🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 833
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 230
Е то за всеки изтече, че е участвал и някъде другаде. Данчо в "черешката" съм го виждала също. Чудя се Даяна защо не е влязла в "Игри на волята". Там все млади красиви мъже, свободни, спортисти ( с добър ген). Нямаше да има овчи лайна, миене на тоалетни и злобни лелки. Нали водещата ѝ е приятелка, пък и в Нова има повече места за изява на актьори - то сериали, то капки, то маскирани певци.

# 1 231
  • русе
След като вече е приключил сезонът във Фермата ,позволени ли са посещенията  там и как става ?
Много искам да отидем и да разгледаме цялата Ферма

# 1 232
След като вече е приключил сезонът във Фермата ,позволени ли са посещенията  там и как става ?

Тя се вижда от автобуса (69). Мирон каза, че юртите от Фермата 3 са разрушени, но всичко от Фермата 6 ще си остане и ще се ползва от стопанина Андрей

# 1 233
Е то за всеки изтече, че е участвал и някъде другаде. Данчо в "черешката" съм го виждала също. Чудя се Даяна защо не е влязла в "Игри на волята". Там все млади красиви мъже, свободни, спортисти ( с добър ген). Нямаше да има овчи лайна, миене на тоалетни и злобни лелки. Нали водещата ѝ е приятелка, пък и в Нова има повече места за изява на актьори - то сериали, то капки, то маскирани певци.
То не е късно, де... Тя може сега като ги зачеше всички реалита да мине. Още повече, че вече ще знае как да си изиграе козовете правилно. Тук натрупа опит, не актьорски, разбира се, но и това ще стане. Пък, нищо чудно и скоро да я вземат като Ива Екимова да коментира с разбиране поведението на хората. То и Ивчето от нищото се появи (момиче на Къци) и с нищо кой знае какво не известна, освен с известните си появи по шоута и като съпруга на вокалиста на Сленг. Тъй, че всеки има шанс...

# 1 234

Май след финала ще може. Иначе днес мернах в instagram stories на Дана ,купон се вихри там с участниците.

# 1 235
  • Sunshine state
И според мен Даяна я е направила сложна с нейните недомлъвки.

# 1 236
# 1 237
Даяна поиска и получи писмото на Петър. Прочете го без никакви скрупули.🤪

# 1 238
Даяна е аут в събота..

# 1 239
  • София
Хахахах, познааах, познааах. Хахаха, никакъв шок не е.
Абсолютно бих я пратила и аз на дуел таз мърлява лигла-

# 1 240
Уааааааааааа, е не! Данчо, Данчо, отмъщението на зарязания мъж

# 1 241
  • Sunshine state
Уау.. Шок и ужас! Хах

# 1 242
Мери Ан, много си добра! Браво!
Тоя Данч е голям резил.

# 1 243
О, много яко, Дайка отива на дуел, най-накрая. Надявах се на такова развитие. И нека драмата започне СЕГА

# 1 244
Кажете ми ,че сънувам!

Общи условия

Активация на акаунт