💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 505
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sofia
Сашето и аз го видях.Даже писах преди няколко страници.
Дано не се повтарям,но сега мернах снимката.
Сашето и той е навсякъде /Панчев номер две/. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/CH7yd2VJ7mi/?igshid=130rk6bk5gbwe

Най-сетне Милен показа истинската си същност. Такова грандиозно сриване в очите на хората не сме гледали скоро по телевизията!
Кои хора?.В моите очи,например,сриване няма,хеле пък грандиозно.
Различни сме и виждаме нещата по различен начин.Едни виждат,че Милен го бутат до финала,аз виждам,че бутат Ваня и ...така.Ама е хубаво да говорим от свое име,не да генерализираме.

# 1 861
  • София
Значи ние се съмняваме във всяка една игра.
Не знам досега да е имало поне една игра в която абсолютно всички да се обединим, че не е имало подпиране или нагласяне.
Но Тупарев сам си е виновен с историята за ''лъжливото овчарче''

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 01:06 от Diavolo

# 1 862
Оф , речта накрая като ги изпращат да си ходят .... звучи ми като погребално слово .

# 1 863
Не разбирам защо всички казват, че Милен, Боби и Вайс са стигнали до финал без да си мръднат пръста и не са ходили на индивидуални двубои?

Ами не са ходили на елиминации защото не е имало повод да ги изпращат! Колко са битките, в които някой от тях е дънил племето и заради него е имало загуба?! Това са хората, които последователно са изнасяли своите компоненти в игрите и са били опора и движеща сила за отборите си.

Всеки си има своите слабости и лоши дни, но е факт, че и тримата бяха основни и ключови състезатели в своите племена. Жътварите без Вайс и Ловци/Рибари без Милен и Боби нямаше да са това, което бяха. И това си е съвсем основателна причина да бъдат на финал и си е абсолютно заслужено.

# 1 864
  • София
Оф , речта накрая като ги изпращат да си ходят .... звучи ми като погребално слово .

Всичко е толкова раздуто и драматично. Все едно се изпращат гладиатори на Арената, очаква ни касапница и изведнъж, вземи тези плочки и монети. Stuck Out Tongue Wink

# 1 865
Жалко, че Вайс се изложи така преди известно време със словоизлиянията си по Влади, когато отпадна Сюзън. Ако това се било случило преди 200 години, вече Влади щял да има 3 деца и т.н., предеполагам, помните. Определено не вярвам, че е било по сценарий. Дори и да му е било кипнало, беше прекалено. Щях да му стискам палци, ако не беше тази случка. Милен и Боби са ми противни с тяхната коалицийка. Ваня също в последните седмици много ми падна в очите, заради злобата си и прекаленото си самочувствие, а Йоанна е едно голямо противоречие. Интересното е, че, ако се абстрахирам от всичко това и трябва да посоча победител само на база игри, Милен и Боби остават под номер 4 и 5 в листата ми. В заключение нямам фаворит за победата, искам само за финал да има хубава, комплексна и дълга битка както последната от миналата година. Разбира се, ако има жена-финалист няма как да е точно като въпросната битка тогава, но все пак нека да е нещо грандиозно, което приляга за финал. Защото ми се струва, че, ако не е, накрая може и определянето на победител с SMS-и да не ни се стори чак толкова лош вариант.

# 1 866
  • София
Дано не се повтарям,но сега мернах снимката.
Сашето и той е навсякъде /Панчев номер две/. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/CH7yd2VJ7mi
Александър си е добавил "Ботев" към името в Instagram. Mask

# 1 867
Значи ние се съмняваме във всяка една игра.
Не знам досега да е имало поне една игра в която абсолютно всички да се обединим, че не е имало подпиране или нагласяне.
Но Тупарев сам си е виновен с историята за ''лъжливото овчарче''
Абсолютно вярно.
Тупарев няма доверието на зрителите. И личното ми мнение е, че няма как да го върне. Прекалено много сценарий има в продукта му, и още по-зле е, че много си личи.

По отношение на самите игри. Винаги сред играчите има по-добри в едно и по-слаби в друго. Винаги.
И тук е огромната разлика със Сървайвър - Тупарев използва максимално този факт, за да дирижира посоката на развитие на играта. За да запази "интересните" и "провокативни" образи. За да има по-дълго цирк. И съответно губи още повече доверието на аудиторията. Докато в Сървайвър игрите са игри и не се поставят под съмнение. Но там има и малко,прости, но работещи правила, който са над играчите винаги. И които се спазват със силата на закон. Защото там играта е над всичко. И играчите сами определят посоката и развитието на играта. И всяка неспортменска проява или отклоняване от правилата се наказва жестоко, понякога и с изгонване.

# 1 868
Жалко, че Вайс се изложи така преди известно време със словоизлиянията си по Влади, когато отпадна Сюзън. Ако това се било случило преди 200 години, вече Влади щял да има 3 деца и т.н., предеполагам, помните. Определено не вярвам, че е било по сценарий. Дори и да му е било кипнало, беше прекалено. Щях да му стискам палци, ако не беше тази случка.
В обръщението  към племето, след отпадането си , Влади се обърна към всички, които смяташе за достойни за финалисти. Само Вайс не спомена.

# 1 869
Аз тази година за първи път загледах "Фермата" и съм на мнение, че там игрите са много по-изпипани. Първо - игрите се теглят като жребий от няколко възможни, второ - следи се много прецизно дали не се нарушават правилата по време на игра. А в "Игри на волята" оставаш с усещането, че всяка една игра е нагласена предварително кой да я спечели. Аз и затова не се впрягам за крайния победител, цялото предаване от реквизита до изпълнението ми оставя усещане за нескопосаност и аматьорщина.

# 1 870
  • Sunshine state
Много лошо впечатление ми направи Йоанна като прекъсваше Борислав при номинацията - той обяснява, че не одобрява постъпката й спрямо Лазаринов, тя едно си знае и повтаря - ама за мен е ок. Ох.. 😆🙄 Хайде вече да излиза, че не се търпи.

# 1 871
# 1 872
И двете игри бяха много интересни!

Иде ми да викна -  Браво бе, Ванче беее!    Simple Smile

Не вярвах, че някога ще го кажа, но Йо-то започна стремглаво да ми пада в очите.

Обратно - Вайс почна да ми се издига, доколкото това е възможно за човек с неговите интереси и занимания.

# 1 873
  • София
Лелее, тези устни стават все по-големи и все по-неподвижни... Flushed

# 1 874
  • Вестерос
Естествено, че за Йоана е ок. И за мен ако бях на нейно място, щеше да е ок.
Борислав е нелеп със заяждането си. Показа злоба и той..

Сашо с това Ботев е толкова, хмм неприятен. Честно, как не го е срам.

Общи условия

Активация на акаунт