Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 372
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Аз въведох глутен с овесена каша миналата седмица. Няма да въвеждам внимателно овес-ръж-ечемик и т.н и днес ще му дам сухар със спелта да гризка. Следващата седмица ще въведа и сирене.

# 586
Под овесена каша, имаш предвид овесени ядки с вода ли?

# 587
Не, безмлечна каша овес (брашно). Но и с ядки може. Моето ги хареса, а аз имах резерви, заради консистенцията

# 588
Въвела съм зеленчуците, но не всички, то не мога да смогна, ако карам по таблицата, която я има из нета, 2-3 плода, пуйка, пиле, заек, сега е на жълтък, после ще дам глутен. Но се чудя с какво да започна. Педито каза с попара.

# 589
Аз дадох овесена каша днес.
Нямам вече търпение за попарите, кус кус-а и други такива, ще тия каши не знам как ги яде, честно

# 590
Аз много се разбързах с глутена.  Днес му дадох кус-кус. Имах притеснения за консистенцията, тъй като не му дадох бебешки, а нормален (български, който стои по-разварен). Хареса се.

# 591
Има един много хубав, ситен, в Билла, на тяхната марка е мисля.
Аз вече не пасирам много ситно. Лека полека му давам по-едра храна, че да свиква

# 592
И аз така, а и има достатъчно зъбки и се справя със сухар.
Твоето мъниче спря ли да кръстосва крачетата?

Сурови плодове давате ли вече?

# 593
Ами, пак ги кръстосва като е на колене. Не знам колко още да го чакам. Днес сме на консултация и ваксина, че много закъсняхне

# 594
Лесно ли заспиват вашите бебоци? При нас е голяма борба и рев.

# 595
Мами въведохте ли рибата? Как се захранва ? Нашата лекарка не сподели нищо, че не спря да и звъни телефона...не ни отрази това път

# 596
Лесно ли заспиват вашите бебоци? При нас е голяма борба и рев.
През деня заспива лесно, вечер е мъка.

# 597
Лесно заспива, но през деня са кратки дрямки от порядъка на 3 х 30-40 мин.

Рибата още не съм въвела. С първото въведох с бяла риба (треска, хек). Дадох няколко пъти и после, вече в кухнята скумрия.

# 598
Как да дам круша? Да я пека или на пара?
Предтои ми да закупя ам за малката. Можете ли да ми препоръчате някакво, че грам ме няма.

# 599
Аз круша и ябълка ги варя на пара ,после блендер и давам.
Въведох някои птичи меса и от една седмица давам жълтък през ден.
Мога ли да почвам глутена/смятам с каши да го въвеждам) или да мине още малко време с  жълтъка?

Общи условия

Активация на акаунт