БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 20 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Аз съм си на диета.
Перманентно.
Не пия,не близвам,не помирисвам алкохол.
Не ям риба,не ям червени и пушени меса,пастет,гъби боб,мазно,пържено...
Ям картофи,ориз и пиле.
Банани.Малко шоколад и захар понякога.
И без това няма почти какво да ям.
Сега така ми се яде кисело мляко,но не смея...
Подаграта при мен е явно част от метаболитния синдром.Затова се е получила.Ужас просто.
Болки ужасни...без обезболяващи отново...

# 631
http://riokozpd.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D1%80 … D0%B3%D1%80%D0%B0
Тук пише, че млечни са позволени.
Много коварно заболяване. Съжалявам.

# 632
Аз мисля за Пфайзер, но то пък сега я прибраха и няма за простолюдието.
Не знам какво ще реша и ще се случи.

# 633
Аз мисля за Пфайзер, но то пък сега я прибраха и няма за простолюдието.
Не знам какво ще реша и ще се случи.
Запиши се при личния лекар за тази ваксина. Март се очаква. Пий седмица противоалергично за всеки случай.

# 634
  • Бургас
http://riokozpd.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D1%80 … D0%B3%D1%80%D0%B0
Тук пише, че млечни са позволени.
Много коварно заболяване. Съжалявам.
Те даже са препоръчителни за подагра.
Аз имам много тежък колит,който кърви,ако се раздразни.
Млечни го дразнят.

За тези ваксини...
Аз си мисля,че бутне ли се имунитета, всичко може да се случи при хора с автоимунни.
От вирус ми се е отключвала криза с колита.Не вярвам да е невъзможно от ваксина да се отключи...
И да не бях алергична,пак щях да се замисля...
Синът иска ваксина.Но той като бебе също направи тежка реакция със задух и посиняване от ваксина-Пентаксим...
Все го мрънкам на баща му,ако се затрия,той поне да запомни,но не знам дали ме отразява.Та синът няма да се ваксинира.

# 635
Хора, като пиете някакви успокоителни минава ли ви потенето? Снощи пак не се чувствах добре. Имах сърцебиене и ми се потяха краката и дланите. Пих половинка ксанакс и сирцето ми се успокои, и дланите и краката ми изсъхнаха. Заспах като човек направо. Иначе нощни изпотявания ме съм имала от 10тина дни. Събуждам се суха. Днес сутринта пак половинка ксаанаксче си пийнах и още не е започнало великото потене.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 17:51 от MilenaBA

# 636
Хора, като пиете някакви успокоителни минава ли ви потенето? Снощи пак не се чувствах добре. Имах сърцебиене и ми се потяха краката и дланите. Пих половинка ксанакс и сирцето ми се успокои и дланите и краката ми изсъхнаха. Заспах като човек направо. Иначе нощни изпотявания ме съм имала от 10тина дни. Събуждам се суха. Днес сутринта пак половинка ксаанаксче си пийнах и още не е започнало великото потене.
Аз имам потене, но рядко и само вечер докато спя, при мен гърди и кръста се потят. Иначе през деня не, изобщо. Но пия само мента, глог и валериан, капки и магнезий вечер. С ниско кръвно съм постоянно, а до обяд сърцебиене. Вече не му обръщам внимание 😁. Толкова се депресирах този месец, ужас. Утре отивам една ампула хиалурон в устните... М... Им на болестите, то една след друга.

# 637
Хора, като пиете някакви успокоителни минава ли ви потенето? Снощи пак не се чувствах добре. Имах сърцебиене и ми се потяха краката и дланите. Пих половинка ксанакс и сирцето ми се успокои и дланите и краката ми изсъхнаха. Заспах като човек направо. Иначе нощни изпотявания ме съм имала от 10тина дни. Събуждам се суха. Днес сутринта пак половинка ксаанаксче си пийнах и още не е започнало великото потене.
Аз имам потене, но рядко и само вечер докато спя, при мен гърди и кръста се потят. Иначе през деня не, изобщо. Но пия само мента, глог и валериан, капки и магнезий вечер. С ниско кръвно съм постоянно, а до обяд сърцебиене. Вече не му обръщам внимание 😁. Толкова се депресирах този месец, ужас. Утре отивам една ампула хиалурон в устните... М... Им на болестите, то една след друга.
Хаха, браво на теб. Намерила си си нещо, което да те накара да се чувстваш добре. Аз днес бях на фризьор да ме боядиса и подстриже. От коса почти до кръста, сега е до раменете! 😢 Половината от гъстотата си отиде с боядисването, другата падна на плочките от дължината. Плаче ми се, но нямаше смисъл да е дълга и проскубана. Не разбирам този косопад следродилен ли е или от хормоните.

# 638
Хаха, браво на теб. Намерила си си нещо, което да те накара да се чувстваш добре. Аз днес бях на фризьор да ме боядиса и подстриже. От коса почти до кръста, сега е до раменете! 😢 Половината от гъстотата си отиде с боядисването, другата падна на плочките от дължината. Плаче ми се, но нямаше смисъл да е дълга и проскубана. Не разбирам този косопад следродилен ли е или от хормоните.
Утре и аз съм на фризьор. Моята отпада буквално за пет седмици. Преди едвам я изправях за половин час с пресата, сега за 10 минути е готова. Няма да коментирам колко ми струват шампоани и тн. Всичко на Kune и Мароканско злато.. 😓😓😢

# 639
На теб от болестта ли ти опада? Добре де защо на някои им пада косата от тази болест, а на други не? Виж, Мереленда беше писала някъде изстраниците, че има гъста коса, въпреки хиперфункцията?

# 640
На теб от болестта ли ти опада? Добре де защо на някои им пада косата от тази болест, а на други не? Виж, Мереленда беше писала някъде изстраниците, че има гъста коса, въпреки хиперфункцията?
Сега започна да капе, не знам. Никога досега не е било.

# 641
А, падаше в началото на заболяването, но с хапчета бързо се спря. Месец някъде. В хипо се омазняваше за ден (течеше олио направо). И там бързо се коригира, като намалих хапчетата. Но пролет и есен си имам засилен косопад, и после се сгъстява. Сега обаче като минах 43 и няма спирачка косопадът от няколко месеца. Трак се активира. Отдръпва ми се отпред на челото косата, като мъжко оплешивяване. Депресира ме много това, но наред с хормони на щитовидната, ЕГН и половите си дават отражение и май не само при мен.
Миналият октомври започна скорострелно да пада. Мислех че сезонният косопад, но като пуснах и Трак- повишен, косопадът не спира, а и проблеми с цикъла- перименопауза, всичко си има обяснение. Неприятно, но...
Ей я косата в темата, малко преди да навърша 43. Падаше на топки по това време. Има снимка в скрит текст. Сега не ми се снима. Подрязах я доста. Не се спря.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1250629.960

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 20:16 от Merelenda

# 642
Боже, аз вече се чъдя какво да мисля. Уж пише, че в хипер функция все ни е топло и се потим, а на мен краката и ръцете са ми все ледени. Хем са ледени, хем се потят. Нали това със студени крайници било при хипо? Аз съм в хипер в момента, защо се получава така?

# 643
И моите са студени и съм качила 1.5 кг за десет дни. Ще се превърна в топка накрая. Започнах йога и гимнастика вкъщи, защото ми каза Доцент Тодоров, кинезетерапефт, че сега нищо свързано с болка или натоварване... Изобщо всичко се скапа.

# 644
Мереленда, като те прочетох, щях да ти кажа да подкарваш къната, че да си оправиш косата. Но с толкова дълга коса съм сигурна, че няма да ти се занимава.
FBID873464872699674, внимателно с филърите, при нас с автоимунните, има вероятност от разни алергични реакции.

Общи условия

Активация на акаунт