💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 425
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Sunshine state
На мен пък Борислав ми харесва и смятам, че казва абсолютно вярни неща.

# 2 011
# 2 012
А най-добре според мен Тупарев да купи правата за излъчване на оригинала през 2021 в деня на премиерата им. Правенето на субтитри не изисква огромен екип и разходи. И ще убие пазара според мен с рейтинг. А ние ще гледаме истински игри, а не супер клошарска версия. За мен лично няма значение дали играча се казва Хосе или Харалампи.

По-добре друг да ги купи.Тупарев ще намери начин как да о… ..,  да опропасти искам да кажа дори и дублажа;)

# 2 013
На мен пък ми се иска номинирането да не е явно, а както беше в Сървайвър. Сега един като запее в хора и много лесно други се подхлъзват с номинациите. Могат и по-искрено да се мотивират, ако са сами пред камера.

# 2 014
Тодор и Влади от преди малко.

И после нямало преплитане на полиция и престъпност;)))

# 2 015
Влади и Тошко големи дръжки са си станали 😁.

# 2 016
  • София
Горкото Джери, изненадало се, че отпаднало Stuck Out Tongue Winking Eye
Симпатяга ми е тя, желая й успех в бъдеще.

Все ми е чудно, като се каже за някого, че е роднина на "някой от продукцията", и затова го бутат към победата. Ами освен ако не е любовницата на продуцента или скъпоценната му дъщеря, не виждам смисъла . Дали, примерно, вторият братовчед на оператора или племенницата на гримьорката  биха били толкова важни за целия екип, та да се съчиняват сценарии, да се изменят игри, да се манипулират монтажи...?!
Според мен гениалните продуценти драпат за по-голяма гледаемост и понеже толкова си могат, искат да го постигнат с тъпите похвати на ББ...

# 2 017
  • Варна/Лондон
Добре де, разбирам да се повтарят игри от предния сезон, но защо повтарят такива, които вече са играни в този сезон?! Вчера с плочките, днес с пердета и чаршафи, алоу, '' Мисия Нов Дом'' ли гледаме?!

# 2 018
Тодор и Влади от преди малко.

И после нямало преплитане на полиция и престъпност;)))
Що за тъпотия?

# 2 019
И що пък не? Алекс обиколи всички преди това

# 2 020
На мен ми хареса лафа на Големия Любо 😀

Скрит текст:
Спойлерът на Гала е реалистичен. Освен, че Борислав е най-заслужилият участник /не подлежи на обсъждане/
този спойлер обяснява защо виждаме у тях
Ванчето курдисана на диванчето.
Като не хвана милионер, поне хилядар да пипне 😀 Кума Лиса, тяяяя

# 2 021
Добре де, не може ли и тримата да отпаднат, за да гледаме Ваня и Милен в 2 от 3 битки, та дори 3 от 5 за победа? Не искам никой от номинираните за елиминация да печели шоуто.

# 2 022
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е-хеее, какъв другарски съд сте спретнали на Милен! И то защо - че не бил ходил на индивидуални. Ами сам ли да се номинира човека? Една и съща игра ли гледаме, в която състезателите не си избират сами да ходят или не на битки?

До тази публикация съм стигнала и ще коментирам първо.
Милен се провали на 1 капитанска битка и 2 битки за предимство.Милен досега с нищо не е блеснал в игрите,освен тази с кола и дърпането.
Милен е възпитан човек,да,да речем,че социално погледнато,добре си е изиграл играта.И какво от това?
Аз предпочитам победител да е този,който се е доказал в игрите на физическо ниво,а не този,който е бил приятелче с всички.
Ваня по заслуги или Боби като хитър играч,който прави сметките 1+1 още в начален етап.

# 2 023
  • Варна/Лондон
Аз да ви призная, искам мъжки финал. Не защото Ваня не е заслужила, а защото битката ще бъде силова, и ми се ще поне един път да се разбере кой е по-силен, як, издръжлив от Вайс, Боби и Милен. Мисля, че и те, мъжете там затова искат мъжки финал, заради битката на доказване, а не защото пренебрегват жените.Гледа ми се силова битка, а не чаршафи, плочки и пъзели.

# 2 024
Да бяха се доказали в силови битки досега, не да си почиват. Не ми е интересно тепърва да разбирам дали дадени играчи са силни - имаха цял сезон да покажат качества. Но нищо не направиха. Ваня трябва да е на финал и ако е, ще бъде съвсем заслужено. Срещу кого - ами нека противникът да си спечели мястото. Но да видим какъв сценарий е измислен за финала. Нямам големи надежди и очаквания предвид некадърността на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт