Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Моя само пръжка с уста. Това е най- висшият звук, който издава Wink

# 571
А вашите имат ли желание да стовт прави. Моята се избутва с краката назад докато не слезе от дивана и застава така

Ама Май не е хубаво все още🤨

# 572
  • Несебър
Ай, какво цадко дупи. 😁
Прави го същото нашата. И всеки път като се опитам да я сложа да седне, изпъва краката и застава като струна.

# 573
Вече само така иска.
Аз го сложих на проходилката вече, че ръцете ми не издържат. Брат му го разнася из къщата. Краката му опират добре, така че да стъпва с цяло стъпало. Но стои по няколко минути, не дълго

# 574
Стои прав и ходи, ако го придържа някой, естествено. Не е проблем. Някои бебета се изправят на подпора в седми месец. Срички казва от доста време. Преди нова година казваше по една. Сега ги повтаря. Обикновено една и съща, но понякога ги комбинира.
Спи в мен през деня доста често, но ако го оставя, не се събужда.

# 575
Беба се изправи сама в кошарата и вече стои дълго време така. По някое време се пуска от високо и днес чак си удари главата в дървената кошара. Направо мисля да вадя обиколниците.
През деня трудно заспива. Направо се виждам в чудо понякога. Но заспива в кошарата, ако я гушна се разсънва и започва да се разглежда Simple Smile
Казва "мама" и "баба". Чат пат по някоя друга сричка. Yellow Heart

# 576
Тия обиколници моето ги прави на нищо, точно както и брат му правеше. Той ги мачка, мести, яде връзките. Сутрин го гледам на камерата преди да го взема, като червей е сред тях Simple Smile Все едно е в лабиринт Simple Smile

# 577
От както се научи да стои седнал, не му е интересно така и иска прав. Пак така подпрян. Не е рано. 7-8 месец крачетата вече могат да издържат тежестта на тялото. Някои дори прохождат тогава.
Вече му е много интересно какво има в чекмеджетата на кака му. Не пропуска да отвори, да маркира с лиги и да тършува Simple Smile

# 578
Взели ли сте предпазители за шкафовете, контактите?
А на гърне започнахте ли да поставяте ?

# 579
Казва ма-ма, ба-ба, гя-гя, дя-дя, ка-ка поне това чувам аз.

# 580
Малииии...колко са пораснали всички Heart Eyes
Ние днес ставаме на 7 месеца. И аз ходих вчера до Джъмбо за предпазители, за мек пъзел, за да го сложа на паркета и да си играе на земята легнала в хола. Станала е невероятно шило и днес..падна от огромната спалня. Беше на страната откъм главата седнала между две възглавници. Как се овъргаля да падне от страната на краката не знам...а бях на метър от нея, да и сменя чаршафите в кошарата. Няма и нищо за щастие. И тя говори разни срички, но още не е зорлийка да ходи и да е права. Фурлакис каза, че може да я слагам в бънджи, проходилка и т.н. за проходилка ми каза след 8-ми месец. Така или иначе нямам  останала от баткото. В нас е и доста тясно, ама знам че няма да има спирка като и дойде музата да ходи и да иска да е навсякъде Joy та ще видя за проходилка дали изобщо да вземам. Как вървите с храните? Някой дал ли е глутен? Аз започнах да и давам бисквити плазмон с глутен от миналата седмица в млякото, та да се каже съм и го въвела частично. Иначе въведох пиле, пуйка и жълтък. Във вторник сме на консултация, та ще видим. За гърне според мен е рано. Тя още не може да стои сама седнала, камоли на гърне Joy Може би от май месец да пробваме тая работа.

# 581
Аз не го оставям на леглото. Оставям го на земята, но на леглото не. Много се врътка и знам ли какво ще стане.
Слагам го в проходилката, защото просто вече е го свърта. Даже бънджито не го иска вече, защото е статично и не се движи.
Много ми е плашлив , от пеещи играчки даже плаче.
Въвела съм пуйка, заек, пилешко. Направо се изкушавам да му дам сухарче. Вечер като седнем да ядем му давам парченца сварен зеленчук, колкото да в занимава и да мога да хапна. Голяма цапаница в това , не е за мен.

# 582
Абе и аз ми е второ дете, ама те са толкова бързи...хаха ама човек знае ли...и аз се чудех за сухари ама ще питам лекарката какво ще каже

# 583
Въведох глутен с малки парчета домашен хляб, след това - каша и плодови пюрета с каша. Според педиатърката седми месец бил най-удачен в това отношение. От месата - всичко без тежките, агнешко и свинско. Въведох и риба, но давам много рядко. Мисля до седмица да почна и с млечните. Така или иначе според последните изследвания се препоръчва  алергените да се въвеждат в интервала 6-8 месец, ако няма семейна обремененост.

# 584
И аз трябва да наваксам, че от 10 месец може вече да вземам кухня.
Не знам и аз какво се бавя. Може би това, че е зима и избора на плодове и зеленчуци е доста ограничен.
А като намерих оня ден домашна кокошка в съседната месарница, направо паднах от изненада. Ама малкото как си хапна. Ах леле. И още искаше Wink

Общи условия

Активация на акаунт