Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 883
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Нова Година, нов късмет.
Детските ясли, градини и училищата за децата от първи до четвърти клас ще отворят от 4 януари.

Това сигурно ли е?
За сега пише, че  мерките са окончателни:
https://segabg.com/hot/okonchatelno-ogranicheniyata-se-udulzhavat-31-yanuari

Ох,нищо лично...Просто ме напуши смях като прочетох,че ЗА СЕГА за ОКОНЧАТЕЛНИ.
Те толкова много смениха всички мерки,че даже и да иска човек да ги спазва,ще се обърка и няма да знае какво е актуално Grin

# 511
  • В офиса
Сега да отворят и за7-ми и 12-ти клас и правя парти!

# 512
  • София
E, айде сега, само за 7-ми и 12-ти! А останалите - кучета ги яли. Joy

# 513
  • София
Сипвам си ... връщат ги! Вярно, че е предпоследно, ама аз да си помечтая и без друго така се зарадвах, че и детето се изплаши Grinning

# 514
  • в страната на чудесата
Дано.

# 515
  • София
Аз не зная моите дали ще искат да се върнат. Така са се омързеливили последния месец. Едното спи почти до 9:00, вечер седят до късно, не полагат никакви усилия за спорт, не искат дори да излизат на двора през деня. Спане, ядене, на компютъра с класа и телевизия.

А, и да добавя, че очаквам сринат имунитет Angry

# 516
У нас си чака ваканцията. Днес изтанцува Хакуна матата след последното контролно от десетина в поредица. Виси по два часа след часовете да си говорят в Мийт.

Иначе разбрах, че майка ми е с антитела над 4 от февруарски екшън. Ние мислехме, че е тежък грип. Личната я е лекувала доста адекватно без да знае какво е.

# 517
Фенси, аз също бях много тежко болна февруари. Но антителата ми не са от тогава.

# 518
  • София
Край - утре и аз си пускам кръвен тест за антитела Simple Smile

Ако е ++, ще направя форумен банкет Nature BoomCocktailBalloon

# 519
  • София
Аз се каня да си пусна такъв от 2 месеца... много ме мързи.

# 520
  • в страната на чудесата
Пуснете си хемилуминисцентния тест SARS-Cov-2 IgG (мисля, че в токуда, може и други лаборатории да го правят) - по-чувствителен е от елайзата. Последният е много по-специфичен, но по-малко чувствителен...

# 521
  • София
Пуснете си хемилуминисцентния тест SARS-Cov-2 IgG (мисля, че в токуда, може и други лаборатории да го правят) - по-чувствителен е от елайзата. Последният е много по-специфичен, но по-малко чувствителен...
Ще, ако успея правилно да произнеса името му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 522
  • В офиса
E, те в Токуда сигурно правят един вид. И аз трябва да си пусна.

# 523
  • София
Аз се записах в 1 ДКК за утре сутринта. Кръвен ще е, но регистраторът не знаеше дали тестът ще е хемил. Ковид ...

Та, утре ще имам инфо Simple Smile

# 524
  • София
По Bulgaria On Air е имало някво интервю с учителка за ДО, дало повод на един съученик за аналитичен пост във фейса за това как масово българският учител е неадекватен на съвремието и реалността ни. Дълъг пост е, с повечето размисли съм съгласна, но исках да споделя коментар под поста от друг съученик, живеещ в Швейцария по темата за дистанционното обучение, който ми се стори интересен, истинен и страховит (поне за мен): "Преди няколко месеца, скоро след първият Lockdown, гледах документален филм по Arte за резултатите от едно 20-ина годишно изследване с хиляди деца от няколко континента за влиянието на дигиталните медии върху конгнитивното им развитие. Доста време беше отделено във филма и за онлайн обучението. Резултатите бяха много ясни - при онлайн обучение децата успяват да се справят с едва 70% от материала в сравнение с директно обучение в училище. Причината е, че сме устроени да запаметяваме като подражаваме. При възприемането при онлайн обучението се използват далеч по-малко сетива. Резултатът беше унищожителен- драстично спадане на когнитивните функции през последните 20 години. С две думи - масово затъпяване!"

Не че принципно не знаем, че е така, ама някак, като ти го потвърдят и с 20-годишно изследване Sad

Общи условия

Активация на акаунт