🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 040
  • 842
  •   1
Отговори
# 210
Интересно, това значи, че Рачков е доста в немилост. Даже не му споменават името

# 211
За пръв път във Фейсбук ни победиха 😂 Там няколко души написаха, че е Влади Априлов.

Не мисля, че Рачков е в немилост, просто беше зает до съвсем скоро.

# 212
ИзложихмИ сА. Blush

# 213
  • София
За пръв път българското FBI - БГ мамма да удари на камък. Grinning

Просто много ни се иска да видиме Рачков, затова! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 214
Според вас довечера ще има ли изненада при свалянето на някоя от маските?

Много ми се иска да има изненада. Баба Яга и да е наистина Турбото, ще се зарадвам, но поне другите две да не са спряганите...

+ И аз се надявам Баба Яга да е Боби Турбото. В капките го преоткрих/ не крия, че от Иван и Андрей беше ми адски противен/ , а той бавно  и полека ме превзе. Но... на едно от състезанията , наблюдавайки опонента си Баба Яга  беше легнала .Показаха обувките ѝ , които бяха малък размер и с токчета... Как така   и с такава височина,  Боби има малки крака?

# 215
Азис и Алекс са добър тандем според мен.

# 216
  • DE
Алекс, ако не гримасничи толкова ще е много по-добре.

# 217
  • Испания
Нищо не сме се изложили. Нали го познахме, след като заговори и преди да свали маската.

Не гледам какво пишат във ФБ.

Азис е попадението на сезона, а Алекс го допълва.

# 218
Това с обувките на Баба Яга не го разбирам. Боби се оказа не чак толкова висок, колкото го смятахме. Аз му давах едни 190 санта поне, а той е около 185, качи снимка в Инстаграм до водещите и не стърчеше кой знае колко над тях.

# 219
Честно казано, искам догодина Азис пак да е в панела Simple Smile Алекс-не!
+1  Азис такова шоу направи, другите панелисти не ги бива, Алекс страшно дразнеше в началото, сега е малко по-добре, но нека не е в панела другата година. Пенев не е нужно да казваме дори 😁

# 220
Азис е ок, Алекс е ок, ама този Владо да го сменят догодина, че... Пак ще заеква и във всички ще вижда я Фики, в Теодора Духовникова...

# 221
В нас мъжа следи във Фейса, аз съм си тук Simple Smile . Повече ме кефи с вас да си обсъждам 😁
Мислих,че все пак ще се появи Рачков, но явно няма да е.

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз Алекс я харесвам много по принцип. И в шоуто ми харесва.

# 223
Азис е ок, Алекс е ок, ама този Владо да го сменят догодина, че... Пак ще заеква и във всички ще вижда я Фики, в Теодора Духовникова...
... я Алекс 🙄

# 224
  • Варна
Алекс ми е любимка още от Слави. Азис и него много го харесвам, личи си, че си напаснаха с Алекс като им гледам инстаграмите. Искам ги пак догодина и двамата. Владо го уважавам, но не като панелист.

Айде, бабеткеее!

Общи условия

Активация на акаунт