Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 882
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София
така е, като не се ползват камери. Подражаваш на този, когото виждаш. А както чувам, че на много места просто се изпращат някакви листове за упражнение, а за 20 минути се води час като половината е домашно, то как няма да се влошат резултатите! Все едно на живо в клас учителят само да им казва "страница 5, упражнение 2" и да си седне зад бюрото.

# 526
  • София
Абе по-лошото е, че намаляването на когнитивните функции, явно си тече от 20 години. Защото ДО-то ще мине и замине скоро в този си вид и по тези причини, ама общото затъпяване явно няма...

# 527
  • София
За да има намаляване първо е трябвало да има увеличаване. Проблемът не е с намаляването в училище, а с неразвиването им още в ранните детски години. И за много деца шансът е училището.

# 528
  • в страната на чудесата
Една хубава книга за училището - weapon for mass destruction:)

# 529
Пуснете си хемилуминисцентния тест SARS-Cov-2 IgG (мисля, че в токуда, може и други лаборатории да го правят) - по-чувствителен е от елайзата. Последният е много по-специфичен, но по-малко чувствителен...

Точно така. И ако ще правите тест в токуда, идете следобед.

# 530
  • софия
Пожелавам ви да сте го минали без да сте разбрали. И като вдигнете купон да ни съберете Simple Smile

# 531
много е смътна работата с антителата, при мен вече седмица се появяват, покачват и пак намаляват, ама понеже никой не е толкова откачен като моя милост да ходи да се изследва често, почти не се описват такива случаи.... в другата тема се споделят и за потвърдени положителни PCR и нулеви антитела на 30-40 ден, а пък днес в новината за депутата Касабов пишеше, че 4 дена преди да се разболее е имал пълна кръвна картина с наличие на антитела, изобщо хаос

# 532
Абе тия антитела могат ли да се прехвърлят от човек на човек?

# 533
  • София
Абе тия антитела могат ли да се прехвърлят от човек на човек?
Ми нали затова е преливането на плазма. Ама, ако питаш дали става с прехвърляне по въздушно-капков или по друг път - май не Simple Smile

# 534
Супер, вместо ваксина. Само трябва да намериш донор от твоята кръвна група и машина или каквото там трябва за манипулацията.
Всъщност това е бизнес идея.

# 535
  • в страната на чудесата
Еми Рош и регенерон се сетИха Simple Smile
Коктейлчета за президентчета Simple Smile Simple Smile

# 536
  • София
Този път не бях аз Simple Smile))

# 537
  • София
При нас пък Коледа дойде по-рано. Имаме си Ейнджъл. Мизансценът е на учащото в СС (да вкарам все пак някъв училишен елемент Simple Smile))

# 538
  • в страната на чудесата
Ооооооо колко е хубав!!!!

# 539
  • София
Това е тя, на три месеца, хасковска превъзходна, спасена край хасковските гробища от зоо-активистка, докато някви циглета се опитвали да я измъкнат от храстите, в които е била с братчетата и сестричетата си. Ясно е, че ни обърна всичко в ежедневието, но пък си е наистина ангелче - много добра и мила животинка. Та, сега сме цялото семейство на училище - по любов, търпение и разни други полезности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт