Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 857
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Най-любимите ми вицове са много дълги, с изключение на един. Ще ви кажа един от дългите: Joy

Скрит текст:
Станала Пена в ранни зори, нахранила кокошките, нахранила прасетата, издоила кравата, направила закуска, събудила децата, облякла ги, сложила им да закусят, приготвила им обяд и ги изпратила на училище. Станал и Вуте, нахранила и него, приготвила му обяд и го изпратила за колхоза. Разтребила масата, смляла малко брашно, оправила се, отишла и тя в колхоза, прекопала 5-6 декара ниви, прибрала се, измела двора, нахранила животните, сготвила вечеря, посрещнала децата, нахранила ги, написала с тях домашните, окъпала ги и ги сложила да спят. Прибрал се и Вуте, нахранила и него, пратила го да спи, след което разчистила масата, измила чиниите, избърсала пода, изпрала 2 купа дрехи, изгладила други два, позакърпила няколко чорапа и към 3 през ноща най-после се строполила в леглото изтощена и казала: "Ох!" И таман да затвори очи, се сепнала: "Ииий, Вуте остана ненае..ан!"

# 631
  • София
Моите съболезнования момичета!

В продължение на вица на Санака, който ми е много любим - същият сценарий, но Пена влязла в болница и Вуте свършил всичко това. Легнал си утрепан, едва жив, лежи и си мисли: Малеее, сега ако трябваше и да ме е*ат!

# 632
  • София
Хахаха, аз единствена гледам Лусифър у нас, тъкмо привърших третия сезон и сега се мъдря да продължавам ли със следващите два. Аз Аманадиел ли съм или Линда?

Буквално "рошла" съм само аз, моля-моля.
По-скоро като субект си Аманадил Simple Smile. Линда не си според мен, освен ако нямаш някои скелети в гардероба, за които само ти знаеш.

Виц:
Генерал пита психиатъра в комисия на военно училище:
- Как определяте дали кандидатите са психически здрави?
- Задавам им един прост въпрос: "Великият английски откривател, капитан Кук, е направил три далечни плавания. По време на кое от тях е бил убит?"
- Що за идея - неодобрително казал генералът, - да им задавате въпроси от английската история. Момчетата може да не са я чели!

# 633
  • в страната на чудесата
Оооо Санака, този виц е много як!
В темата за вицове го бях пуснала, хиля се сама на него...

Дами, вече сме ваканция!!!!

# 634
  • София
И тема за вицове ли има? Нищо не чета аз у този форум, братче! Вместо да ходя в темата за вицовете, аз се мъча да изкарам Андариел от цикленето в темата за ДО. Бунак! Joy

# 635
  • София
Слагам вица в скрит текст, че да не се шокира някоя по-нежна душа.

Скрит текст:
Журналист отива в една държава, която е производител на изделия от естествен каучук на евтини цени. И започва екскурзоводът от завода да обяснява
- Имаме природен метод за производство на ръкавици - работниците си потапят ръцете в сместа, изчакват малко да изсъхне, после тръскат ръце и ръкавиците падат.
Журналистът се почесал по главата и казал:
- Не смея да попитам как произвеждате презервативите.

# 636
  • София
Както едноръкият готвач пълни чушките. Joy

# 637
  • София
Слагам вица в скрит текст, че да не се шокира някоя по-нежна душа.

Скрит текст:
Журналист отива в една държава, която е производител на изделия от естествен каучук на евтини цени. И започва екскурзоводът от завода да обяснява
- Имаме природен метод за производство на ръкавици - работниците си потапят ръцете в сместа, изчакват малко да изсъхне, после тръскат ръце и ръкавиците падат.
Журналистът се почесал по главата и казал:
- Не смея да попитам как произвеждате презервативите.
Споко, Анди - тука всички сме в тая лига, която отдавна не се изчервява от подобно съдържание Wink

# 638
  • София
. Съболезнования момичета.

Фран, плаках с глас докато те четях.
Скрит текст:
В началото на юни загубих брат си. Отиде си от рак за 6 месеца, три от които бяха в адски болки. Не мога да го проумея, не мога да изтрия номера му от контактите ми в телефона, много ми е мъчно.....
Мразя я тази 2020, нямам търпение да свърши и се моля в следващата да имаме повече поводи да се смеем, а не да плачем.

И понеже малкото е 5 клас и учи дроби

# 639
  • София
Роси_та, санака, моите съболезнования Pensive Сипах малко вино на килима, макар че вероятно не ви познавам лично.

Това е сюреалистично. Редуваме вицове със съболезнования. Sad

# 640
Съболезнования за загубите и сили за това,което предстои след тях.
Преди месец почина зет ми (съпруг на сестра ми,Ей така,от нищото). Сега е сама с две деца. Каквото мога помагам, всичко ще дам,за да направя мъката и самотата и поносими.
Много силен човек съм,но тази година изненада и моята психика. Сега смирено я чакам да свърши с голямата надежда другата да е по-светла.
Номинирам се за “не толкова силен човек на 2020”.
Бъдете здрави Simple Smile

# 641
Това е сюреалистично. Редуваме вицове със съболезнования. Sad

Ми това е животът.

# 642
  • софия
Оооооо Росита, много съжалявам!
Момичета, цават арнем!

За мен това е един от най-красивите изрази, което послание казва Обичам те.  Нали знаете, има различни обичи.

В арменският език "царват арнем" буквално означава "Болката да ти взема"

# 643
Както се оплакал Петка на Чапай, след като го скъсали на изпита за взводен командир: “ От цялата си душа знам, че половинка и половинка прави литър, но не мога да го изразя математически”.

Не бях натиснал бутона да кача вица, щото ми звънна телефона, пък вие сте продължили по житейската тема.
Някой не знае в тоя живот какво го чака утре. Богатство е да си говорим сега, а утре ..... си е за утре.
По добре от Амели не мога да пиша.

Ми аз изкарах тъпата корона на крак, общо взето без да подозирам до десетия ден по стечение на обстоятелствата и поради липса на специфични симптоми. Жена ми е с намалени алвеоли в белия дроб или каквото и да беше там, София Ангелова й го каза преди 15 години. Кара си бронхит с антибиотик по протокол почти всяка година. И си пушим като комини. Е, като ми изчезна обонянието на десетия ден, колко страх брах, само аз си знам. Този път ни се размина, за другия един господ знае.
Наздраве🍷

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 20:44 от Notaris

# 644
Съжалявам много за загубата на всеки един от вас. Ами за това говоря - хора умират от какви ли не болести. Днес близък на сестра ми го ударил ток по възможно най-нелепия начин.

Аз свикнах да живея с тази болка. Просто си рева понякога. Бях се вкопчила в мама. Тя не можа да остарее. Завиждаше благородно на всеки възрастен човек в автобуса.

Обичайте себе си най-вече. А после другите около вас, защото както каза някой утре си е за утре. Давала съм си сметка, че ако не беше това, нямаше да се радвам на всеки миг с нея.

Аз ходя на профилактични прегледи тия няколко месеца напук на ковида. Даже мисля, че на първия такъв съм хванала ковида. Добре, че си счупих ръката, та се бях кротнала вкъщи. Днес беше последният за годината. Всеки ден се моля да съм добре, заради децата. И те да са добре. Смирение е моята дума за тази година.

Този уикенд беше първият истински уикенд в нашето семейство. Беше ми дошло до гуша от домашни.

Общи условия

Активация на акаунт