Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 653
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Колежка ми дойде на гости в обедната ми почивка в хоум офиса. Полафихе си и си спомнихми почивките в офиса, в който не сме стъпвали от почти година.

# 496
От известно време вървя по трудния път на самоосъзнаването. Много е труден, а аз съм закъсняла много. Не съм на 18. При нормален живот, нормално семейство и нещата щяха да са различни. Аз ако тръгна да разказвам, нормален човек би избягал в началото ...

Днес осъзнах че не мога да преодолея зависимостта си към даден човек. Няма и 10 мин разговор с него и други и аз съм силна. Домашния ад се издига в нови висоти, но аз се справих доколкото можах.

Аз съм груба, открита и директна и мразя хора които не са научени да говорят. В такова семейство съм отрасла - обиди, физическо и психическо насилие. Не съм като тях и мразя такива хора. Ценя отношение.

Нещо ми е тъжно ...

# 497
Купих си зюмбюлче, четвърто за тази година Blush и получих още едно цвете подарък от моя мъж. Зюмбюлчетата ги използвам вечер да ме приспиват, а денем да се дрогирам  - до компютъра, докато работя и от време на време хващам саксията и мириша.

# 498
Баща ми ме покани на обяд. Беше сготвил любима супа и домашен хляб Blue Heart

# 499
Медика, моля те направи нещо за мен. Обади се днес на баща си и му кажи, че го обичаш. Аз вече нямам татко, на когото да го кажа, така че моля те направи го вместо мен.

# 500
Живеем в сложни и несправедливи времена. Нека казваме обичам те всеки ден Heart

# 501
Черпя ви! Правя 23г.

Отивам на фризьор 🥰🥰🥰

# 502
Анастасия, жива и здрава бъди! Обичана, щастлива и успешна!

Купих си чаша за кафе/чай. Много обичам чаши! Имам много и ги ползвам почти всички. Взех си и един от любимите ми душ гелове с аромат на кокос. Ухае страхотно!

# 503
Черпя ви! Правя 23г.

Отивам на фризьор 🥰🥰🥰
Честит Рожден ден, Анастасия! Бъди здрава, щастлива и винаги в добро настроение! Нека всеки ден в живота ти има много поводи за усмивки и наздравици!

# 504
Честит рожден ден, Анастасия! Изживей пълноценно всеки миг от прекрасната си младост Heart
Днес помолих мама да гледа децата. Пред камината на село съм, чакам си любимия да пристигне и ще имаме време да се видим насаме. Обичам тези откраднати часове...

# 505
ЧРД, Анастасия,бъди здрава,щастлива и с много късмет!
Направихме дълга разходка с малката дъщеря и кучето.

# 506
Днес сутринта направих домашни бисквитки с банан и овесени ядки, също и лек десерт с ядки и брашно от рожков, без печене и варене Simple Smile Ходих да си взема серумчета и кремчета , които си бях поръчала за рутина за лицето, на Revox пептидите, бленд ойл и collagen Amino Acid+ HA. Междудругото , ако някой ги е ползвал ще се радвам да сподели, за пръв път ще ги ползвам. Купих си и една интересна картина върху платно от Пепко на цветям ,много cozy style и ми хареса. Зарадвах се Simple Smile
Сега пия кафе с ядково мляко, запалих си ароматни конусчета и една малка свещ ,  цъкам си на интересни сайтчета и се зареждам с хубава енергия

# 507
  • София
Peypy, може ли снимка на картината? Simple Smile
Напънах се да свърша домакинската работа днес, за да мога утре да мързелувам пълноценно. Grinning

# 508
Обиколих магазините, купих си три нови блузки, меки и готини!

# 509
Анастасия, честит рожден ден!
Да си жива, здрава и много обичана жена!
По темата, мързелувам цял ден Grinning.....само сменям позицията на тялото, легнала, седнала,  с храна, без храна Joy....Ами чувствам се добре, явно от това съм имала нужда в съботният ден

Общи условия

Активация на акаунт