Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 862
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Лейди, стига си чела отстрани, че ей сега ще те номинирам за "лайкър на годината" Simple Smile

# 601
Оф, а може ли да ви се оплача. Коронавирусът ми доказа, че почти нямам приятели. Щото докато беше време да празнуваме и купонясваме, всички бяха на линия. А сега когато е най-трудният период в живота ми, всички си седят по къщите да се пазят от коронавирус. Не, че не си го знаех и преди, де. Ама да измрънкам и тук.

# 602
  • София
Оф, а може ли да ви се оплача. Коронавирусът ми доказа, че почти нямам приятели. Щото докато беше време да празнуваме и купонясваме, всички бяха на линия. А сега когато е най-трудният период в живота ми, всички си седят по къщите да се пазят от коронавирус. Не, че не си го знаех и преди, де. Ама да измрънкам и тук.
Болна ли си? Frowning1

# 603
  • софия
Кажи с какво да помогнем? Мога да пазарувам и да ви носа нещата? Мога и да готвя и да ви нося? Съвсем абсолютно сериозно питам и предлагам! Лекарства имате ли си?

# 604

Погледни го от друг ъгъл. Това е пречистващо от двуличие, лицемерие и лъжа. От личен опит.

Наистина, ако има нужда казвай. Все ще се организираме някак.

# 605
Загубих най-близкия ми човек. Знаете ли колко е по-различна преспектива за това, което се случва в днешни времена и цялата тази истерия? Когато загубиш някой от болест, от която ежедневно умират много, много хора.  Продължаваме да ядем отровена храна, да дишаме отровен въздух и да живеем в този стрес.

Аз съм изкарала короната. А и честно - от както това по-горе се случи, изобщо не ми дреме за короната, дори да ме повтори. Ходя си на работа, въпреки че съм от малкото, които са в офис.

Аз имам смисъл да живея. Има за кого да се боря. Просто за това, което ми се случи се подготвях много години и пак ме завари неподготвена.

# 606
  • софия
уфффффффффффф. Много силно те прегръщм!!!
Дишай!

# 607
  • София
Дриймингфлай, иска ми се бодро да ти кажа, че всичко ще се оправи Disappointed. Но знаем, че тези неща не стават така лесно Disappointed. Приеми моите най-искрени съболезнования и живей заради себе си, заради живота и заради тези, на които трябва да помагаш. Дано намериш радост и утеха скоро. Аз ще се помоля за теб и за твоята загуба.

Ако може да се помогне с нещо, кажи наистина.

# 608
  • София
Дримиг, много съжалявам, прегръщам те!

# 609
  • София
Моите съболезнования за загубата. Нямам думи.

# 610
  • София
Съжалявам за загубата! Disappointed

# 611
Благодаря ви. Аз просто имах нужда да помрънкам. Знам, че нищо не може да се направи. Кажете ми, хората отдръпнаха ли се покрай тази Корона, или просто както казва Фенси, лъсват тези, които са по навик или изгода покрай нас в тези странни времена?

# 612
  • София
Лъсват си. Когато лошото ни сполетява, за да разберем кои са хората, които държат на нас и кои са излишни. Понякога дори враговете могат да се окажат по-човечни от приятелите.

# 613
  • Русе
Въпреки че не се срещаме вече така интензивно, не мога да кажа че хората поне около мен са се отдръпнали.Никой не е лъснал така да се каже. Търсим си се ,къде по телефон, понякога излизаме из парка, поне през седмица някой ни кани на гости в по-съкратен състав.  Но всеки си прави сметката - кой има възрастни родители, кой има близък със сериозно заболяване и общо взето гледаме да пазим близките.  Но пък аз съм доста директна и в реала и щом някой е до мен, е имал възможност да се радва и на бодлите и на розите от край време. Няма нищо излишно.   Липсват ми кафетата с приятели сутрин и съботно неделните сбирки, но като се постопли можем да ги правим навън, както досега.

# 614
  • София
Благодаря ви. Аз просто имах нужда да помрънкам. Знам, че нищо не може да се направи. Кажете ми, хората отдръпнаха ли се покрай тази Корона, или просто както казва Фенси, лъсват тези, които са по навик или изгода покрай нас в тези странни времена?
Според мен някои лъсват, други не. И другото е - много хора сега тотално са се затворили, не искат да виждат никой до степен на пълна липса на контакт. Новото нормално с други думи. Няма какво да се направи за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт