Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 871
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Aз да се самономинирам за "истерик на годината" Grinning, "здрав дух, болни нерви", или я най-добре за "алкохолик на годината".
А може и "много дини, хилаво бебе"
хахаххаахахахах втората ти идея идеално се потвърждава в кръстосването първата и третата
На коя чаш.... бутилка си Joy

дръж нервите, здраво ги дръж! Моите избЕгаха.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:34 от Амели

# 586
  • София
Хубаво, тогава минавам в режим задълбочени знания. И с термини, щом трябва. Но подозирам, че няма угодия, ако човек си има някакви други неща на ума. А в момента не става въпрос нито за прости, нито за сложни неща.

# 587
Задълбочени познания за частните училища? От кога ги имаш?

# 588
  • софия
Хубаво, тогава минавам в режим задълбочени знания. И с термини, щом трябва. Но подозирам, че няма угодия, ако човек си има някакви други неща на ума. А в момента не става въпрос нито за прости, нито за сложни неща.
Не е нужно. Достатъчно е да си припомним, че няма никакво значение какво някой си в в някакъв си форум си мисли за нас и всичко ще си дойде на мястото. Не е задължително да сме прави и всички да ни го признават. Достатъчно е да сме си споделили мнението.

# 589
  • София
В момента влизаме в един порочен кръг на някакво заядливо подобие на спор и това никак не е добре. Ако толкова някой държи да продължава - да си каже. Мисля, че има по-приятни неща за писане в темата. Примерно, идеята за самономиниране.

# 590
  • софия
Вярно е Simple Smile
самономинирам се за рошла на годината.

Специален поздрав за Фенси!
Сърцето ми остана в тая Кападокия!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:47 от Амели

# 591
  • софия
просто обединих с горния пост и този остана празен.

# 592
  • София
Примерно, идеята за самономиниране.
Айде самономинирай се (само не в категорията Майка на годината за кучета).

И най-накрая вземи да си признаеш, че информацията ти за ЧУ е по собствен усет и убеждения и че е възможно, да - възможно е, мнението ти да не е съвсем точно. И че го защитаваш - да, правиш го - с убедеността на човек, който има безкраааааайно много свободно време.

Такааа, Фенси. Да видим какво ми казва кристалното кълбо за твоята номинация Blush ...

Въртя, въртя, въртя

Пауза

Омммм

Готово

Скрит текст:
Лусифър Морнингстар - сериалът трябва да се изгледа (Нетфликс). Главният герой е чаровната Фенси Simple Smile
И.. номинирам санака за Мазъкийн от същия сериал - с други думи Мазохист на годината Simple Smile

# 593
  • софия
гледай каква си, сега и сериал ще трябва да гледам.

# 594
  • София

Лусифър Морнингстар - сериалът трябва да се изгледа (Нетфликс). Главният герой е чаровната Фенси Simple Smile
И.. номинирам санака за Мазъкийн от същия сериал - с други думи Мазохист на годината Simple Smile
А, не, спирам! Чакам само някой да ми посочи конкретната законова разпоредба, която е нарушена, за да стане така обсъжданото незаконно. Ама засега не посочват - сигурно още търсят. Joy

ПП. Оказа се, че Андариел е единствената /поне си мисля, че няма други/, пишеща в тази тема, която не знае какво работя. Simple Smile

# 595
  • София
гледай каква си, сега и сериал ще трябва да гледам.
Smiling Imp Smiling Imp

Аз съм Злодеидаааа Smiling Imp

Скрит текст:
ау, това лилаво как ми ходи на пепела от рози Simple Smile

Санака, чакай си Joy

# 596
Аааа, този сериал наистина си трябва. Том Елис е на 70-80% мой тип.

# 597
  • София
Хахаха, аз единствена гледам Лусифър у нас, тъкмо привърших третия сезон и сега се мъдря да продължавам ли със следващите два. Аз Аманадиел ли съм или Линда?

Буквално "рошла" съм само аз, моля-моля.

# 598
  • софия

А, не, спирам! Чакам само някой да ми посочи конкретната законова разпоредба, която е нарушена, за да стане така обсъжданото незаконно. Ама засега не посочват - сигурно още търсят. Joy

ПП. Оказа се, че Андариел е единствената /поне си мисля, че няма други/, пишеща в тази тема, която не знае какво работя. Simple Smile

а, не. И аз не зная. идея си нямам даже.

# 599
  • София
Аааа, този сериал наистина си трябва. Том Елис е на 70-80% мой тип.
Много се радвам, че уцелих Nerd

Общи условия

Активация на акаунт