Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 364
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
За пляскането с ръце питах, защото около мен 2 дечица на същата възраст, пляскат - едното като се нахрани, другото просто повтаря, когато някой друг го прави. Сверявам часовника. Моето не пляска. Дъщеря ми на 10+ е започнала.

# 616
Моето пляска. Не пълзи и не  се изправя само още. Седнал стои перфектно самичък. Слагам го на дебело одеяло на пода, играчки около него и така стои около час, след което започва да мрънка-идва време за сън. Все още сме с 2-те долни зъбчета,които излязоха на 5-ия месец.

# 617
Моята не пляска и не маха. Сама не си играе никак. Стои за няколко минути седнала. Сънят е ад. Истински АД. Плач и блъскане по мен преди да заспи. Без значение къде сме, без значение дали по-рано или по-късно я приспивам. Иначе спи 3 пъти по около 35мин.

# 618
Здравейте! Малката е на 7 месеца, има 2 зъбчета, които се показаха на 5м., В момента горния венец е ето така.
Дали е ударено, или зъбче излиза, защото много е палава, обикаля стаите, бяга с паяка, и не знам от какво е така

# 619
Зъбче е. Така се бяха надули венците преди да излязат зъбите

# 620
Зъбче е. Така се бяха надули венците преди да излязат зъбите
Там където съм оградила е като дупка така да го нарека.... Явно пробива, не знам вече, много е неспокойна Sad

# 621
Ами приличаше много

# 622
# 623
Има ли други, освен моята Бонбона, без зъбче още?

# 624
И ние сме без зъбчета Simple Smile
Всичко ръба , но зъбче няма още ...

# 625
Значи не сме сами Simple Smile

Аз слагам на гърне от няколко дни, че ми писна да се подсича. Така, че ще се надявам това да ни е новото “умение “ 😀

# 626
И аз взех гърне, обаче идея си нямам кога да го слагам Thinking
Сутрин ака докато го храня, ама да го храня на гърнето ... малко не ми се вижда ок

# 627
И аз взех гърне, обаче идея си нямам кога да го слагам Thinking
Сутрин ака докато го храня, ама да го храня на гърнето ... малко не ми се вижда ок
Моя позната нейното момиченце така го хранеше, докато свърши работата на гърнето.. аз не съм опитвала с каката, може с бебето да пробвам, зависи режима как ще е

# 628
Слагам я винаги веднага след сън. Доста често докато пишка, ака. Веднага след хранене. Слагам я и винаги когато се сетя, на около час, по интуиция. Пада голямо събличане и обличане. Понякога от бързане да не изпусна момента , дърпам тиктака на бодито с ряз 😀
И да, давала съм да суче, докато е на гърне. Но аз смятам, че от самата поза, ще се изходи и преди това.
Иска се търпение.

Сменихте ли кошницата за кола? Какъв стол си взехте?

# 629
С гърнето нямам особен успех. Сутрин след сън и на обяд веднага след храна върши някаква работа.  През останалото време се задържа на гърнето 1 мин максимум. Става или се навежда към пода и "изпълзява" и повече не иска там.
Иначе бодитата вкъщи не ги закопчавам, само запасвам.

За столчетата за колата тези дни трябва да вземем, защото кошът вече не му е удобен. Приятелка,  която продава бебешки стоки е с Kika boo 4 в 1 и ми го препоръчва. Ние сме се насочили към Britax, цената ни идва висока, обаче. Така че с интерес ще следя

Общи условия

Активация на акаунт