Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 876
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ох, моят мъж не приближава моя котарак на по-близко разстояние от 3 метра, но пак се подува до степен за инжекция. На гости у нашите (кудето живее котарака) ходи в джоба с противоалегично и изпито хапче преди това. Та не знам слюнка ли е, козина ли е, някакви спори ли са... Ужасно е.
Явно е заблуда това за йоркитата.
Фенси, поканете хора с куче и тествайте. И аз бях така към котки, но към кучето съм много по-умерено алергична. И ... започнах да чистя всеки ден Neutral Face Направо не съм аз това Simple Smile

# 556
Фенси,преди да се хвърлите на порода,приятелски те съветвам да поговориш с ветеринар или да прочетеш за спецификите при различните породи. Общо правило е,че по-дребните породи кучета лаят повече и са по-склонни към разни заболявания

# 557
  • София
Абе какво стана с номинациите ни Joy. Предвид и последните изяви в темата за Дистанционното обучение, предполагам, че Фенси няма да има нищо против Андариел да носи приза "Кат зацикля, нямам равна" - благодарение на познавателните ѝ разсъждения за училището, в което учат децата на санака, моите, на Миленита, Фенси, Онна и още стотина други, както и за останалите училища от същата група !!! Smile Sob Grin Joy

Аз искам награда "Майка на годината за кучета" и прилагам доказателствена снимка, на която се вижда как режа луканка, която после ще отиде в устата на кучето - Оранжевия Батман Joy

Номинирам sanaka за "Умен, но търпелив" Joy

Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 16:56 от Аш

# 558
  • София
Училищата са като битовата техника - повечето имат едни и същи характеристики. Хладилникът ти не може да простира все още, той има все едни и същи чаркове и работи по един и същи начин кахо хладилниците на всичко останали производители.  Няма нужда да разглобяваш всеки хладилник, за да разбереш какво има в него - достатъчно е да му видиш книжката или да си видял други хладилници. А от един момент нататък знанието от ниво "конкретен екземпляр" минава на абстрактно ниво с вариациите барабар.  Или като кучетата - няма нужда да видиш всички кучета, за да познаеш, че едно животно е куче и какви са му характеристиките и функционирането.

Трябва ли да отговоря на злобничкото подмятане?

# 559
  • София
Училищата са като битовата техника - повечето имат едни и същи характеристики. Хладилникът ти не може да простира все още, той има все едни и същи чаркове и работи по един и същи начин кахо хладилниците на всичко останали производители.  Няма нужда да разглобяваш всеки хладилник, за да разбереш какво има в него - достатъчно е да му видиш книжката или да си видял други хладилници. А от един момент нататък знанието от ниво "конкретен екземпляр" минава на абстрактно ниво с вариациите барабар.  Или като кучетата - няма нужда да видиш всички кучета, за да познаеш, че едно животно е куче и какви са му характеристиките и функционирането.
Виждате ли - права съм Sweat Smile

# 560
  • София
Залиташ в посока "нашите училища са уникални". Ми, не са уникални! Училища като училища! Да, частни са, работят с подбрани деца, имат обствени правила като частни компании. Но са училища, не са сбор от уникални практики и дизайн на организацията. С кое вашето училище е по-уникално от всички останали? С това, че са вкарали секретарката да пази децата? Нищо уникално, това го правят и в държавните училища. Всяка компания гледа да икономиса колкото може и да натовари работниците колкото може по време на кризисна ситуация. Щеше да е малко по-интересно, ако примерно бяха наели студенти, които да пазят децата и да заместват.

# 561
  • София
Абсолютно си права Joy Също и както каза Санака - сериозността уби вица.
Аз не мога да измисля точното име на номинацията, но е от сорта - Номинирам Миленита за "2020 ме счупИ" - за осиновеното кученце Heart. Искам името на номинацията да е малко по-позитивна конотация, ама думите ми бягат днес Joy

# 562
  • София
Бърди, няма виц, защото става въпрос за сериозни неща за училищата. дори съм изненадана, че това, което си е в темата за ДО се пренесе тук в личен аспект.

# 563
  • София
Бърди, нещо като "Номинирам Миленита за категорията "Неподозирана сила"" Joy или "Неподозирано добро" Joy

Само да не ѝ гласуваш за "Майка на годината за кучета"!

Там ще се състезавам с Амели и със санака, които обче си имат други номинации и не е честно аз така да остана без награда Scream.

# 564
  • софия
Бърди, нещо като "Номинирам Миленита за категорията "Неподозирана сила"" Joy или "Неподозирано добро" Joy

Само да не ѝ гласуваш за "Майка на годината за кучета"!

Там ще се състезавам с Амели и със санака, които обче си имат други номинации и не е честно аз така да остана без награда Scream.
Извинете моля, аз куче нямам, имам "три" деца плюс заек и котка Joy
Аш, много е уютно при теб Heart

# 565
  • София
Да, ама някои хладилници правят лед, а други не. Nerd

Последно, училищата битова техника ли са или завод? Laughing

# 566
  • София
По всякакъв начин мога да го обясня - платформи измисляме всякакви според интересите на събеседника.Wink  Мога едно и също нещо да го обясня на момиченце с Барбита и на момченце с динозаври.

# 567
  • София
Последно, училищата битова техника ли са или завод? Laughing
Ъъъъъъ..........

Може би завод? Neutral Face

Скрит текст:
познах ли Grinning?

Амели, извинете - третото Ви дете има ли опашка от незакърнял тип?

# 568
  • софия
важното е, че всички изгубихте титлата "като зацикля нямам равна", за която съвсем, ама напълно изцяло съвсем добронамерено, още като видях категорията, категорично  ми изникна Анди в главата.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 12:36 от Амели

# 569
  • София
важното е, че всички изгубихте титлата "като зацикля нямам равна", за която съвсем, ама напълно изцяло съвсем добронамерено, още като видях категорията, категорично  ми изникна Анди в главата.

Скрит текст:
трай да не се усети Фенси People Eyes

Нали се самономинира.

Общи условия

Активация на акаунт