🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 900
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Данчо събра двете пиленца,Данчо ще ги раздели Simple Smile

# 1 216
Ясно , Петър оплешивява, не танцува добре и има кредит.
Но май той по-адекватно се държи от осталите.
Няма от какво да се срамува, като излезне . Или поне аз не се сещам сега.
Много ми беше антипатичен в началото, но сега ме радва.

# 1 217
  • София
Петър и на мен ми стана симпатичен последните седмици. Само трябва да внимава като го питат коя би избрал:
Отговор А: - Даяна
- Б, Б, отговор Б

# 1 218
Не знам дали е коментирано вече, но и Мара била преди Фермата в тв предаване, с все семейството. С едно на ум съм вече дали е чак толкова чиста момина сълза.
Догодина в Мастър Шеф може би...

# 1 219
  • Sofia
А на медалите за най-хубава Петър ли се обади за Габи? Grin
И за мен тя е най-хубава от подборката, ама Данчо пристрастно го връчи.

# 1 220
Не знам дали е коментирано вече, но и Мара била преди Фермата в тв предаване, с все семейството. С едно на ум съм вече дали е чак толкова чиста момина сълза.

В кое предаване? Има ли го някъде да я видя? Simple Smile Че аз много-много тв не гледам по принцип..

Аа, да, намерих го, така си и помислих, щом е със семейството. Simple Smile

# 1 221
Естествено, че заради Дая Пешо е оплешивял. Joy

Още от преди Фермата явно. На тази снимка бая плешив изглежда.
От предчувствие, Смилянке. От предчувствие що го чака е оплешивял. То не бе Канчето дето едвам се отърва, а и не е сигурно че се е отърва. Айде сега пък Дайчето. То е мънкане то е целифки на ръцето то е чудо. Ма къ да не ти окапе косата. От зор е

# 1 222

Аз видях в профила и във фейсбук нещо такова, ама не го намерих епизода. Ако някой може да даде линк, ще е супер. 😁

# 1 223
В кое предаване е участвала със семейството?

# 1 224
Знае ли се Даяна как е попаднала в сериала и то директно в главна роля?

# 1 225

Аз видях в профила и във фейсбук нещо такова, ама не го намерих епизода. Ако някой може да даде линк, ще е супер. 😁
Сигурно в Размени съпругата, те опусумите и Халваджиян си ги въртят едни и същи до втръсване и отвъд. А щом все се вре тук и там за пари...ясни са нещата.

# 1 226
Копирах линка от фейсбук: https://www.potv.bg/a/kazarmena-disciplina-sreshtu-liubov-i-svob … v-zaQeV4EhTTk4LNE
Ясно помня, че като каза, че е влязла само заради мъжа си, Надя я попита наистина ли, а Мара потвърди много убедено. А май май си има мерак и тя да е на екран.

# 1 227
  • София
А на медалите за най-хубава Петър ли се обади за Габи? Grin
И за мен тя е най-хубава от подборката, ама Данчо пристрастно го връчи.

Мисля, че Надя и Мария вкупом или Ваня. Еби някоя от жените го каза и другите веднага се съгласиха и таман да почне гласуване и Данчо избърза и даде медала на Дая без реално да се е провело гласуване.
Иначе за мен Габи е много по-красива от Даяна. И по-сексапилна.

# 1 228
Ми, чуди се Марчето кЪк да изкара пари за бизнес начинанията на  мъжа си. Видяла е, че като медийна звезда може по-лесно да стане и е тръгнала и тя по кастинги. Да вземе от нея пример Дайчето и да земе да изсухли таз заешка кожица и тръгне и тя, че белким се поошлайфа като Марчето. Я колко симпатия събра, въпреки бабаитското и поведение. Тъй се става известен. От едно риалити в друго и... вземеш, че блеснеш.

# 1 229
Ми, чуди се Марчето кЪк да изкара пари за бизнес начинанията на  мъжа си. Видяла е, че като медийна звезда може по-лесно да стане и е тръгнала и тя по кастинги. Да вземе от нея пример Дайчето и да земе да изсухли таз заешка кожица и тръгне и тя, че белким се поошлайфа като Марчето. Я колко симпатия събра, въпреки бабаитското и поведение. Тъй се става известен. От едно риалити в друго и... вземеш, че блеснеш.

Заешката спална одежда има ли опашка? Това ще е сладко 😀 Единият по ританки, другият като на карнавал в детската градина. Калоянчо запасал потника. Смърт на секса във Фермата 6!

Общи условия

Активация на акаунт