💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 538
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 395
Всеки с вкуса си, да, само дето един финалист няма, който да е точно по моя вкус Worried

Четирима мъже на финал и трима от тях не са били на елиминации. Затова на базата на представянето им в игрите от най-добър към най-лош ги подреждам така:

1) Лазаринов - отстрани Елена и Любомир, спаси човек от племето си благодарение на тичането си;
2) Вайс - представяше се добре в съюзническите битки, в някои игри участваше два пъти, ключов за много победи при Жътварите;
3) Милен - издържа повече от Николай в съюзническата игра с тежестите, добър е в пъзелите;
4) Борислав - победи Тошко на капитанска, спечели последната игра.

# 1 396
Гледах Екатерина при Гала, много ми хареса Катя, Гала се лигавеше и някакси не успяваше да поведе интервюто.Абстрахирам се от аутфита на Катя, другото си беше наред, разказа за пътешествия в Индия, младежки изцепки, ами нестандартна си е и ѝ отива. Най-много ми хареса, че е била ски учител в Австрия, обожавам ските и Алпите.Каза, че ѝ липсват и на мен😢.Пътувала , говори езици, работила навън, как да си пасне с пейзани.

# 1 397
[
Скрит текст:
quote author=April morning link=topic=1275104.msg41861183#msg41861183 date=1606903830]
Само ме е яд, че онуй подмолно същество Борислав взе имунитета и камара жълтици >.> Не го искам на финала.

Иначе играта вчера беше явно наклонена в полза на мъжете, както е имало и такива в полза на жените. Попринцип това е много трудно да се избегне в смесени състезания, без игрите да станат тотално безлични. Единствено за пъзелите няма какво да се жалват, освен ако не искат да признаят, че жените са по-умни Joy За мен този елемент си е напълно полово неутрален Wink

На мен пък, жеста на Вайс, много ми хареса и като цяло, самия той в битките е наслада за очите! Тодор беше, като развързан, разярен бик /навел глава и тича да боде/! Искам Вайс на финал, заедно с Ваня и Милен!  Нямам особени очаквания, за интелекта на такъв тип хора и затова не съм разочарована, но пък и прекалено много хейт събра, според мен!

Донякъде, разбирам и недоволството на Борислав  и Лазаринов /не ги харесвам и двамата/, защото жеста на Йо, за спасяване на Катя, щеше да застраши Лазаринов, ако не беше успял срещу жените.

Според мен жестът на Вайс не беше съвсем лишен от стратегия, но все пак беше мил. И аз щях да го напрегръщам на мястото на Джери Grin С Катя също се отнесе мъжки, не я изправи срещу сестра й, след като видя, че е разстроена. 50/50 ми е той като човек.

Вайс не пожали Катя. Ако я беше оставил да победи, Джери също трябваше да играе отново и беше застрашена.
А "жестът" на Вайс си е чиста стратегия. Как не забелязваше Джери, докато имаше за съюзник Сузи, после Ивана и накрая Тодор.
[/quote]

Явно пак не сте слушали...Димо обясни, че ако Катя победи се гледат директните двубои и тогава Джери се спасява, а трябва да се бият двете сестри. Така че стига сте търсили под вола теле. Вайс и Джери са останали и след предаването много добри приятели, Джери няколко пъти го каза в инстаграм и не виждам защо не можете да приемете мъжкарското му поведение.
Тодор е абсолютно прав да се сърди. Не е честно, че не са го поканили в студиото. Как ще дойде  си е негов проблем, но явно ги е било страх да не каже нещо. Че им слагат думи в устата пред камерите съм сигурна!!!

За Катя въобще не вярвам, че живее на гърба на майка си и че е абсолютен аутсайдер. Силно преувеличено от Йоана принцесата

# 1 398

Госпожо или господине, талибаните са ислямски екстремисти, атентатори и радикални дискриминатори, отнемащи по стотици животи на ден и към днешна дата военните сили на цяло НАТО, включително българските, все още се борят срещу тях в Афганистан и не само.

Хубаво е като не знаете значението на някои думи да не ги употребявате.

Благодаря за забележката.
Да попитам дали ми позволявате да имам определени собствени позиции в  живота.
Дали харесвам определени религии, нации или хора си е мой проблем и не мисля, че като ме накажете в ъгъла ще ми промените мнението.
Освен това мисля, че тук пишат грамотни хора, които едва ли ще повлияят собствените си виждания от мнението на един непознат във форума. ✌️

# 1 399
Гледах отново промото за днешния епизод. Не знам дали е подвеждащо и нарочно така монтирано, твърде е възможно, но сякаш накрая Димо гледа към Джери и Вайс, а погледите на Ваня, Лазаринов и Йоанна също са към другите 2ма. Дали няма Джери и Вайс да отпаднат?

Аз съм убедена, че точно тези двамата продължават. За съжаление.

Според мен ще отпаднат две жени и това ще са Ваня и Йоанна. Не е на базата на спойлери, а заради това, което видях от самата игра.

Ваня няма шанс на тази игра.

# 1 400
Според мен Катя въобще не живее на гърба на майка си и е силно преувеличено, че е аутсайдер. Въобще не й вярвам на Йоана принцесата от Йейл

След плуването има нещо, на което Ваня е добра, така че да не съдим само по първия елемент

# 1 401
Защо да няма шанс? В играта няма само плуване, останалото ми изглежда точно като за Ваня (и Йоанна - за жалост).

# 1 402
Гледах отново промото за днешния епизод. Не знам дали е подвеждащо и нарочно така монтирано, твърде е възможно, но сякаш накрая Димо гледа към Джери и Вайс, а погледите на Ваня, Лазаринов и Йоанна също са към другите 2ма. Дали няма Джери и Вайс да отпаднат?
И на мен точно това ми направи впечатление.. А и двамата бяха на разстояние от другите, все едно наистина те отпадат. Охх, дано да не е така и това да е поредното заблуждаващо промо.🙏 Много искам Вайс, Джери и Ваня да се спасят, а Лазаринов и Йоанна да си заминат.

# 1 403

Аз съм убедена, че точно тези двамата продължават. За съжаление.

Според мен ще отпаднат две жени и това ще са Ваня и Йоанна. Не е на базата на спойлери, а заради това, което видях от самата игра.

Ваня няма шанс на тази игра.

Ваня има огромен шанс в тази игра, колкото и да не ми се иска

# 1 404
Ванчето иска женски финал защото срещу мъж ще й е по трудно.Хич не ми изглежда като човек който вярва в разни феминистки истории. Жените са й много по удобми съперници от мъжете.

# 1 405
Плуването изобщо няма да е фактор в тази игра.

Тук се вижда, че Ваня е пред всички. Само Лазаринката не се знае къде е.

# 1 406
Аз имам чувството, че гласят Джери за победител. Вижте как всички се изказват добре за нея дори Вайс я взе под крилото си. Показват ни само добри неща от нея, навират че е за пример. Та имам лошото усещане че тя е късметлийкатс

# 1 407
Вайс кой знае колко пъти го е изтървал това топче, пък за реденето на тухличките после, въобще не ми се мисли

# 1 408
Има логика Вайс да е единият отпаднал. Само плуването няма да го спаси, останалата част не му е силна.

# 1 409
  • София
Ванчето иска женски финал защото срещу мъж ще й е по трудно.Хич не ми изглежда като човек който вярва в разни феминистки истории. Жените са й много по удобми съперници от мъжете.
Според мен пък срещу жена ще ѝ е по-лесно, освен ако няма плуване. На изометрия е по-издръжлива, в комплексни игри е добра.

Общи условия

Активация на акаунт