Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 958
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • au bout du monde
При моя картофът не се хареса, но от 2 дни е на пащарнак и го яде. Ще му дам още 2 дни и после нов зеленчук. Слагах мляко в началото, но после се отказах.

# 151
Мляко/кърма в пюрето не слагам. След пюрето давам кърма или мляко. В оризовата каша слагам плод, но и чиста си я хапва. От предишния опит- ако кашата е направена с кърма и плодът се втечнява, освен ако не е повече плодова,  отколкото зърнена каша. Аз вече и царевична давам. Взех с морков на Хип. Нея много я харесва

# 152
  • София
Обмислям и аз скоро да почвам захранване, но нямаме столче все още. Някой направил ли е тази покупка и ако да, какво взехте - пластмасово или дървено, с или без наклон на гръбчето? Шезлонга, който ползваме в момента скоро ще му умалее.

# 153
# 154
Взех дървено без легнало положение ще го слагам от 6 месец, сега в коша за колата го храня.

# 155
Малко инцидентна покупка беше при мен, но си го харесах к си го взех:
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-cryspi … guin-1010044-2036
Има наклон, макар че той на 08.01 ще направи 6 месеца.
И аз почнах да го захранвам от миналата седмица, не слагам в пюрето кърма. И новия зеленчук давам чист, ако не се хареса тогава ще смесвам. За сега само пъщарнак и тиква е ял. Забелязвам, че в просто понякога не успявам да улуча момента да не е прекалено прегладнял, ама пък и да не е ял преди 30-40 минути.
Добре дошли на новите попълнения.

Весели празници!!!!!
Здравички да са ни бебоците и ние покрай тях Simple Smile

# 156
А откакто купих един стол за голямото дете за в баба му и дядо му гледам едно основно нещо- таблата са се маха/ мести. Защото сега като е голямо магаре едва влиза в тоя стол ама още иска да яде на него. Макар, че търбуха му вече голям и едва сяда вътре Wink а като го купихме не можеше да стои стабилно и се свличаше Wink

# 157
[/img]         Много съм доволна, защото можеш да си настроиш височината точно колкото ти искаш  и че се върти на  360градуса.Другото,на което аз много държах, е да се маха таблата и стола да се доближи максимално до масата,за да е детето заедно с  нас на нея. А това е за в родителите ми -не вярвах,но се оказа, че на детето му е доста удобно в него нищо, че не се регулира облегалката и не е така мекичко като другото.Абе хапва си стабилно в тях, а нали това е важното. И от двете сме много  доволни. [/img][/img]

# 158
# 159
# 160
  • София
Този на Wunderkid е страхотен на външен вид Heart Eyes мисля, че съм виждала подобни на Cosatto

# 161
  • Несебър
Аз поръчах икейското столче. Има и възглавници за гръбчето и калъфки. Много пара ми се виждат тези столчета, бе. 😁🤯

# 162
То не само столчетата. Всичко детско е на скосмически цени. Поне според мен.

# 163
Това столче взех, но в друг цвят. Седалката има три варианта на наклон. Височината се регулира(въпреки че не мисля, че ще ползвам всички нива) и таблата се маха. Има нещо като мрежа за играчки отзад.
https://www.ozone.bg/product/lorelli-stolche-za-hranene-dulce-beige-bear/

# 164
Момичета, весело посрещане на празника довечера!
За нас, тук, годината май не беше чак толкова кошмарна, но да си пожелаем следващата да е по-добра Simple Smile
Имам няколко питания и размишления:
На вас колко време ви отне да заместите обяда и колко време след пюрето огладняват вашите бебета? Защото моето почва да реве от глад около час и половина след пюрето и аз затова се принудих да вкарам месо малко по-бързо от плануваното, че да го засища.
И втори въпрос - колко време след заместен обяд - като часове - започвате да давате и следобедна закуска? И какви каши взимате? Аз си купих ддна на холе с царевица и тапиока, ама не съм сигурна дали да започна с нея.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт