🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 865
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Другата България
И Дайче се справя, но Надка няма кой да я стигне.

# 1 201
Кой е най-големият енергиен вампир от всичките 21 участници, според вас?

На мен Даяна така ми действа. На снимки обаче много я харесвам (като не говори и не се превзема 😀), много фотогенична е. За модел би била супер.
Надя по-скоро ми е темерут.

# 1 202
  • Sofia
За мен Ванчето и Даянчето  са по-изтощителни. Едната не спира да цвърчи и търчи, другата все обидена и изискваща.
Надка е суров и пресметлив човек, но ми е по-лесна.

# 1 203
  • Варна/Амстердам
Надя, но честно казано онези, които й позволяват да навлезе в личното им пространство и да ги назидава, са още по-зле.
Ванчето и тя е енергиен вампир, когато я погълне логореята. Изтощително е да слушаш и гледаш някой, който се напряга по такъв начин и не спира да приказва. Ти ще кажеш 2, а тя 200. Grinning

# 1 204
Освен Надежда и Ваня ми изглежда голям енергиен вампир. Аз не знам как бих е изтърпяла, пък тези вътре ...

# 1 205
  • Другата България
Да, просто забравих и Ваня.

# 1 206
Ами едните вампири дърпат, другите- товарят. Та зависи.  Ванчето , Даяна, Стоян -  натоварват, Надя,Милена- “пият” , обсебват, изземват...

# 1 207
"Тате се пише преди мама" - да бе да!!!Надоо,кви са тия патриархално-военни разсъждения?!
Вярвам,че доведеният син от надя не се държи нормално с втория си баща и надя с кръв и нотки се старае да му го натресе ,а и имам чувството че тя не е голям фактор в семейството си ...гола като въшка ...опукала парите на детето си сега чака втория и съпруг да го обезпечи,но има едно ноооооооо с въпросително.....и затова надя е толкоз мазна пред половинката си и прочете неговото писмо,за да му доказва колко е всичко за нея.......да си мащеха или пастрок не е лесна роля в реала-факт...по темата за военните....ми самата аз съм военен и не съм съгласна с много от коментарите,но ги уважавам и приемам,тъй като в България мисленето на военните и към тях е старо и все едно са......но в чужбина не е така и затова няма да коментирам ....запазвам си го за мен Simple Smile....

# 1 208
Камелия JoyJoy

# 1 209
  • Варна/Лондон
Да се отчета и днес😊 Надя няма какво да добавя, хубаво сте я насолили, та нищо ново при нея. И при Дая суша , същата куха ревнивка. Като получи Петър писмото от Елеонора, направо ми дожаля за момчето 😁И естествено, Дая вярна на себе не закъсня да се доизложи. Ужас, чак аз се засрамих, тая като спомена Елеонора, никакво самоуважение. То вярна ще излезе приказката: '' Подай му пръст(да ти го оближе) то ще ти се качи на самолета ''.

# 1 210
Това е единствения начин да спаси Даяна, защото ще прати Петър на дуел.

И какъв беше проблема Даяна да не е ратай и пак да прати Петър на дуел?Друга е идеята там.Даяна я каза.

Ако Данчо прати Петър на дуел,  наистина запазва Даяна. Ако беше сложил друга за ратай, Даяна щеше да е втори дуелист .
Е как ако Данчо прати дуелист Петър,  Даяна ще е втори дуелист?Петър ще викне Даяна ли?Какво значение има дали Даяна е ратай или не,  ако Петър ще ходи дуелист?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:13 от biglubo

# 1 211
  • София
Е то се вижда.
40 дена след постоянно общуване с Даяна, Данчо изглежда като наркоман от 15 години - целият пъпчасал и състарен.
Петър пък ми се струва че последната седмица оплешивя...

# 1 212
biglubo , прав си , оплетох се нещо 🙃

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:30 от dany_nik

# 1 213
Възможно ли е, Петър да е с екстеншъни?

# 1 214
Естествено, че заради Дая Пешо е оплешивял. Joy

Още от преди Фермата явно. На тази снимка бая плешив изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт