💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 460
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 950
Каква ли ще е играта, ако Милен и Бобката са на финал?
Ама ако са Ванчето и Боби, ще да им дадат да попеят. Този дует може на финала да се е родил.
Не знам кой ще ги оценява, ако Димо разбира от пеене колкото от наредени пъзели.😀

# 1 951
Тодор и Влади от преди малко.

# 1 952
Гала да не е обявила вчера, че Джери и Лазаринов ще са ѝ гости?
Пуснали са анонса с Джери и Лазаринов преди 22:30ч (още не беше играна играта).
Реално не Гала е виновната. Виновни са от екипа на Нова ТВ.
Не разбрах защо беше целият хейт към Гала.

Какво ти 22.30, тук много отпреди 20ч, още в следобедните часове прочетох коментари, че Гала го е анонсирала (май при закриване на "На кафе")
А Гала  по дифолт си е за хейт. От години Wink

# 1 953
В началото на шоуто писах, че е ред на етнос или жена да спечели според тенденциите в риалитата. Сега с Пандемията включвам и достоен представител на лекарското съсловие.
Да не се окаже, че са заснети три финала и утре според нагласите на зрителите да ни излъчат правилния победител в петък? Smiley

# 1 954
Тодор и Влади от преди малко.

Че те един език не говорят, как се разбират? В съвместния им лайв всяко изречение завършваше на "брат". И всъщност Тошето каза "в сряда ши дода на София, шса виджъм, брат", и ето... снежец има на снимката, значи е дошъл.

Кафенетата са затворени и нашите са седнали на пейка с кафенцата. Ах, че умилително

# 1 955
  • Sunshine state
Естествено, че за Йоана е ок. И за мен ако бях на нейно място, щеше да е ок.
Борислав е нелеп със заяждането си. Показа злоба и той.
Дадоха думата на Борислав и питаха той как смята, а не Йоанна в случая, но тя драпаше да има последна думата. Злобната е именно тя.
Браво на Ваня! Стискам палци да в на финал.

# 1 956
Естествено, че за Йоана е ок. И за мен ако бях на нейно място, щеше да е ок.
Борислав е нелеп със заяждането си. Показа злоба и той.
Дадоха думата на Борислав и питаха той как смята, а не Йоанна в случая, но тя драпаше да има последна думата. Злобната е именно тя.
Браво на Ваня! Стискам палци да в на финал.
Това беше първият човек, когото виждам да прекъсва другиго по време на аргументирането му за номинация.

# 1 957
  • Sunshine state
И тук си пролича много ясно как просто искаше да е най-отгоре с безсмисленото повтаряне на едно и също, точно като децата в градината. И като стисне тия джуки, ти е ясно, че го прави напук.

# 1 958
Не е първият участник, който оспорва и се обажда Simple Smile Тошето хич не го държеше нервата и беше веднага заклеймен, простакът му с простак /не че не е/
Обаче при малката косматка се нарича обосновка и поставяне на място 😀

# 1 959
Ами "шъ доди".Явно ги викат за финала.
Всички заедно ще гледат последната битка.

# 1 960
Doro, може би Бобката е по-добър в пеенето отколкото в игрите. Ама и там Ванчето ще го отвее.

# 1 961
От излязлите последно май само Катя е била гост на Гала?

# 1 962
  • София
Превъртях цялото предаване от днес (качено е в новаплей), но така и не видях Джери и Фикуса? Нали днес щеше да е ?

# 1 963
  • София
Вече почвам да мисля че Лазаринката е бил изкупителна жертва в мъжката задруга. Тук много хора обвинява ха Вайс, че не поема отговорност да ходи на капитански, и прочее. Милен нито един път съшо не е ходил капитан, дори в началните фази ако е бил да е било 1 път. Но за разликата е че Вайс е животно на арената, че се е измъквал, че шикалкави е факт, казвал е грозни неща, И в коалиции е участвал но и Милен също е много тихичко и подмолно уж зад това че е възпитан и неконфликтен. Като теглим чертата излиза че Вайс заслужава повече победата защито не веднъж е изнасял племето си в игрите. А това че Милен е лекар не виждам какво значение има, дори да беше на първа линия пак нямаше да го искам за победител. Самата аз работя в сферата на здраво опазването,но не мога да подкрепя човек непоказал нищо в игрите освен добро възпитание,ако ще и с болни от СПИН да работи. Защито ако изтъкваме професии Владислав също има място там, след като е жандармерист, а те малко или много също са на първа линия.
Милен беше капитан, играха с Джери на едни въжета и тя го победи,щото той цопна във водата.

# 1 964
  • Sunshine state
Превъртях цялото предаване от днес (качено е в новаплей), но така и не видях Джери и Фикуса? Нали днес щеше да е ?
Те отпаднаха снощи.

Общи условия

Активация на акаунт