💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 079
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 3 210
# 3 211
Благодаря ти, че качи това интервю! Ето че Ваня казва, че Йоанна е силен играч, докато другата се прави на интересна и от злоба не може да признае, че Ванчето е силна. Жалка история. Simple Smile Язък ѝ за Йейла и всичко останало.

# 3 212
  • София
Някой знае ли къде могат да се видят всички епизоди.Нова ги е свалила.

Искам да проверя нещо.

# 3 213
Шаци, само за постовете на Мари Мар се сещам Simple Smile
Има ги всички в първи пост на темата.

# 3 214
Някой знае ли къде могат да се видят всички епизоди.Нова ги е свалила.

Искам да проверя нещо.
Във Vbox 7 ги има всички предавания на Нова, включително първия сезон на игрите.

# 3 215
  • София
Скрит текст:
Идкам да кажа, че си пуснах Сървайвър US, сезон 40. Явно от там са откраднали идеята с жълтиците, защото ще се използват по същият начин, а още в първият епизод препятствията са на 70% като в последните няколко игри.
Ще споделиш ли къде го гледаш? Много ми се следи някакво интересно предаване в момента от този тип, а тяхното ще е готино сигурно.
Да, ами и на мен ми се гледаше нещо подобно след края на предаването, та си го намерих в Замунда. Но специално този сезон е all stars и за мен е малко скучен. Алтернативата е Pirate Bay.

https://moviesjoy.to/watch-tv/survivor-39437.2380781

За който не е гледал формата, фокусът там е върху социалната игра. Тъй като играчите отпадат чрез гласуване, а победителят се избира от жури от последните отпаднали, трябва да успееш хем да изгониш всички от играта, хем накрая те все пак да искат да гласуват за теб накрая. Има хора, които са стигали до финал, но заради играта им журито е било настроено срещу тях и друг е взимал голямата награда. Коалициите са един от най-силните иструменти, а предателствата са често срещани. Не очаквайте Биг Брадърски драми обаче, играта е много стратегическа и много играчи са изключително добри стратези, които правят страхотни маневри за да продължат напред. Битки разбира се има, много подобни на тези в ИВ, то не нямат същата тежест. Препоръчвам сезон 16 и 28.

# 3 216
Скрит текст:
Идкам да кажа, че си пуснах Сървайвър US, сезон 40. Явно от там са откраднали идеята с жълтиците, защото ще се използват по същият начин, а още в първият епизод препятствията са на 70% като в последните няколко игри.
Ще споделиш ли къде го гледаш? Много ми се следи някакво интересно предаване в момента от този тип, а тяхното ще е готино сигурно.
Да, ами и на мен ми се гледаше нещо подобно след края на предаването, та си го намерих в Замунда. Но специално този сезон е all stars и за мен е малко скучен. Алтернативата е Pirate Bay.

https://moviesjoy.to/watch-tv/survivor-39437.2380781

За който не е гледал формата, фокусът там е върху социалната игра. Тъй като играчите отпадат чрез гласуване, а победителят се избира от жури от последните отпаднали, трябва да успееш хем да изгониш всички от играта, хем накрая те все пак да искат да гласуват за теб накрая. Има хора, които са стигали до финал, но заради играта им журито е било настроено срещу тях и друг е взимал голямата награда. Коалициите са един от най-силните иструменти, а предателствата са често срещани. Не очаквайте Биг Брадърски драми обаче, играта е много стратегическа и много играчи са изключително добри стратези, които правят страхотни маневри за да продължат напред. Битки разбира се има, много подобни на тези в ИВ, то не нямат същата тежест. Препоръчвам сезон 16 и 28.
И двата формата имат доста сходства и различия. Като идея повече ми допада Игри на волята заради битките, но изпълнението на предаването е под всякаква критика.

# 3 217
  • София
Благодаря ви.

# 3 218
От какво да се измъква
Например от фенките
А, виж, за това не бях се сетила. 😎
А аз тъкмо щях да ги подканя да се активизират 😸

# 3 219
  • София
Те като показаха таткото,Бобката изгоре ... Simple Smile

# 3 220