Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 321
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Несебър
Всеки път. Слагам я на гърнето, изпикава се и започва да се изправя. Махам я, дибидюс направо я слагам на пъзела на земята, играе си и като мине малко време, пак я слагам и после обличам.
Много се кефя как толкова мами сме се мотивирали от малки да ги учим. 😁
Столче взехме втора ръка на Лорели, супер запазено, с легнало положение. Доволни сме.

# 631
Вижте за столче за кола в амазон, немския. Поръчва се през Габко. Ние взехме бритакс за 200лв. Е по-старичък модел, че нямаме изофикс на колата, но и той тук струва 580лв

# 632

Момичета, вече е като рана Sad
Много я мъчи милата, много плаче и не знам вече какво да и дам да я успокои Sad

# 633

Изглежда ми като да се ударила някъде. Защо не опиташ Анафтин бебе. Обикновено при травми в устната кухина стават афти и наистина са много болезнени.  Simple Smile

# 634
При зъби генгигел дава някакво облекчение. На горните резци венците бяха почти черни от съсиреци. 10 дена пробиваха. Много трудно беше.
Гърне- не преди година и два-три месеца ще въвеждам. Понякога почнали да се стискат, ако са твърде малки. Знаят, че трябва в гърнето, но още не могат да кажат.

# 635
За това се поставят често, а не се държат с часове. Тази практика не е измислена сега.
Дали или как става това поръчване с Габко? Габко какво е 🤔

# 636
Голямото ми дете започнах да го слагам на 10 месеца. Може би и бебко ще е тогава.
Няма да го храня на гърне. Храненето е хранене яденето- ядене. Аз слагах след ставане сутринта, след следобеден сън и преди къпане. Ама успех и аше след година и няколко месеца

# 637

Изглежда ми като да се ударила някъде. Защо не опиташ Анафтин бебе. Обикновено при травми в устната кухина стават афти и наистина са много болезнени.  Simple Smile
Не ми изглежда на афта .. не знам и аз вече, долните зъбчета така бяха като пробиваха, сега пак погледнах станало е бяла точка
Ето намерих снимка

# 638
На мен ми изглежда на нормално пробиващо зъбче. Пробвай с метална лъжичка дали няма да чуеш почукване като го докоснеш.

# 639
  • Несебър
Мисля, че няма нищо притеснително. Сигурно скоро ще пробие зъбче. Може да е лека раничка от долните зъби или да пробива и да разранява лигавицата.

# 640
Мисля, че няма нищо притеснително. Сигурно скоро ще пробие зъбче. Може да е лека раничка от долните зъби или да пробива и да разранява лигавицата.
Ами не се чува почукване... Явно трябва още време

# 641
За това се поставят често, а не се държат с часове. Тази практика не е измислена сега.
Дали или как става това поръчване с Габко? Габко какво е 🤔
Посредник са някакъв. В интерес на истината не знам как точно работи , защото приятелка ми го поръча през тях. Имат сайт gabco.org.  Ако там няма упътване как се поръчва, ще я попитам и ще кажа

# 642
  • София
Дали Или какво столче взехте и от къде, от Амазон или друг сайт? И ние искаме Бритакс без изофикс. Относно Габко - поръчваш си стока до техен адрес в Германия, след което те ти я доставят до България. Плащаш си на килограм.

BonniBonn и моето няма нито едно зъбче все още, не виждам и наченки на зъбоникнене. Не иска и да седи (на 7++ стана) набира се, но само това. Но пък срича усилено, казва неосъзнато ба-ба, де-де, да-да и разни други. Ма-ма не му идва на езика все още въпреки моите усилия и повтаряне 😆

Как сте със спането? При нас се влоши много откакто стана на 6 месеца, започна да се буди да суче по сто пъти, а преди това имаше само 1-2 нощни хранения. Сега положението е кошмарно...

# 643
И аз търся без Изофикс, че нашата кола няма.

Нощният ни сън стана кошмарен. Постоянно будене, рев по 2-3 часа. Не е от зъби. Абсолютно спокойни са венците.
Сутрин взе да се буди с час по-рано. Не виждам кога се наспива изобщо 😀 Главата ми вече е бурен океан🥴

# 644
  • Несебър
Нашата дунда е решила, че ще си става в 6 часа сутринта, а до преди няколко дни си спеше до 7 и 30. А, аз хич не съм човек преди поне 6 и половина 😭. Вечер по 3 пъти се буди. Всяка. Като по часовник.
Явно като види, че съмва и не може да лежи повече в проклетата кошара, трябва да шава и да става.
Честит празник, мамчета! Бъдете щастливи, красиви и усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт