💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 593
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 425
Значи има логика днес да отпаднат Вайс и Джери. Да видим. За мен е без значение кои двама от четирима ще си ходят, стига Ваня да се спаси.

# 1 426
Гала издала кои ще си тръгнат днес
Скрит текст:
Джери и Лазаринов

# 1 427
Ее, тъкмо идвам да напиша кои ще са при Гала, ама сте ме изпреварили.. Grinning Тъпо ги издадоха.

# 1 428
Браво на Катя. Игра с чест до последно. Видя, че това не е нейната игра - всички го знаехме това, имаше шанс да се спаси, като даде -1 точка на Джери, но не го направи. Ако не се лъжа Лазаринов и на предната игра с колелото отстрани някой от Рибарите, т.е. не е такъв слабак. А и ако погледнем неговия резултат, то той реално има 5 точки и е на трето място след Боби и Милен. Та реално Катя изравни позициите на всички, като не номинира Джери, която сега щеше да ни се усмихва и плаче от екрана, ако минусовата точка беше за нея. Така, че може само да почерпи Катя. Катя се възмути и на Йоана и на Вайс, затова, че падат нарочно от колелото - искаше честна битка. Браво! Тръгна си с достойнство.
А за Лазаринов искам да кажа, че е от типа "тиха вода". Той е типаж като Милен, но някакси при Милен силната физика прави добро впечатление, но и двамата се вижда, че имат добри взаимоотношения с другите. Май не съм го видяла да играе нечестно. Вече почва да не ми се струва немислимо Лазаринов да е крайният победител, имайки в предвид и злобните подмятания на Тодор за "най-големия мъжкар".

# 1 429
Накрая ще излезе май верен спойлера за последните двама финалисти
Скрит текст:
Боби и Милен

# 1 430
Скрит текст:
Човекът, който даде този спойлер, не позна за други неща. Все още се надявам точно тези да не са последните двама. Думите на Тошко За играта на финала ме карат да смятам, че победител ще е жена. Иначе как ще разберем бързо кой ще победи щом видим играта? Боби и Милен са сходни като играчи.

# 1 431
Не съм отварял спойлерите.
Но да си кажа - АМАН от некадърниците, работещи в Нова.

# 1 432
Скрит текст:
Ако Джери отпадне днес, все още не мога да разбера за какво предателство е говорил Вайс.. ?!
Ако е за това, че е номинирала Тодор, не мисля че е някакъв вид предателство към Вайс, защото и той самият си каза, че ако отпадне ще му разчисти пътя за напред.

# 1 433
Гала как точно се е издала, че не гледам предаването й? Да не би да ни пързаля?

# 1 434
Гала как точно се е издала, че не гледам предаването й? Да не би да ни пързаля?
Преди малко имаше реклама за утре и каза кои ще гостуват.. имаше и кадър на двамата.

# 1 435
Скрит текст:
Човекът, който даде този спойлер, не позна за други неща. Все още се надявам точно тези да не са последните двама. Думите на Тошко За играта на финала ме карат да смятам, че победител ще е жена. Иначе как ще разберем бързо кой ще победи щом видим играта? Боби и Милен са сходни като играчи.
Скрит текст:
Аз разбрах от лайфа на Тошко оня ден ,че победителят е "мъжкарче" и ,че ще видим кой е ,а после се засмя иронично Rolling Eyes и почна да говори за предателите от Ловците

# 1 436
Е тези от Нова може ли да са толкова малоумни?! Не разбирам как е възможно да допуснат такава грешка.

# 1 437
  • София
Сефте 😁

# 1 438
Аз хич не се учудвам, че са допуснали такава грешка. Не им е за първи път Grinning

# 1 439

Общи условия

Активация на акаунт