🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 158
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
На мене представянето на Невена ми хареса, бях я позабравила и отписала откакто отиде в трета глуха. Но същото не мога да кажа за Христиана, някак прекалено ми дойде и истерията по Хищницата.

# 751
Май ще си остана сама харесала участието на Християна и нехаресала това на Невена. За Боби всички сме на едно мнение, макар че и той беше разконспириран доста рано, главно след четвъртото шоу. Моя милост не броя, първа тук му споменах името и не спирах да го повтарям Grinning

# 752
Невена си пее много хубаво, образът не Булката не представи добре. Скучно песни, статично представяне и бързо я разпознахме.

Боби също беше разкрит сравнително бързо, но за мен все пак имаше мъничко съмнение по едно време.

# 753
И аз при харесващите Християна! Всъщност аз винаги съм я харесвала, още от Х фактора, талантливо момиче е. На Невена нещичко и липсва на сцената, щипка сол, захар, артистизъм.......знам ли, малко е, но го няма. Иначе пее момичето, това не може да се отрече. Ако беше направила опит поне за някакво шоу като Боби, а то се получи много статичен образ на тая Булка, дори Християна с образа на Хищницата постигна нещо повече.
А Боби, аз лично като че ли го преоткрих. Не го харесвах в образа на онова "Турбо", противен ми беше и не го гледах. Дори тук в темата, като прочетох, че той е под маската на Баба Яка Яга, не ми стана изобщо приятно. Но ме завладя човекът с тоя образ, всяка събота го чаках с нетърпение и така. Явно си е талантливо момче БобоЯга! Бих искала и на сцена да го видя, но засега няма да стане. При удобен случай непременно!

# 754
Аз харесвам много Невена и Християна извън това им представяне. Тук и двете са НЕ

# 755
Невена си пее много хубаво, образът не Булката не представи добре. Скучно песни, статично представяне и бързо я разпознахме.

Боби също беше разкрит сравнително бързо, но за мен все пак имаше мъничко съмнение по едно време.
Не само за теб имаше мъничко съмнение за Боби-до последно се изписаха от някои хора какви ли не имена-Блатечки,Балабанов и т.н.

# 756
Не забравяйте първите предположения за Бабата тук - Деян Донков, Иван Юруков, Константин, Виктор Калев (преди да го поканят да участва като гост панелист), Александър Сано, Калин Врачански, после се появиха Христо Гърбов, Светозар Христов, Коцето Калки, Силвестър Силвестров, да не говорим за Димитър Рачков, Румен Луканов, Захари Бахаров, Тома Здравков и кой ли още не Grinning Обаче забелязахте ли каква се оказа уликата за Чарли и Алън? Аз си мислех за Иван и Андрей, той имал куче на име Чарли Grinning Е, как да го знаем това?

# 757
Скрит текст:
И аз при харесващите Християна! Всъщност аз винаги съм я харесвала, още от Х фактора, талантливо момиче е. На Невена нещичко и липсва на сцената, щипка сол, захар, артистизъм.......знам ли, малко е, но го няма. Иначе пее момичето, това не може да се отрече. Ако беше направила опит поне за някакво шоу като Боби, а то се получи много статичен образ на тая Булка, дори Християна с образа на Хищницата постигна нещо повече.
А Боби, аз лично като че ли го преоткрих. Не го харесвах в образа на онова "Турбо", противен ми беше и не го гледах. Дори тук в темата, като прочетох, че той е под маската на Баба Яка Яга, не ми стана изобщо приятно. Но ме завладя човекът с тоя образ, всяка събота го чаках с нетърпение и така. Явно си е талантливо момче БобоЯга! Бих искала и на сцена да го видя, но засега няма да стане. При удобен случай непременно!

изцяло се припокрива с моето мнение, само че Боби го преоткрих по-рано. Невена пее супер, но не ми въздейства, няма харизма. Християна много я харесах в Х фактор, симпатична ми е.
за Яга бях убедена, че е Боби. толкова енергия друг няма.

# 758
Аз Боби го открих в Пътят на честта, преди това не съм го гледсла в другите формати, където е участвал и го свързвах само с Турбото.

За Бабата моите първи бегли съмнения бяха за Донков или Вранчански, след това се настани предположението за Боби и никой друг не успях да напасна с Бабката, освен него.

# 759
Аз се майтапех за Калин Врачански, че е под маската на Баба Яга, но реално ми беше доста далеч от него като улики и глас.

# 760
Гледах публикувания тук откъс от шоуто на Слави, според мен той критикуваше своите хора, а не толкова да беше насочена някаква язвителност към Боби. Невена ми харесва как пее, не всяка песен обаче ѝ се получава, малко липсва и мощ на гласа ѝ, а като Булката можеше да бъде малко по-разчупена като образ (повече танц, шоу, но това изисква даден артист да има и заложби на актьор, не само глас). Християна не ми хареса как представи и изгради образа на Хищницата, танците ѝ бяха повече от на Булката, но не се усещаше лекота, така да се каже да идва “отвътре” тази енергия, която при Баба Яга буквално извираше и изригваше. Боби Турбото в Сблъсък не харесвах. Борислав Захариев и останалия му след първата поява на екран прякор Боби Турбото-  с последващите си и настоящи изяви- да.  Талантлив е този човек, дано има много нови успехи, заслужава ги.

# 761
Май ще си остана сама харесала участието на Християна и нехаресала това на Невена.

Аз също харесах Хищницата, а не ми допадна Булката. Заедно с Макарона ми бяха скучни образи. Рядко пишех в темата, но 90% от включванията ми бяха за да мрънкам, че искам да отпадат Grinning
Християна ми беше позната само като име, гледала съм нейния Х Фактор, но нямам останали впечатления от представянето й. Признавам, че останах приятно изненадана от нея.

Че Боби е участвал в Пътят на честта го срещам за пореден път в темата. Всеки път се опитвам да си спомня каква му беше ролята, нямам никакъв спомен да е участвал, а уж го гледах този шедьовър... Grinning

# 762
Малка му беше ролята - баща на съученик на децата на Ивайло Захариев, забравила съм им имената вече. Бяха му изпили някакво много скъпо уиски и той се разправяше да му го плащат. 😄 С това съм го запомнила 😄

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 19:12 от Вαнилия ♡

# 763
# 764
Малка му беше ролята - баща на съученик на децата на Ивайло Захариев, забравила съм им имената вече. Бяха му изпили някакво много скъпи уиски и той се разправяше да му го плащат. 😄 С това съм го запомнила 😄

О, да. Сега ми просветна Blush

Общи условия

Активация на акаунт