💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 544
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 890
  • На брега на реката
Кой, какъв човек бил, в реала има огромно значение, но в ИВ, основно значение имат други качества!

Затова, за мен, на финала трябва да са Вайс и Ваня!  Бойци са и двамата и то много добри, почти във всичко!

Борислав прави силни игри, но  ми е много противоречива личост и затова, не го харесвам.

Милен ми беше сред фаворитите, но някак ми олекна. Може би, възпитанието и прекаленото внимаване как се държи и казва, да му изиграха лоша шега. Той взе да изказва мнението си, едва когато стана индивидуално. Преди това беше, хрън-мрън!

# 1 891
# 1 892
Някои тук май споменаха, че Милен печелил игрите на племето си, в което няма нищо вярно. Сигурно е имал принос, но никъде с нищо не се е отличил цял сезон и не помня победа да е била главно заради него. Мое мнение Simple Smile

# 1 893
Като чета някои колко са възмутени че Бобката бил "хитра лисица" и ми иде да ги питам - абе вие какъв тип мъж предпочитате - тъпа табуретка или хитра лисица?

# 1 894
Истината е че без Тодор, Миленкатс и другите ловци щяха често да доят кози или да рупат джанки.
Аз ли така чух или Юлиан от на Кафе изрази съмнение за 100 лицеви на Джери?

# 1 895
  • София
Само да вметна, че в клиничните изпитвания също е бизнес- да намериш болници и пациенти, които са готови да рискуват да тестват лекарства. Това е много сериозен пазар, на който пак се работи като търговец- към тези които поръчват изпитванията и към тези, които в действителност ги провеждат. И се вадят огромни пари- пример д-р Врабевски, който пращаше самолети за огъня от Божи гроб.

Аз го работя това, търговската част на клиничните проучвания. Но не съм лекар. Лекарите не се занимават с нищичко от горенаписаното. Те се включват в момента, в който ние вече сме осигурили болниците и пациентите и се занимават изцяло с медицинската част на изследванията, протоколите, процедурите, резултатите.
Не че не е бизнес, многомилиарден бизнес си е даже, но конкретно хората в ролята на Милен нямат нищо общо с търговската му част. Там сме финансистите, не лекарите.

# 1 896
  • Испания
Истината е че без Тодор, Миленкатс и другите ловци щяха често да доят кози или да рупат джанки.
Аз ли така чух или Юлиан от на Кафе изрази съмнение за 100 лицеви на Джери?

Да. Каза, че не може да брои.

# 1 897
Много ми е интересно как всеобщата вълна на мнения тук, мени посоката си на 180 градуса, според човека, който е засегнат, без грам обективност.

Още Александър каза по повод на Милен, че за да се смяташ за силен играч, тряба да ходиш и да печелиш елиминационни битки и има "дързостта" първи и май единствен до сега, да номинира Милен. Но тогава за него се пишеше само, че е психар и никой не призна, че за много от нещата, които казваше беше прав.

Мнението на Милен, че Тодор не е достоен като човек за финал беше ОК, но същото за Ваня го направи най-черния. За да го каже, може би има защо... най-малкото той има право на мнение. Когато Тодор каза, че Милен го номинира, защото е силен играч и го е страх от него, беше жалък, сега Ванчето като плямпа колко е била онеправдана, събира бурни овации.

Аз отдавна съм на мнение, че Милен и Боби са недоказали се състезатели, с малко спечелени директни двубои (май само по 1 и двамата) и с нищо неизпъкнали в отборните битки, като Вайс например.

Предпочитания за победител отдавна нямам. Заради нечестното разпадане на Ловците исках да е Ловец до определен момент, после фаворит ми стана Любо... вече ми е все едно, нито един от останалите не е комбинация от силен играч и достоен човек, каквито уж трябвало да бъдат. Така или иначе победителят е "избран" от продуцента сигурно още в началото на формата, опитвам се да гледам обективно и безпристрастно на ситуациите в игрите. Даже Йоана не ме дразни вече...

# 1 898
На Иванка устните заемат една трета от нейното лице.
Други емблеми или акценти на предаването са задникът на Джери, миглите на Ваня, както и майонезата на Ники.

# 1 899
Милен, Боби, Лазаринката...всички са тук, освен заради спортните си възможности, най-вече заради Мъжката Солидарност. Да, не бе така нагла като миналогодишната Славянска,  но това в което Милен обвинява Ваня, всички господа негласно го вършат. Неписани мъШки правила. Wink
Ето това разочарова. Щял да уважава Ваня, ако разчитала на собствени сили!? Ех, двуметров гиганте...

# 1 900
Ваня преди година съм я виждала два пъти. По случайно стечение на обстоятелствата бяхме по едно и също време на едно място. Тогава ми се стори позната и се чудех от къде. После се сетих, че е била Мис национален отбор по волейбол. Не сме се запознавали, но ми се стори надута, гледаше с един такъв надменен поглед. Когато я видях в предаването и нямах много добро мнение за нея. Предаването ми попромени до голяма част мнението за нея - в повече положителна насока като цяло. Гледах и един  дълъг лайф в инстаграм с нея. Там споделя, че първоначално доста хора мислят, че е надута и имат такива впечатления за нея. Но това било, защото по този начин криела своята несигурност, която имала вътре в нея.

# 1 901
Вайс, Вайс ... дори да успее да се прикрие за малко /три-четири епизода/ същността на подлизурко и хитрец изскача все откнякъде;
Защо тези мъжкари /Тоше и Вайс/ апелиращи за равен старт, достойнство и ....знам ли и аз какво са най-долните хитреци?
Дали да каже категорично ,че Сюсън ще е капитан ,защото и докато той така е казал ..което и изяде главата; Дали , че Влади ще го .....; Дали вдигаме плочките на пъзела и леко-леко ги преместваме ...
Защо този човек да печели формат? Защо за него нямаше наказание от 1 мин примерно както беше за Майонезата?Защо при втория опит не го дисквалифицираха? Защо другите да не вдигнат плочка и да си я сложат -Джери,Йоана или Лазаринов?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 10:24 от Наоми

# 1 902
Само да вметна, че в клиничните изпитвания също е бизнес- да намериш болници и пациенти, които са готови да рискуват да тестват лекарства. Това е много сериозен пазар, на който пак се работи като търговец- към тези които поръчват изпитванията и към тези, които в действителност ги провеждат. И се вадят огромни пари- пример д-р Врабевски, който пращаше самолети за огъня от Божи гроб.

Аз го работя това, търговската част на клиничните проучвания. Но не съм лекар. Лекарите не се занимават с нищичко от горенаписаното. Те се включват в момента, в който ние вече сме осигурили болниците и пациентите и се занимават изцяло с медицинската част на изследванията, протоколите, процедурите, резултатите.
Не че не е бизнес, многомилиарден бизнес си е даже, но конкретно хората в ролята на Милен нямат нищо общо с търговската му част. Там сме финансистите, не лекарите.
Зависи от фирмата и доктора, както и от клиента. Но каквото и да е Милен не е лекар от първа линия.

# 1 903
  • София
Нито някога и за секунда е твърдял, че е лекар на първа линия.

# 1 904
Милен, Боби, Лазаринката...всички са тук, освен заради спортните си възможности, най-вече заради Мъжката Солидарност. Да, не бе така нагла като миналогодишната Славянска,  но това в което Милен обвинява Ваня, всички господа негласно го вършат. Неписани мъШки правила. Wink
Ето това разочарова. Щял да уважава Ваня, ако разчитала на собствени сили!? Ех, двуметров гиганте...

Ванчето зададе този тон. Тя почна доста агресивно с коалициите от ден 1, но жените Ловци й се вързаха точно за една седмица. Явно са усетили, че има фалш и лицмерие, защото всички Ловци не спряха да повтарят именно това до края на игрите.

Разликата е, че на Милен, Боби и Лазаринов нещата и коалицията им се случи естествено - без никой от тях да натиска и "агресира". Фактът, че са супер близки и до сега е показателен, а са били заедно във формата от ден 1 (Боби малко по-късно).

Общи условия

Активация на акаунт