💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 589
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 410
Боби каза в инстаграма ,че Ваня му е правила плитката с бял канап Smile

# 1 411
Много ми се искаше този сезон да има една жена, която наистина да заслужава победата и да я подкрепям, защото е силен играч. Явно и на пордуцентите им се е искало, но поради липса на други кандидатки или защото са много заблудени по принцип, нагласиха за този образ Ваня. То не беше амазонка, не беше каскадьорка, не беше чудо. А момичето е въздух под налягане с малко по-добра мускулатура. От всеки фитнес ще излезе поне една жена, която ще я сложи в джоба си. И понеже имаше реалната опасност са отпадне преди финала, й измислиха имунитет. Няма значение, на кого са го дали след това, за да замажат положението. Сега очаквам да връчат победата на нея много повече, отколкото да спечели Милен, Боби или Вайс.

# 1 412

Тя хубаво се е изгаврила с него, ама той не намери ли огледало да се огледа?

# 1 413

Тя хубаво се е изгаврила с него, ама той не намери ли огледало да се огледа?

Отмъстила му е, че не й пусна 😂
Прилича на мангал 😀

# 1 414
Ех, Катя ми беше любима, не съм мислела, че ще спечели, но ме разочарова как я елиминираха с единствената игра, на която категорично беше много слаба... и толкова много грошове отидоха при този неприятен човек Боби... да й бяха дали шанс за тези грошове, с толкова битки спечелени и накрая бам! Макар че тя винаги е била за равен старт. Ама баш при Боби лиииии, всеки друг да ги беше взел, само не и той. Сега само заради него искам да не им предлагат интересни неща за грошове. Има някакъв скрит мотив той да плюе сестрите, не му е чиста работата.

# 1 415
Боби с тази ужасна прическа ми напомня Неймар. А като се сетя и Неймар как все драматизира и ляга контузен, май имат и друго общо. Joy

# 1 416
Сестрите има за какво да ги плюеш, и без скрити мотиви 😂

# 1 417
Много ми се искаше този сезон да има една жена, която наистина да заслужава победата и да я подкрепям, защото е силен играч. Явно и на пордуцентите им се е искало, но поради липса на други кандидатки или защото са много заблудени по принцип, нагласиха за този образ Ваня. То не беше амазонка, не беше каскадьорка, не беше чудо. А момичето е въздух под налягане с малко по-добра мускулатура. От всеки фитнес ще излезе поне една жена, която ще я сложи в джоба си. И понеже имаше реалната опасност са отпадне преди финала, й измислиха имунитет. Няма значение, на кого са го дали след това, за да замажат положението. Сега очаквам да връчат победата на нея много повече, отколкото да спечели Милен, Боби или Вайс.

Ще ми се да дойда в твоя фитнес. Аз където и да съм тренирала жените не могат да направят едно набиране, камо ли да се състезават с Ваня!

# 1 418
Спойлер за един от отпадналите днес:

Скрит текст:
Утре в "На кафе" гост ще е Джери. Това означава ли, че днес отпада?

# 1 419

Точно, да. И на мен ми се струва, че готвят тази котва за победител. Предвид, че е каскадьорка, би трябвало да е доста по-способна, мисля. А в игрите, поне на мен не ми е направила кой знае какво впечатление. Иначе не е глупава и доста добре се аргументира и умее да запазва спокойствие, нещо неприсъщо за повечето играчи.

# 1 420
  • IT
Вие пък, Боби се е харесал с плитките даже има фотосесия с тях или подобни, които са подходящи за корици на розови романи 😂

# 1 421
Ако Ваня е такава дроб сарма каквато я описвате, то тогава личен треньор ѝ е Борислав.

# 1 422
Боби е като някой прабългарин, интересно изглежда. Само един кон и копие му липсват.

# 1 423
Следвах го в Инстаграм Борислав, но клипчетата пред огледалото и муцките ми идват малко в повече и го отследвах. В комбинация с дребнавото му и злобно поведение напоследък, силно ми опротивя. Такова нарцистично същество е...

# 1 424
На плуването се вижда, че Вайс е първи, но после с това топче явно голяма борба е била

Общи условия

Активация на акаунт