Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 399
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Усеща се моето, че има и друго освен лежането, обръщането ама опитите му за пълзене са много смешни. Ако има упора ( ако го държа)и успява да се набере и изправи.

# 556
Моето е с 5 хранения. Обедното с месо, без месо не го засища и това е

# 557
Пет през деня. 3-4 нощни, 2-3 от които са само за бързо приспиване. Кърмя и не очаквам да се махнат.

# 558
  • Несебър
Около 9 хранения имаме и ние. На обяд предлагам храна, после ако иска суче. Плодове, зеленчуци не са толкова калорийни, засищащи, че да държи бебето по няколко часа.
Косопада намаля доста и ми дойде МЦ. 🙂
Къде се разбързала за второ...
Нашата се върти по корем на обратно, избутва се назад. И като седне на гърнето започва да се изправя. На два пъти се изльоска по лице. Решава, че ще си тръгва и чао. 😳 Кафи, вие пробвахте ли гърне? 😁
Щях да питам, знаете ли някое ФБ група или тук за размяна на играчки. Понеже някои хора разменят и въртят играчки с приятели, но ние нямаме около нас бебе. Писват ѝ, изиграни са всички и губи интерес. Не ми се купуват нови, а ако ги въртим така ще има текучество. 🙂

# 559
И аз мисля вече да разчистя играчките. Преди ги пазех за второто ама вече си изиграха ролята и е време да поосвободя място. Така че ако има начин да се разменят, пишете ме и мен.

# 560
Около 9 хранения имаме и ние. На обяд предлагам храна, после ако иска суче. Плодове, зеленчуци не са толкова калорийни, засищащи, че да държи бебето по няколко часа.
Косопада намаля доста и ми дойде МЦ. 🙂
Къде се разбързала за второ...
Нашата се върти по корем на обратно, избутва се назад. И като седне на гърнето започва да се изправя. На два пъти се изльоска по лице. Решава, че ще си тръгва и чао. 😳 Кафи, вие пробвахте ли гърне? 😁
Щях да питам, знаете ли някое ФБ група или тук за размяна на играчки. Понеже някои хора разменят и въртят играчки с приятели, но ние нямаме около нас бебе. Писват ѝ, изиграни са всички и губи интерес. Не ми се купуват нови, а ако ги въртим така ще има текучество. 🙂

Да, започнахме с гърнето. Има сериозен напредък, почти всеки път там ака. Пишкането нещо не се получава.  Опитвам да се водя по него. Понякога въобще не иска да седне в гърнето, стяга се. Не го насилвам. След 30мин пак опитвам. Сяда и си свършва работата Simple Smile

# 561
Аз за играчките да кажа - за да му е разнообразно, поръчвам дървени заготовки - това са основите, от които после се правят магнитчета, куклички и разни сувенири. Има ги в магазините за хоби и арт неща. Дървото е загладено, не е обработено с бои, лакове и други, а цената в сравнение с детските играчки е нищожна. И не дъвче пластмаса Simple Smile

# 562
  • Несебър
Ще потърся, звучи добре. Благодаря!

# 563
Може ли примерна снимка?
Аз за играчките да кажа - за да му е разнообразно, поръчвам дървени заготовки - това са основите, от които после се правят магнитчета, куклички и разни сувенири. Има ги в магазините за хоби и арт неща. Дървото е загладено, не е обработено с бои, лакове и други, а цената в сравнение с детските играчки е нищожна. И не дъвче пластмаса Simple Smile

# 564
Аз с първото дете така накупих разби неща , уж да правя това и онова. Още стоят Wink единствено направихме дъска с различни капачки да отваря. То това после ни все главата, че се научи бързо кое как се отваря Wink дървени играчки купувам от Лидл и Кауфланд. Има голям избор.

# 565
# 566
  • Несебър
Благодаря много за идеята. Страшно ми допадна и поръчах разни фигурки, влакче, чукче, лъжици за мед дори 😁. Дано и на нея да ѝ харесат.

# 567
Супер са! Ще поръчам и аз.
Има ли още бебоци, които спят в мама?

# 568
Аз винаги си я приспивам в мен ,десет Мин на люлеещия стол и готово .После е слагам в креватчето й и си спинка.
Всички бебчовци дърдаросват срички ?
Ние на 5++ казахме няколко срички два три дни и сега на 6++ нищо ,само вика ,мърмори и тук таме някой друг звук.

# 569
Нищо не говорим ние. Тоест само аз говоря де.
Само  мънка тя, постоянно.
И не ме оставя да се отделя за секунда от погледа й.

Общи условия

Активация на акаунт