💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 467
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 025
Като човек, който гледа предаването някъде от края на октомври и тогава научих кой кой е 😂🤫, много е разочароващо, че игрите се повтарят. Що за пестене откъм креативност и реквизит, ще речеш, че с държавни пари го правят.

# 2 026
Скрит текст:
Боби Кардиото с русите екстеншъни и ниското чело?! Майтап! Но не се съмнявам, на това точно ми вони от доста време. Некадърници са сценаристите! Некадърни продуценти, щом им се налага да имат сценарий...

# 2 027
  • Сред мелниците
Каза се, че Йоана всички я мразят сега в реално време. И че победителят е неочакван.
 Тръпки ме побиват при мисълта каква би могла да е причината.

# 2 028
Като човек, който гледа предаването някъде от края на октомври и тогава научих кой кой е 😂🤫, много е разочароващо, че игрите се повтарят. Що за пестене откъм креативност и реквизит, ще речеш, че с държавни пари го правят.

Точно защото не е с държавни пари,  затова стискат всеки лев.Ако беше с държавни,  никой нямаше да ги стиска.

# 2 029
Не знам кой е най-трагичният сценарий - Йоанна, Бобката или Милен победител.

# 2 030
Не знам кой е най-трагичният сценарий - Йоанна, Бобката или Милен победител.
Точно по степен на трагичност са подредени и за мен, като се започва от най-силната трагичност - Йоанна.

# 2 031
  • София

Точно защото не е с държавни пари,  затова стискат всеки лев.Ако беше с държавни,  никой нямаше да ги стиска.
Тъй де, вместо да остане примерно 1 милион за Тупарев, сега ще останат 2. От какво ли не спести - от наградата(наполовина), от реквизита(н-та употреба), от храната (всичко от Лидл), забавленията за победителите(само безплатни). Но, може и от телевизията да са ги натиснали за предаване на половината от миналогодишния бюджет.

# 2 032
Тук е мястото на гифчето с котето и доларес Simple Smile

# 2 033
За Бобката и Милен:
Коги искаш да си почиваш, но те карат да участваш в битки:

# 2 034
  • Испания
Тук е мястото на гифчето с котето и доларес Simple Smile

Големи вълнения за този формат, голямо чудо!

# 2 035
За мен играта с 'чаршафите' е интересна и изглежда много тежка за участниците. Не ми пречи, че повтарят точно нея, даже се радвам, че ще я гледам с по-силни играчи от Христа и Симона. Миналата година Юлиян се справи супер, Алекс щеше да се пребие.

Относно спойлера от фб
Скрит текст:
Може би просто се подиграват с екипа на Нова и Гала заради издънката с Джери и Лазаринов

# 2 036
Изобщо не вярвам, че
Скрит текст:
Боби е победителят. Но съм почти напълно убедена, че Милен взима наградата Smiley

# 2 037
  • София
Айде заредихме се за ''зрелището''

айдеее Ванчее!

# 2 038
  • София
Ще ме убиете ли с камъни ако кажа, че фаворита ми след Ваня е Вайс? Close Последните две седмици се открои като човек, като съзтезател винаги ми е бил топ.

# 2 039
  • София
Йоанче ами за кой да мисли Боби. За теб ли?

Общи условия

Активация на акаунт