💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 468
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз от Милен се разочаровах леко още, когато го прехвърлиха при Рибарите. С такъв кеф се втурна натам, даже не се сбогува с племето си май, и веднага се ухили като краставица. Е, после му се смръзна усмивката, де. Простих му тогава, но след това "потъна" с реакцията си при разкриването на сестрите. Поздравът му към Йоана "Браво, бе, Натфиз! Евала", или нещо подобно, направо ме втрещи. И от там насетне ми е в графа безразлични. А Ваня, като е такъв добър състезател, за какво са ѝ коалиции?

# 1 936
Допълнение към списъка - Уволняване на екипа монтажисти и наемането на хора, които си разбират от работата. И обособяване на екип за качествен контрол на вече монтираните епизоди, за да не изпадат отново в същите смешни ситуации от Продукцията.

И Тупарев да се махне, на негово място да дойде някой по-кадърен.

# 1 937
Допълнение към списъка - Уволняване на екипа монтажисти и наемането на хора, които си разбират от работата. И обособяване на екип за качествен контрол на вече монтираните епизоди, за да не изпадат отново в същите смешни ситуации от Продукцията.
Да, екип от хора! Хора, които да следят за правилата, да следят за правилно наредени елементи, да засичат време, а не водещият да ходи от маса на маса, да проверява пъзел или да... брои до 10. Joy

# 1 938
А Ваня, като е такъв добър състезател, за какво са ѝ коалиции?

За да се прави на интересна и да е в центъра на внимание, как за какво. Тва е жена с болни амбиции, огромно его и много комплекси.

# 1 939
Участието на Джералдин и Ники Лазаринов при Гала - точно 3 минути
https://www.vbox7.com/play:d83015ea6d

И естествено всичко започва с култовия въпрос "какво не ти достигна?", и в Събуди се, и в На кафе, и в Преди обед, и в "Тази сутрин", и навсякъде

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 13:06 от diziler

# 1 940
  • София
Пъзелът освен различни нюанси има и едни по-светли нишки,които Вайс и Джери не са напаснали-това разбрах аз.
Аз лично се издразних на решението да има съвет с положителен вот.Защо с вот трябва да се спасява изобщо някой-ами да излезе и да играе.Да го видим Милен как ще балансира това топче,без друго почти не сме го наблюдавали в индивидуални игри.Предполагам не са имали шести комплект пъзел Simple Smile

# 1 941
А най-добре според мен Тупарев да купи правата за излъчване на оригинала през 2021 в деня на премиерата им. Правенето на субтитри не изисква огромен екип и разходи. И ще убие пазара според мен с рейтинг. А ние ще гледаме истински игри, а не супер клошарска версия. За мен лично няма значение дали играча се казва Хосе или Харалампи.

# 1 942
По-добре Хулио Grinning  А в края на "На кафе" Гала обяви ли кой от ИВ ще й гостува утре, хахахаха

# 1 943
А най-добре според мен Тупарев да купи правата за излъчване на оригинала през 2021 в деня на премиерата им. Правенето на субтитри не изисква огромен екип и разходи. И ще убие пазара според мен с рейтинг. А ние ще гледаме истински игри, а не супер клошарска версия. За мен лично няма значение дали играча се казва Хосе или Харалампи.
Подкрепям! Тази година си изгубихме времето... За мен никой от останалите играчи не заслужава да спечели. Не ми е кеф да ги гледам в тези еднотипни и скучни битки.

# 1 944
  • Вестерос
Четох, четох, дошли сте на моето мнение и за Милен и за Бобчето 😸
Довечера съм за Йоана.
Май, май и аз Grinning

Гала да не е обявила вчера, че Джери и Лазаринов ще са ѝ гости?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 13:06 от Tiffany А

# 1 945
Каква ли ще е играта, ако Милен и Бобката са на финал?

# 1 946
Надявам се да редят тухли пак 😀
Нещо по-статично ако може, без тичане и плуване 😂 Позиране, готвене, също става.

# 1 947
  • София
Надявам се да редят тухли пак 😀
Нещо по-статично ако може, без тичане и плуване 😂 Позиране, готвене, също става.
Ще дърпат сандък,в който е наградата.

# 1 948
Гала да не е обявила вчера, че Джери и Лазаринов ще са ѝ гости?
Пуснали са анонса с Джери и Лазаринов преди 22:30ч (още не беше играна играта).
Реално не Гала е виновната. Виновни са от екипа на Нова ТВ.
Не разбрах защо беше целият хейт към Гала.

# 1 949
Бърди, май лично познаваш Милен?😊

Според мен, за да са честни тези игри и победителят накрая-трябва да се дават точки за представянето във всяка игра.Индивидуални, нищо че играят отборно(като класацията, която се прави тук).Накрая се сумират и във финала влизат примерно натрупалите точки в диапазон 300-400).Дори, ако искат и за социална игра да им дават, но с ясно определен регламент.
Така ще се определи цялостното представяне, а не на база 1 или друга игра.
И ще останат хора, които са се борили и давали всичко през цялата игра, а не добутани, довлачени или не знам още какви, само защото видиш ли се раздал на 1 игра, а през другото време въртял коалиции, завери т.н.

Общи условия

Активация на акаунт