Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 707
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Ми аз няма повече да споря, щото си давам сметка, че е дразнещо, ама само две неща:
1. Това, че нещо го пише в блога на Хедра, не ми е аргумент и 2. Всеки да си прави каквото иска, ама изборът да е информиран - за всяко нещо има колкото аргументи против, толкова и за.

# 91
Здравейте, момичета,
аз съм от юнските мамчета 2021. Търся си домашен фетален доплер - втора употреба, но не намирам из сайтовете за обяви.
Ако някоя от вас има и би го продала, ще съм благодарна да ми пише. Relaxed
Пожелавам да растат здрави всички бебчета!

# 92
  • София
Как сте със спането? Моето човече от два дни много трудно заспива вечер, почва едно мрънкане, което прераства във викане и това продължава 2 часа. През деня също помрънква преди дрямките, но е за кратко. Гледах венците да не би да са зъби (на 4+++ е), не ми се струват подути, но се лигави обилно и си дъвче ръцете непрестанно. Към гризалки не проявява интерес.

# 93
И ние сме така последните две вечери 🤪
През деня си спинка добре ,но вечер трудна работа ....но си мисля ,че са си зъбки ,защото като й правя масажче на венците с напръстника или четчиците й харесва и се успокоява.

Да ви питам как се справяте със скубането ?
Много ме скуби и вече втори път виждам в акито косъм .Притесних се да не й стане на коремчето нещо с тези дълги косми .
Много ми капе косата все още ,сутрин разресвам хубаво ,да падне каквото има да пада и вързвам ,не знам какво др да направя.

# 94
И аз често виждам мой косъм в акито на малката, но едва ли е проблем. То няма как да се разгради и си излиза. Постоянно ми капе косата на мен. Всеки път щом прекарам ръка по опашката, шепата ми е пълна. А не е да дърпам или опъвам. Те са си готови паднали.
Ние нощно време все още се будим със зор от корема. Снощи 2 часа и половина се опитваше да изкара газове, които я мъчиха. Накрая успя, но беше много изнервена и уморена.
Иначе често я забелязвам, че си гали ушите, дърпа ги понякога. Лигите едно на ръка, дъвчене на всичко, че и на пръста ми дори. Но още са спокойни венците, нито подути, нито СЕ белее нещо. Обаче съм сигурна, че и те я тормозят освен коремчето.
Да ви се оплача, моята госпожица Вече не иска да стои в люлката. Надига дупе и се измушва надолу, краката й отиват във въздуха, започва да мрънка много и докато не я взема не спира да се удря в люлката. До сега там ми беше спасението 15 Мин, сега и това отпадна.

# 95
  • Несебър
Бони, защо не пуснете една микробиология на фецес? Чак ми става мъчно и за двете ви как се мъчите с това бебешко коремче 😔. Знам ли, просто съвет...непоискан 😁

# 96
Всъщност това не е никак лоша идея. Не се бях сетила. Благодаря ти 🤗

# 97
Момичета някой давал ли е от бисквитите на плазмон в млякото? От тези:
https://visvitalisbg.com/product/plasmon-bishkoti-biberon-bez-gluten-4-200-gr

# 98
Здравейте, момичета! Идвам да се оплача и похлваля.. С ММ сме болни от коронавирус, той вече се оправя, но аз с всеки ден се чувствам по-зле, бебка се държи, дано се оправяме по-бързо.
А вчера най-накрая беше заветното обръщане! На 5++ от гръб на корем, днес вече е фурия Grinning
Също така от една седмица използвам нов метод на приспиване, понеже вече психически и физически не издържах на люшкане+зайченцето бяло. Сега вече оставям в леглото, намалям осветлението, пускам бял шум и се скривам зад главата ѝ да не ме вижда и само подавам биберон от време на време. Понякога реве и се тръшка, понякога само мрънка и смуче ръчички, но в повечето случаи за 10-15 мин е заспала.

# 99
Защо ти е да го правиш?
И с голямото ми дете четох за тях, но не съм давала. Аз дори обикновени бисквити съм му давала много малко до момента.

# 100

Аз давах в млякото на Пласмон само ,че бяха в метална кутия натрошени.Давах ,защото беше поспрял да яде млякото и така гл стимулирах да го прояде пак.
Сега от време на време му слагам в някой пюренца.

# 101
За подсечено дупе с какво мажете? До сега не ни се е случвало, но от 2-3 дни е много червено, днес и пъпчици му се появиха. Мажа със судо крем, но вече е по-зле..

# 102
  • Несебър
Открийте причината, заради която се подсича и я отстранете. Памперсите сменете, спрете да използвате мокри кърпички. Може да е от зъби, ако изникват. Подсушавайте много добре навсякъде. Аз ползвам памук или памучен тампон и преварена вода за забърсване при смяна. Ако е наако, мия винаги. Бепантен помага.

# 103
hope, моето дете стана така няколко дни преди да му избие първото зъбче.

# 104
За подсечено дупе с какво мажете? До сега не ни се е случвало, но от 2-3 дни е много червено, днес и пъпчици му се появиха. Мажа със судо крем, но вече е по-зле..
Lavera ползвам. Имаше един период с подсичане в началото. За два дена мина

Общи условия

Активация на акаунт