Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 406
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Последните дни все по-често стои на колене и ръце. Ама само се клатушка.

# 541
Изправя се на ръчички, но до там. Поне се обръща вече. Иначе седнал стои без помощ. Преди, когато огладнееше, плачеше и издаваше един определен звук. А сега направо си казва,, ам-ам-ам,,или само си отваря и затваря устичката, примлясквайки. Толкова е сладък, въобще не бързам да  порасне. Но времето минава неумолимо бързо. Спомням си като излязохме от болницата как си го премятах от едното рамо на другото. Първата му осъзнато усмивка...... Такова  щастие за мене друго няма.

# 542
Днес като ме попитаха на колко е станал и като казах, че е поти на 8 месеца...направо не знам кога са минали. Толкова ме е завъртяло ежедневието, че не знам кога са минали дните Sad
Моето прави опит да е на колене и ръце, за да пължи ама в един момент разперва ръце и крака и в като самолет.
Не казва нищо още. Ама всичко разбира Simple Smile

# 543
Здравейте, момичета  Simple Smile

Как сте емоционално? На мен също времето ми минава ужасно бързо и не мога да повярвам, че беба след броени дни ще бъде на 8 месеца. Ми не искам да пораства толкова бързо, пък! Joy

Иначе лази, а милата седмица се изправи сама на стъпала в кошарата, задържа се за няколко минути така. Вероятно ще проходи по-рано отколкото очаквах  Joy но все още се клатушка като седи и иска опора.
Да са здрави децата Heart то всяко се развива с различни темпове.

# 544
Оххххх, никак ме няма емоционално! Постоянно хленча. Искам да я гушкам, целувам, постоянно да е щастлива. А като се сетя, че ще бъдем разделени 2 седмици, ми се къса сърцето. Може би заради това съм толкова ревлива. Но к преди това бях така. Особено когато плаче, плача и аз.
Така ли не се наредиха тези ревливи хормони.
Косопадът ви намаля ли вече?

# 545
Да. Моят косопад намаля значително.

# 546
Аз вече нямам косопад. Имам косорастеж и съм много смешна с вързана коса. Хем вързана, хем стърчи от всякъде ситни къдрици, защото тая дето сега расте е къдрава

# 547
Малко ме хваща носталгията, като гледам снимки от родилното, наистина времето лети с това малко човече. Вече лази и сяда сам, започна да се изправя, но все още го придържам, защото бързо се отпуска и мята на някоя страна.
Всичко върви чудесно освен нощния сън, който няма оправия и вече 3 месеца е кошмар.

# 548
И при нас 3месеца вече през2,3 часа се буди. Мнооооого рядко се случва да спи 4.На 2 седмици веднъж може би. А да не говорим, че още се приспиваме с люшкане в кошарата. До четвъртия месец спеше при нас, после го свикнах така, та до сега. Има ли някой, който още приспива така? Пробвам без люлеене, но не става.

# 549
Бихте ли казали колко хранения имат децата ви?
Опитах се да го мина на 4 хранения ама май е раничко. Много плаче моето чаве . МНОГО! До мен, в мен, без мен. Абе, продънва ми ушите.
Излизаме навън, че да има мира. Ми, няма. И там рев Sad Пусто, глад ли е, зъби ли са, характер ли е, нямам идея Sad

# 550
Моето има7 хранения.

# 551
Моето яде 6 пъти

# 552
Моята поне 9пъти 😬

# 553
  • София
При нас са 6 храненията за денонощие, като през нощта се увеличиха откакто започнах да захранване.

Времето наистина лети, кога минаха тези месеци не знам...

# 554
Нашите хранения са 6, понякога 7...Миналата вечер станаха 10 Grinning
Странно ми е че от пюрето на обяд много бързо огладнява, има няма 2 часа и зопочва да мрънка.
Моята бубулечка не иска за пълзи, започна за се обръща, но не иска да пълзи още.

Общи условия

Активация на акаунт