💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз се чувствам вече като вашата лична информаторка на новини от Тошко Grinning

Пак имаше лайф и

Скрит текст:
някой зрител написа, че от предаването искат жена да е победителят, Тошо се засмя и каза "Искат, ама не е жена. Няма как да стане." и после пак повтори, че победителят е "най-добрият, най-достойният". Не знам дали е запаметил лайфа в инстаграма си, ако някой иска да го гледа - да провери, но си беше доста дългичък.

# 1 906
Много жалко за предаването тогава.

# 1 907
  • София
Морско конче, ти си влюбена в Тодор, признай си!

# 1 908
Последните дни има супер голяма активност тук, едвам изчетох нещата след края на епизода Grinning
Повечето неща, които мисля и аз сте ги казали, за това няма да ги повтарям.

А Ваня се е готвила специално за пъзели, за последният каза, че знае какво трябва да се прави, което само може да събуди уважение за професионалното отношение. Жалко, че не е напреднала с плуването.
Знае какво да прави, защото с този пъзел спечели първата Капитанска битка. То и Лазаринов беше единия, който реди този пъзел тогава, ама отново не успя.

Вайс, Вайс ...
Дали вдигаме плочките на пъзела и леко-леко ги преместваме ...
Защо този човек да печели формат? Защо за него нямаше наказание от 1 мин примерно както беше за Майонезата?Защо при втория опит не го дисквалифицираха? Защо другите да не вдигнат плочка и да си я сложат -Джери,Йоана или Лазаринов?
Не го защитавам в никакъв случай, но някой беше написал в предните страници, че вчера Джери е казала в лайв, че двамата с Вайс са били готови по някое време, но не са им го признали, защото нюансите на цветовете им не са пасвали. Е, вероятно за това е вадил плочки, за да сравни.. Обаче, както винаги ние не виждаме кадри в които се случват такива неща и за това оставаме с подобни впечатления.

# 1 909
Морско конче, ти си влюбена в Тодор, признай си!

Не! Във Влади съм влюбена Grinning

# 1 910
Ех, как ми се искаше ей този тук да беше на финала... Още ме е яд. DisappointedRolling Eyes

# 1 911
Аз викам направо да дават още днес победата на Милен като толкова много го обичат всички. Няма нужда да го тормозят да играе утре, да се бъхти там, цял сезон все пак се спука от игри. Да си го похвалят за последен път, да си му дадат парите и да се приключва тази пародия. Хваща ме яд, че толкова време отделих на тази глупост, чак и да коментирам...Момчето на народа да си се радва там и да смята, че заслужено е спечелил. Ако утре не се изправи срещу Ваня, ще си спестя гледането на финала. Препоръчвам им да не правят ББ:Игри на волята - сезон 3 - не ги бива.

# 1 912
Скрит текст:
Милен, Боби, Лазаринката...всички са тук, освен заради спортните си възможности, най-вече заради Мъжката Солидарност. Да, не бе така нагла като миналогодишната Славянска,  но това в което Милен обвинява Ваня, всички господа негласно го вършат. Неписани мъШки правила. Wink
Ето това разочарова. Щял да уважава Ваня, ако разчитала на собствени сили!? Ех, двуметров гиганте...

Ванчето зададе този тон. Тя почна доста агресивно с коалициите от ден 1, но жените Ловци й се вързаха точно за една седмица. Явно са усетили, че има фалш и лицмерие, защото всички Ловци не спряха да повтарят именно това до края на игрите.

Разликата е, че на Милен, Боби и Лазаринов нещата и коалицията им се случи естествено - без никой от тях да натиска и "агресира". Фактът, че са супер близки и до сега е показателен, а са били заедно във формата от ден 1 (Боби малко по-късно).

Аз съм далеч от мисълта, че Ваня е някакво цвете и изобщо човек с лек нрав. Казвам, че жена, ако щете супер атлет разчитаща на спортните си качества няма шанс в България в подобен формат.
Ваня я нарочи Тодор от ден едно, че му "измъкна" капитанското място. И останалите мъже мълчаливо застанаха зад гърба му, появи се ѝ Боби...и както казваш естествено им се получи коалицията. Wink

Ваня агресивно се "коалиара" публично пред всички(участници и зрители). Мъжете се коалират в спалните като си отиде оператора.

# 1 913
Оригиналният формат също ли е нагласен,  с предварителен сценарий и роли?

# 1 914
  • София
Борислав разсъждава и се изказва умно. Откакто се е появил ми прави впечатление с това.

Напротив. Видя се вчера колко умни са му разсъжденията, когато се опита да обвинява Йоана и тя с две изречения го постави на мястото му. Иска му се да е големият life coach, обаче нещата, които говори са плоски и повърхностни. Не съм видяла веднъж да е демонстрирал интелигентност, но със сигурност се опитва да я симулира постоянно.

# 1 915
Жалко за ЖеритУ и Лазаринката. Кротки деца, не направиха интриги и скандали с никого.
Не разбирам Ваня с каквоо толкова ги подразни тези мъже-канари. Наистина не видях кой знае какви провинения от нейна страна. Не могат ли да бъдат малко по-ларж тия момчета, бе?
И на мен не ми хареса как се цъклеше вчера Милен. Досега много го харесвах, но...Даже Боби ми се струва по-истински от него, че поне си казва всичко директно. Силно ми напомня за Наум Шопов - младши тоз ми ти боби. Същия маниер на говорене, същото продълговато лице и мимики.
Йоанна може би вече е време да спре да говори за нечестна игра при другите, че точно пък тя не една игра прецака, за да спасяла Катя. Аз ако съм на Катя, доста бих се дразнила от това, че дребното едва ли не така извърта нещата, че Катя без подкрепа е заникъде. Ами...не е баш така. От двете сестри повече симпатизирам на натуралното Куку, не на престореното.

# 1 916
Аз не си правя илюзии, че Ваня ще спечели. Сигурна съм, че ще е Милен и ще отнесе победата с мотива, че е най-достойния човек там.
А Ванчето ги отвя на много игри и си го заслужи отвсякъде. И мен не ме кефи много като характер, но не виждам и нещо чак толкова лошо и непростимо в нея. Както и да е. Много ясно, че ако дадат силова битка Милен ще я бие. Все пак това, с което ще го запомня в игрите бяха точно тези битки - как се бутаха със сферата, на платформата, тежестите. В нищо друго не ми се открои. На пъзелите им с Йоанна останах с впечатлението, че тя е двигателят. Може и да не е било така.
За Вайс съм съгласна, че беше незаменим за жътварите. Както Тошко за ловците. Милен го коментирахме много пъти как като мина при рибарите някак потъна. После като дойдоха и другите ловци потръгнаха нещата.
Боби пък ми се открои като излезе от ловците - даде тласък на рибарите. Доста разочароваше с издръжливост и изказвания, но не е бил и такава шушумига.
Тук не е само паричната награда - много хора влязоха за популярност и си я придобиха. Аз от предния сезон още си помня Юлиян, близначките, Ана Мария, Пламен и Веско. От този ще запомня със сигурност Ваня, Тодор, Ники и сестрите.

# 1 917
Йоана не знам как точно е поставила Боби на мястото като 3 пъти повтори "Ами за мен е ОК". Само дето в тази ситуация не питаха нея какво й е ОК, а питаха Боби за неговите мотиви да номинира. А това, че на нея й е ОК, не означава, че и на другите трябва да им е. Не защитавам Боби, абсолютно ми е безразличен, но Йоана ако искаше да го обори можеше някакъв по-смислен коментар да направи.

Колкото до пъзела, не знам какви нюанси са сравнявали, като на него имаше картинка - или е наредена, или не. Или е имало квадратчета само с цвят? Не помня.

# 1 918
Борислав разсъждава и се изказва умно. Откакто се е появил ми прави впечатление с това.

Напротив. Видя се вчера колко умни са му разсъжденията, когато се опита да обвинява Йоана и тя с две изречения го постави на мястото му. Иска му се да е големият life coach, обаче нещата, които говори са плоски и повърхностни. Не съм видяла веднъж да е демонстрирал интелигентност, но със сигурност се опитва да я симулира постоянно.

въобще не видях да го поставя на мястото му, а да го прекъсва невъзпитано и да повтаря едно и също. аз съм съгласна с Боби, че няма място за подобни отношения във вформата и го разбирам защо се дразни.
въобще Йоана не блести с кой знае какви интелектуални качества. дори и пъзели не може да реди, а изказът ѝ е леко семпъл и детински за претенциите. Милен също не ме впечатлява интелектуално, честно казано.

# 1 919
Вайс ми е забавен извън предаването. Гледам лайфовете на много участници, главно защото се говори за неизлъчвани неща. Например жътварите, веднъж в резиденцията са се напили и мъжете са взели дрехите на жените и е било голям смях. Всички казват, че не те решават какво да видим ние по телевизията и да не съдим. Боби също беше казал в един лайф, че мнението за Ваня е формирано главно зад камера.
Не мога да харесам Ваня. Не ми е амазонка.

Общи условия

Активация на акаунт