, Ванчето се пъне да манипулира и крои интриги, ама е само на опити и то доста нескопосани Joy А и не знае кога е по-умно да говори, и кога да замълчи Wink Пример, не спира да плямпа за женски финал и феминизъм, и да се набива в очите на мъжете. Ако това й е целта, трябва да си мълчи пред мъжете, за евентуално да не се усещат, а на жените само да пуска леки въдички. При нея не бих казала, че има толкова злоба, просто много високо самочувствие, обича да е център на вниманието и да жъне овациите. Което на мен също не ми пречи, и аз като Fire не обичам скромни хора, с преклонени глави (една от причините, поради които ме дразнеше Чудото, та ми се чудеха тука защо толкова го храня за последната битка). Но определено не е попаднала на правилната аудитория и затова цяла игра е все в немилост.

Общи условия

Активация на акаунт