🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 734
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 185
А бе, Надя излишно драматизира, след седмица всички вече са били при семействата си.
Никой не заслужава повече от друг да си види семейството, продукцията все търси начин да създава конфронтация между участниците, да създава напрежение, това е.

# 1 186
  • София
Който не е гласувал да гласува, защото анкетата ще бъде махната в петък през нощта и ще се пусне нова с конкретен въпрос за кой ще сте на последния дуел в събота или кой мислите, че ще спечели. По-скоро първото, защото често излизат спойлери и ако се знае ще е безсмислено да се питат хората кой ще спечели, защото една не малка част ще знаят.
Имам план за следващата седмица да се пуснат няколко анкети, а не само една да стои цяла седмица, което за мен е досадно и безсмислено.
Т.е. конкретни въпроси за предстоящите полуфинали, което е солта и пипера във формата.
после класическия въпрос, ''Кой искате да спечели'' или Кой заслужава да спечели финала'' май по-скоро втория въпрос
И после вече обобщаващите такива
Залужил ли е победителя: да/не ; Любим участник след края на формата ; Най-добър фермер ; Най-добър дуел ;
Доста са, сами разбирате, че няма как всяка една да стои по цяла седмица. Мисля, че за 2/3 дена всеки който следи темата би трябвало да е гласувал и да не се кахъри, ама защо я няма вече анкетата...
Ако някой има нещо против всичко това да каже сега или да замълчи завинаги. Wink

И още нещо,
в един друг форум в Бг мама пуснах анкета за любимо ''родно'' реалити в исторически план.
който иска може да се включи и да гласува и моля бъдете обективни.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275938

# 1 187
Надя се разочарова  , че загуби от  пряката  си конкурентка  Мария  ,според мен  не  беше  толкова  за  децата.Калоян  предпочете  Мария  пред нея. Надя през цялото  време  подценяваше  съфермерите и им  пробутваше  фалшивото  си  поведение  тип майка  Тереза  повелителката  на  мандрата , спасителката  на  кучнца и  изведнъж  Мара  взе  наградата  . По сензитивните  се  усетиха  че  е   изкуствена ,Даяна  ,Мария и Милена.Тя  няма  правилна самооценка, мисленето  и  е  ограничено и това  съчетано  със  липса на  емпатия  ,студения  и  нрав  и злоба  не  можа да  заблуди зрителя.Милата  мисли ,че  ще  спечели  наградата . Според мен тя  още  разочарования ще  получава  ,ще се  сблъска  с  истината  за  себе  си. Особено ако  стигне  до  финал  и  види  вота  на  зрителя .

# 1 188
  • Sofia
Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartSparkling Heart
Баща ми беше майор. Строг с тежест, създаващ респект.2 метра мъж
И... майка ми - миньонче. А, познайте в къщи кой командване-майка ми.
Никога тя не е била оставяна да върши нещо сама. Винаги за всичко бяха двамата. За каквото и да се сетиш. Винаги двамата.
Revolving HeartsТова беше точно така , защото любовта  между тях беше голяма и докрай! Тъй , че зависи от хората

Вие сестрички ли сте? Grinning

Според мен Даяна много искаше да отвори писмото от гаджето,  но не посмя.
Дали очакваше някакви критики , дали заради Петър....

# 1 189
  • Другата България
Шансът ДанЮ противния да направи женски дуел вече се изпари според мен, до снощи го вярвах.
Въпреки, че той е пълен с "фокуси", които са толкова нескопосани, че ако такива са и тези на ШООЛ-а, който изнася с асистентки, с които спи в едно легло, явно си заслужава само заради асистентките.
То не беше връзване с въже, то не бяха чувачета с пари, то не беше изнасяне на багаж, то не бяха макети на участниците и медали.....и всичко с цел унижение на едни за сметка на други, интриги и чесане на его.
Естествено, всичкото това с "любезното" съдействие на продукцията.
ШООЛ да има.
Та не изключвам Дайче на дуел, но вече с много голяма вероятност виждам Петър Аполонов на арената.
И за съжаление срещу Боби или Калоян.
И за съжаление, вероятно отпаднал, дано не.
Както казах, този МЕН е за предпочитане за мен от останалите вътре подобия на такива.

# 1 190
  • София
Според мен беше нормално тези, които са били скоро на дуели и са видели всичките си близко, да се откажат - Ваня, Стоян, Кано. За Боби обаче защо, че той беше първата седмица. Според мен отстъпиха на Мария, защото тя все им говори за децата и плаче за тях, те си го казаха, показва емоции, докато при Надя липсва това. Не, че не ги обича, но не личи да преживява толкова тежко раздялата. Много хора си изпращат децата на село за цяло лято, други пък не се отделят от своите. Не ми се иска децата ѝ един ден да прочетат, че не ги обича. Просто Мария е по-топъл човек към близките си.

# 1 191
  • Другата България
И още нещо забравих.
Петър не проявява никакъв по-специален интерес към Дайче.
Той не е имал никакво намерение нещо навън да се осъществи, още повече, че след като я поопозна даде задна.
И няма как да е иначе, тя е енергиен вампир, самовлюбен нарцис, който не би вирял с такъв тип като Петър.
А и два нациса вехнат, когато няма кой да ги полива.
На Дайче ѝ е нужен градинар точно като ДанЮ, ама от толкова приятели градинари горката не може да се намери в правилния, който хем да е с външност на Аполон, хем да е пластичен като Памбос на дансинга.

# 1 192
  • София
Скрит текст:
Надя се разочарова  , че загуби от  пряката  си конкурентка  Мария  ,според мен  не  беше  толкова  за  децата.Калоян  предпочете  Мария  пред нея. Надя през цялото  време  подценяваше  съфермерите и им  пробутваше  фалшивото  си  поведение  тип майка  Тереза  повелителката  на  мандрата , спасителката  на  кучнца и  изведнъж  Мара  взе  наградата  . По сензитивните  се  усетиха  че  е   изкуствена ,Даяна  ,Мария и Милена.Тя  няма  правилна самооценка, мисленето  и  е  ограничено и това  съчетано  със  липса на  емпатия  ,студения  и  нрав  и злоба  не  можа да  заблуди зрителя.Милата  мисли ,че  ще  спечели  наградата . Според мен тя  още  разочарования ще  получава  ,ще се  сблъска  с  истината  за  себе  си. Особено ако  стигне  до  финал  и  види  вота  на  зрителя .

Абсолютно точно! Надя се разочарова като видя, че на другите не им е важна. Въобразяваше си, че и тя е "икона" за тях като Шестака. Сега прогледна за истината, че не е успяла да ги манипулира така, както си е мислела.

# 1 193
Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartSparkling Heart
Баща ми беше майор. Строг с тежест, създаващ респект.2 метра мъж
И... майка ми - миньонче. А, познайте в къщи кой командване-майка ми.
Никога тя не е била оставяна да върши нещо сама. Винаги за всичко бяха двамата. За каквото и да се сетиш. Винаги двамата.
Revolving HeartsТова беше точно така , защото любовта  между тях беше голяма и докрай! Тъй , че зависи от хората

Вие сестрички ли сте? Grinning

Според мен Даяна много искаше да отвори писмото от гаджето,  но не посмя.
Дали очакваше някакви критики , дали заради Петър....
Дааа сестри сме

# 1 194
Според мен беше нормално тези, които са били скоро на дуели и са видели всичките си близко, да се откажат - Ваня, Стоян, Кано. За Боби обаче защо, че той беше първата седмица. Според мен отстъпиха на Мария, защото тя все им говори за децата и плаче за тях, те си го казаха, показва емоции, докато при Надя липсва това.

Ама защо някой трябва да отстъпва на друг да си видел децата или каквото и да е?! Това е игра. Те не са семейство, не са роднини, не са дори и приятели. Обединяват ги едни 100 000 лева., никой не е длъжен на другия за каквото и да е.

След намерението на Петър да остане вързан за Даяна не два дни, а цяла седмица, ДаЯнчо тотално ще изплиска легена. Със сигурност не е очаквал това. Joy Joy

# 1 195
  • София
Ама защо някой трябва да отстъпва на друг да си видел децата или каквото и да е?! Това е игра. Те не са семейство, не са роднини, не са дори и приятели. Обединяват ги едни 100 000 лева., никой не е длъжен на другия за каквото и да е.

След намерението на Петър да остане вързан за Даяна не два дни, а цяла седмица, ДаЯнчо тотално ще изплиска легена. Със сигурност не е очаквал това. Joy Joy
Не съм казала, че са длъжни, напротив, никой няма право да изисква. Казвам, че за мен е нормално, че отстъпиха, видели са си близките вече по няколко пъти, остават няколко дни до прибирането им. Плюс, че и вече гледат да спазват поведение, на финал ще ходят, съфермерите ще гласуват за победител, хората отвън. Калоян последно време прави няколко такива жеста и хората започнаха да си променят мнението. Ако преди беше все плют, сега започнаха и положителни мнения.

# 1 196
Според мен Мария с изказването си че ще реже хората без деца, повлече крак, та Кано и компания го изиграха мнооого солидарни.

# 1 197
Кой е най-големият енергиен вампир от всичките 21 участници, според вас?

# 1 198
Кой е най-големият енергиен вампир от всичките 21 участници, според вас?
Надежда!

# 1 199
  • София
Надежда е без конкуренция!

Общи условия

Активация на акаунт