💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 485
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 920
Замислям се лекинко дали думите на Ралица, че тази победа ще се помни, не е за първата част от играта, където ще играят Борислав, Вайс и Йоанна, и Йоанна да отстрани двамата мъже Grinning?

# 1 921
Като чета някои колко са възмутени че Бобката бил "хитра лисица" и ми иде да ги питам - абе вие какъв тип мъж предпочитате - тъпа табуретка или хитра лисица?

С тъпата табуретка Тошко ли визираш? Rolling Eyes

Иначе моят отговор е - нито един от тези типове не предпочитам, защото има и други. А Боби да беше някой красавец поне, че да му простиш кофтия характер.

# 1 922
Колкото до пъзела, не знам какви нюанси са сравнявали, като на него имаше картинка - или е наредена, или не. Или е имало квадратчета само с цвят? Не помня.
Имат по няколко без картинка.

като върху тях има:

# 1 923
Вече почвам да мисля че Лазаринката е бил изкупителна жертва в мъжката задруга. Тук много хора обвинява ха Вайс, че не поема отговорност да ходи на капитански, и прочее. Милен нито един път съшо не е ходил капитан, дори в началните фази ако е бил да е било 1 път. Но за разликата е че Вайс е животно на арената, че се е измъквал, че шикалкави е факт, казвал е грозни неща, И в коалиции е участвал но и Милен също е много тихичко и подмолно уж зад това че е възпитан и неконфликтен. Като теглим чертата излиза че Вайс заслужава повече победата защито не веднъж е изнасял племето си в игрите. А това че Милен е лекар не виждам какво значение има, дори да беше на първа линия пак нямаше да го искам за победител. Самата аз работя в сферата на здраво опазването,но не мога да подкрепя човек непоказал нищо в игрите освен добро възпитание,ако ще и с болни от СПИН да работи. Защито ако изтъкваме професии Владислав също има място там, след като е жандармерист, а те малко или много също са на първа линия.

# 1 924
Вече е време в такива предавания победители да стават най-добре представилите се участници, а не ''най-милите'', ''най-добричките, ''най-достойните'' хора. Не е състезание за това кой е с най-благия характер. Като имаш качества - играй и се доказвай, а не разчитай на ''мъжки'' коалиции и симпатиите на съотборниците. Като не си се доказал - не побеждаваш. Всичко друго е ала-бала.
Мен лично (на този етап от играта) не ме вълнува кой какъв е в живота - страхотен пич, кофти пич, интригантка, най-готината мацка. Бъди си какъвто искаш в живота, но щом си в такова предаване - играй и изпъквай. Като нямаш и една уау победа, то защо пък да заслужаваш да си тръгнеш с парите? Някой тук беше споменал Александър и думите му към Милен. Още тогава си казах: Браво бе, Саше, не си толкова застрелян; Конкретно за това си беше прав.
А защо да вярваме, че Милен от самото начало не е имал моменти като снощния? Може да си е интригантствал още при Ловците, но тези кадри да са ни спестени. Иначе как ще харесаме големия победител Simple Smile

# 1 925
 Борислав за пореден път изпростя. Чак ми е смешно като казва, че видиш ли анализирал нещата надълбоко. Абсолютно прикрит и чака удобен момент, за да се покаже като уж големият мислител, анализатор и видиш ли преди всичко - честен. За това свидетелстват изненаданите реакции от страна на нападнатите. Обвинява другите, че правели коалиции, но поне правят това открито. А той, който драпаше, че нямало да влиза в коалиция, не излезе от такава, като шушукаше по ъгълчетата. По този начин, тихо и сигурно се добра до финала. Нападаше само хора, за които предварително се знаеше, че ще са на пангара - и то, когато имаше необходимата за това аудитория. Това стана, например и с Ваня, и с Екатеринката.

Ще се радвам днес той да си тръгне, най-малко има място на финала.

# 1 926
Кубчетата на пъзелите имат нюанси и то доста ясно отличими, не знам каква е толкова драмата, че не са ги наредили правилно и са ги върнали. Ами ще ги върнат, я, няма да е като рошавия лъв на Тошко Grinning

Колкото до достойни-недостойни и т.н., за мен е удивително и израз на жестоко лицемерие, че всеки номинира без капка стратегическа мисъл. Или поне така изглежда. Ако за теб Милен е най-добрият играч, защо по дяволите ще го оставяш за финала,след като си отишъл да спечелиш 100 000 лв.?! Бих приветствала и подкрепила всеки играч, който има ясно изразена стратегия и използва всички възможни позволени средства, за да спечели. Под позволени имам предвид без подлости и удари под кръста. Защо трябва да има нещо осъдително в това, че Йоанна е решила да остави сестра си и да отстрани Лазаринов? Избрала е кой иска да продължи напред, чудесно, има възможност да го направи, още по-добре. Лазаринов вместо да седи и да разчита на тази една точица, да беше взел няколко двубоя.
Изобщо, не забелязвам никаква мисъл в играчите и това е единственото, което истински ме дразни. Ваня не мога да определя дали е готина или не, аз също съм на мнение, че щом толкова хора не я харесват, вероятно има нещо дразнещо, аз лично не съм го видяла или поне не ме е подразнило толкова. Но поне се опитва да изгради стратегия. Милен не я харесвал, щото използвала всички възможни стратегически похвати. Аз бих казала само - браво, така се прави. Щото вчера като ги слушах Милен и Борислав и още малко ще се хванат за ръце и ще почнат да пеят Кумбая. Айде няма нужда от такова лицемерие.

# 1 927
Ъъъъъ финалните игри само пъзели и баланс ли са!? Каква е тази простотия!? Игри като за Ваня, още от ден 1. Пълно разочарование е финала. Няма зрелище, няма силов елемент, няма нищо. Пълен бълвоч. Никой не заслужава да победи. За предпочитане поне Ваня да е на финал, поне е добра в баланса и що годе в пъзелите, нищо, че ми е адски противна.

# 1 928
И аз от самото начало съм на мнение, че в такива игри основното би трябвало да са качествата като състезател, а не характерът, защото отдавна би трябвало да е ясно, че ТВ манипулира нещата и социалната игра на участниците в никакъв случай не се представя безпристрастно, т. е. предпочитам Олимпиада пред ББ.

И на база това, мисля, че тримата на финал трябваше да са Тодор, Вайс и Ваня. Сигурна съм, че щеше да стане супер битка, още повече че с тези трима играчи, Продукцията, при желание от тяхна страна, можеха да измислят такава игра, че никой от тримата да няма очевидно предимство. Тодор го няма вече, дано поне другите двама стигнат до финалната битка.

# 1 929
Кубчетата на пъзелите имат нюанси и то доста ясно отличими, не знам каква е толкова драмата, че не са ги наредили правилно и са ги върнали. Ами ще ги върнат, я, няма да е като рошавия лъв на Тошко Grinning
Аз не съм казала, че е трябвало да им приемат пъзелите.. Grinning Написах го, защото в предните страници се пишеше за хитруването на Вайс, а може би просто е вдигал частите, за да сравни и да види разликата, след като не са му го приели първия път, който ние не видяхме.

# 1 930
Вайс ми е забавен извън предаването. Гледам лайфовете на много участници, главно защото се говори за неизлъчвани неща. Например жътварите, веднъж в резиденцията са се напили и мъжете са взели дрехите на жените и е било голям смях. Всички казват, че не те решават какво да видим ние по телевизията и да не съдим. Боби също беше казал в един лайф, че мнението за Ваня е формирано главно зад камера.
Не мога да харесам Ваня. Не ми е амазонка.
Ваня явно ги дразни по някакъв начин.
В последния лайф на Ивана и Вайс, Ивана каза, че много се е дразнела на Ваня, защото е влизала в стаята й да я буди и е дърпала завесите. А пък Вайс го е поливала с вода и му е скачала на леглото.😂 Това е трябвало да го излъчат.

# 1 931
Вайс хич не го харесвам, но е факт, че на червеното трудно се различават нюансите. Може би за това се е изнервил и ги е вдигал. Разликата със зелените на Ваня е огромна.

Да си порасъждавам малко тук... Миналия сезон не съм го гледала, оригиналното шоу също.
За ИВ 3 препоръчвам няколко (евтини) неща на продуцентите:

* Да купят възглавници-пуфове и да ги слагат под въртящи колела, стени, скелета и ровове ит.н. Здравето на участниците е на първо място. Все пак това е ТВ шоу, а не истинско оцеляване сред дивата природа.
* Да купят повече лични обезопасителни средства - каски, наколенки, налакътници. Онзи ден на въртящото се колело забелязах, че участниците си разменят 2 каски. Flushed Нужни са най-обикновени каски, без камера. Ева ли на някой му пука за гледката от камерата на каската.
* Да закупят повече греди и летви. Цените в Практикер са смешно ниски. И да няма изчакване на опашка. Това е малоумно.
* Пъзелите да се еднакви за всички - цвят, форма и да са поставени така, че да не може да се вижда/преписва/подсказва от противника.
* Да принтират повече стикерна хартия и да сменят картинката на пъзела, дори, когато елементите са еднакви.
* Участниците сами да избират "къде играят". В смисъл - плуват и в следваща фаза трябва да изкопаят/наредят нещо. Не отиват да копаят/редят в техния кръг/пъзел, посочен от екипа на предаването, а сами си избират кръг/пъзел според реда на пристигане. Така ще се избяга от момента продукцията да подпира някого с по-плитко заровени неща или по-лесно разбъркан пъзел.
* Игрите да са многокомпоненти за да има повече "ЕКШЪН!"( Wink ). 2 часа да висиш на петички или да държиш 100кг кофа са еднакво малоумни решения.
* Игрите да не зависят от атмосферните условия, а от играча. В най-големия вятър ги изкарваха да балансират пинг понг топчета. Следващия сезон сигурно ще ги изкарат на гола поляна в дъжд и ще кажат - печели този, който не се намокри.
* Това с "дивата река".... е глупаво. На всички ни е ясно, че не живеят там, не гладуват и т.н. Да мислят в тази посока да сменят нещо.

*Правилата. Ако е разрешено да сменят и част от основните правила ще съм много доволна. Не искам номинации, коалиции, шушу мушу, драма, сълзи, любов. Искам ИГРИ.
Понеделник - битка за територия
Вторник - между отборна многокомпонентна битка за спасяване от елиминационен двубой. Спечелилият отбор има имунитет.
Сряда - индивидуална многокомпонентна битка на единия паднал отбор: последният отива на елиминация
Четвъртък - индивидуална многокомпонентна битка на другия паднал отбор: последният отива на елиминация
Петък - елиминация чрез многокомпонентна битка

Смятам, че така ще отпадат най-слабите и на финал няма да има фикуси, бръшляни и пиявици. Едновременно и отборна и индивидуална игра ще донесе повече напрежение през сезона. Коалиции ще са безсмислени и всеки ще играе с хъс за себе си.

Дълго стана... и чакам покана за работа в шоуто. Joy

# 1 932
Факт е, почти нямаше излъчени кадри как се забавляват играчите. Само винцето на Ники влезе в монтажа.
А пиянското парти със смяна на дрехи със сигурност е било забавно за гледане Simple Smile

# 1 933
Ледена кралица, перфектно!
👏👏👏
Подкрепям. И промените, и да влезеш в шоуто. 😎

# 1 934
Допълнение към списъка - Уволняване на екипа монтажисти и наемането на хора, които си разбират от работата. И обособяване на екип за качествен контрол на вече монтираните епизоди, за да не изпадат отново в същите смешни ситуации от Продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт