Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 369
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Аз също на пара. Днес в овесените ядки сложих настъргана прясна ябълка. 

За глутена,  моят съвет е да се изчака още 1 седмица и тогава да се въведе. Просто,  за да може да е посвикнало коремчето с трудно смилаемия жълтък.

# 601
Аз дадох вече сухар на малкото. Трябва сега и сиренето да въведа и да давам попара за закуска. Следобеда да давам каша. В млякото да слагам безмлечна каша. Ама това няма да го правя.
Тъкмо мина на 4 хранения, сега иска пак на 5 да го мина. А на 4 ми е идеално, защото следобеда мога да му организирам следобедния сън спокойно..

# 602
Моето попарата тотално я отказа. Голямо плюене. До момента това е единственият отказ.

# 603
Моето попарата тотално я отказа. Голямо плюене. До момента това е единственият отказ.
Голямото много харесва попара. Даже като видя бебко, че яде " попара" поиска и той Wink
Сега ми остана млякото и жълтъка.
Ще записвате ли децата на кухня? Силно се надявам да му хареса, че е голямо облекчение.

# 604
И мойто голямото много си я хапва до ден днешен,  но малкото хич. Поне сега.
Имам бележка от педиатъра за кухня и на 8м ще започнем.  Надявам се да му хареса,  защото е голямо удобство, особено за лятото.  А и честно казано,  аз не мога да му разнообразявам от към месо. Иначе нахут,  киноа, кус-кус ми идват на помощ в иначе еднообразните зеленчуци

# 605
Честита Баба Марта на всички мами и техните бебоци! Желая Ви много здраве, да сте румени и засмени.

# 606
Честита Баба Марта ,момичета да сте живи ,здрави и щастливи ,вие и семействата ви.❤🤍😊

# 607
  • Несебър
Честит празник, мамчета!
Исках да ви попитам, вашите бебоци по колко дремки правят на ден, лесно ли се приспиват и как им върви сънят като цяло? 😬

# 608
Две. Преди обяд и следобед

# 609
Ако каката е вкъщи 3 много кратки- преди обяд, след обяд и в 18ч. Ако я няма 2 - преди обяд около 40 мин, следобед около час

# 610
Две или три спанета има, зависи кога става сутрин. През деня заспива лесно, ако сме навън спи дълго, вкъщи 30-60 мин макс.
Вечер екшъна продължава с пълна сила!

# 611
Ако каката е вкъщи 3 много кратки- преди обяд, след обяд и в 18ч. Ако я няма 2 - преди обяд около 40 мин, следобед около час
Аз много се боря да оеднаквя следобедния им сън. Да имам малко време да свърша нещо. Иначе в едно постоянно въртене на деца. Едното става, другото ляга. Едното яде, после другото яде.

# 612
Говори ми,  вкъщи ли е голямата си слагам бяла ризка Simple Smile

Аз да си кажа за малкия- още не пълзи, само се клатушка,  но се изправи в кошарата. Зъбите растат бавно,  но никнат като гъби. Още не хваща играчките с 2 пръста, а с цяла ръчичка. Вашите започнаха ли? Имат ли нови умения, пляскане?

# 613
Говори ми,  вкъщи ли е голямата си слагам бяла ризка Simple Smile

Аз да си кажа за малкия- още не пълзи, само се клатушка,  но се изправи в кошарата. Зъбите растат бавно,  но никнат като гъби. Още не хваща играчките с 2 пръста, а с цяла ръчичка. Вашите започнаха ли? Имат ли нови умения, пляскане?
Ако даването на "пет" и тропането по масата се брои - да. НЕе пляска още, но не съм го и учила. Иначе хваща играчките и мести от едната в другата ръка. Много се заиграва с едно светещо топче.

# 614
Смях се за пляскането. Пляска върху чужди ръце, като ги подадеш и кажеш "пляс-пляс". С неговите не може още. Маха за чао. Изправя се от опора. Много дръпна за седмица. При момчетата явно действително често са скокове. Хваща основно с цяла ръка, въпреки че понякога лови с пръсти(например парче храна). Разбира две-три прости думи като лампа и котка.

Общи условия

Активация на акаунт