Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 859
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хубаво, затворили са се, но телефонът е измислен отдавна, също има и социални мрежи. Когато изживявах един от най-трудните периоди в живота си, имаше хора, които почти всяка вечер ми се обаждаха да ми дадат морална подкрепа, да ме питат как съм. За мен това беше безценно.

# 616
Скрит текст:
Благодаря ви. Аз просто имах нужда да помрънкам. Знам, че нищо не може да се направи. Кажете ми, хората отдръпнаха ли се покрай тази Корона, или просто както казва Фенси, лъсват тези, които са по навик или изгода покрай нас в тези странни времена?
Съболезнования, макар и да не помагат.
Не мислех да пиша и за пръв път си позволявам. Моля да бъда извинена.
В началото на тази година загубих близък човек. Ей така си отиде, внезапно, без предупреждение, без знак, без...
Още преди короната. Според мен си отиде от стрес и нерви. Още не мога да осъзная какво и защо се случи. Но лека полека започвам да си отговарям на много въпроси.
В реалния живот контактувам със съвсем малко хора и това е умишлено. С годините установих, че нямам нужда да се раздавам емоционално. Семейството ми е достатъчно. Та в този смисъл никой не ме е разочаровал, а напротив. Получавам нужната подкрепа от малкото приятели, които имам и доколкото това е възможно предвид ситуацията.
И все пак имам разочарования от други хора, но те не подлежат на обсъждане в публичен форум. Дали лъснаха? О, да. С пълна сила. Но аз не съм изненадана. Просто потвърдиха истинската си същност.
Самономинирам се за: Най-тъжният човек на годината
Желая на всички вас весели празници. При мен това ще е мисия невъзможна, но заради семейството си ще се постарая поне да не съм тъжна.
С нетърпение очаквам 1.01.2021., мигът, в който 2020 ще си отиде.
Пазете си нервите, яжте качествена храна и пийте хубаво вино!

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 13:24 от Фран

# 617
  • София
Дрийм, Фран, моите съболезнования Sad

Дрийм, в трудни моменти се отсява плявата от "приятелите", които са такива за по "чашка". Не казвам, че не трябват и такива, но лесно се заменят. Разбираш кои са истинските, на които можеш да разчиташ. Някои те изненадват положително, някои обратното. Спъваш се, падаш- изтупваш се и продължаваш.

Фран, това е ужасно, дано успееш поне малко да намериш утеха в близките си Sad Едва ли можем да направим нещо, освен да те прочетем и изпратим вируални топли чувства, но ако все пак има...

# 618
  • В офиса
О, за пръв път в купонджийската ни и шегувчеста тема стана толкова тъжно. Момичета, силни прегръдки! Човек никога не е готов за това! Дано хубавите мигове и спомени ви топлят!
Всички, да си носим новите дрехи и да не се втелясваме за глупости.

# 619
  • София
Фран, Франи, Франи Disappointed. Мога да ти дам да се погрижиш малко за Батман. Понякога той е fun Sad  Не искам да си най-тъжният човек на годината Disappointed

Съболезнования!

# 620
  • в страната на чудесата
Ооооо Фран,
Тъгата тежи още повече ма пътя на душата. Ние пак сме заедно... но унинието ограничава душата, тръгнала си от земята! А сме заедно от хиляди години и пак ще бъдем.

Днес е специален ден! Довечера ще се случи царския съвпад Сатурн/Юпитер - за първи път от стотици години в деня на зимното слънцестоене. Това се смята, че е Витлеемската звезда, пратила влъхвите да търсят новия учител.
Помолете се, и отворете сърцето си за светлината - казват, че идва новия свят!
Дрим, хората не винаги разбират чуждата тъга. Това не означава, че не те обичат!

# 621
ОФ, чак ми стана тъпо, че дадох такъв уклон на темата. Фран, мога само да те прегърна виртуално.

Аз споделям много с хората около мен. И сега когато никой не се сеща даже да звънне, просто се разочаровах.

Прави сте, че семейството е най-важно.

# 622
  • Русе
Аз споделям много с хората около мен. И сега когато никой не се сеща даже да звънне, просто се разочаровах.

Dream, не се огорчавай. Може би се притесняват, че нямат достатъчно сили и оптимизъм да споделят с теб. Различните хора определят различна дистанция около себе си. Ако трудностите и боледуването ви е коствало повече енергия, може и да си се отдалечила сама. Потърси ти някого. Може път някой да има нужда и ти да можеш да помогнеш.

# 623
  • София
Фран, моите съболезнования!
И аз не съм споделяла, но 2020 и за мен е такава - в началото на май почина мама. Беше доста тежко последните два месеца преди това /беше у нас/, съчетано с пълния локдаун. Disappointed

Ох, кажете някой виц!

# 624
❤❤❤🍷

Кевин, незаконно роден шести син, претендира за трона на крал Ковид.

# 625
  • в страната на чудесата
Любимият ми:

Мъж отива в сръбски бар, поръчва и след малко маймунката на собственика идва и си накисва топките в уискито му. Мъжът сащисан пита бармана:
-  „зашто мајмун топи њушке у мојој чашу?“
Барманът вдига рамене: Не знам, питајте конобаре (сервитьорите)
Отива при тях и отново:
-  „зашто мајмун топи њушке у мојој чашу?
Те вдигат рамене и го съветват да пита шефа на оркестъра. Мъжът отива и пита:
- ти знаеш ли защо маймун топи свои њушке у мојој чашу?
Оркестъра:
- па знам, као да не знам.
Обръща се и засвирват:
Зааащо маймун тоооопи свои нюшкеееее у чашуууууу?
🎼🎹🎻🎷🥁🎼🎼🎼🎹🎤🎺🎷🥁

# 626
Съболезнования! Днес е тъжен ден.
Поздрав с една любима песен(все едно писана за дъщеря ми) от една любима група, изпята от човек, който също си отиде днес.
https://youtu.be/N2GXdj7zDwY

# 627
Съболезнования, момичета! Много сили на вас и семействата ви!

2020 е ужасна година. Каква ще е 2021, много, много ме е страх. Искам нещата да започнат да се оправят, а е омагьосан кръг.

# 628
  • софия
Дрийм, Фран и Санака, много силно ви прегръщам!
Явно в тая тема постепенно сме си станали толкова близки, че не може само от лиготия и щастие да пием. Добре е, че и в тъжните моменти можем!

Моя любим виц е много дълъг и няма да го разказвам сега, но ще ви кажа, че колкото пъти съм го разказвала толкова пъти си се смея сама. Не знам защо на другите не им харесва. Или може би аз се смея до припадък защото идеално иронизира непорасналата ми и наивна същност.

# 629
Благодаря на всички вас!❤
Понеже допринесох темата да е тъжна, един от любимите ми. То не е и виц. Кратък, но изчерпателен.

- Коняк, уиски?
- Кафе, моля!
- С коняк, с уиски?
- Умееш да убеждаваш.

Общи условия

Активация на акаунт