За да сме точни на мен ми допада представянето на Ваня като играч - прилично се справя в игрите, което не може да ѝ се отрече. Обаче поведението ѝ в частта с изтъкването и хваленето, както и самото ѝ общуване с другите е толкова дразнещо за мен, че направо отблъсква. Както и това, че постоянно е седнала 2-3 метра над останалите. Всеки с вкуса си, наистина.
А и не знае кога е по-умно да говори, и кога да замълчи
Пример, не спира да плямпа за женски финал и феминизъм, и да се набива в очите на мъжете. Ако това й е целта, трябва да си мълчи пред мъжете, за евентуално да не се усещат, а на жените само да пуска леки въдички. При нея не бих казала, че има толкова злоба, просто много високо самочувствие, обича да е център на вниманието и да жъне овациите. Което на мен също не ми пречи, и аз като Fire не обичам скромни хора, с преклонени глави (една от причините, поради които ме дразнеше Чудото, та ми се чудеха тука защо толкова го храня за последната битка). Но определено не е попаднала на правилната аудитория и затова цяла игра е все в немилост. Препоръчани теми